Gość: Gość IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.07.08, 20:34 Wszystko wyglada identycznie jak flatout 2 (kazda mapa ukazana w recenzji), kompletnie nie widac roznicy.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Flatout - Ultimate Carnage - recenzja gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 22:10 Myślałem ze będzie coś nowego, ale widze ze to to samo co w FaltOut2 tylko że z lepszą grafika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marloon Re: Flatout - Ultimate Carnage - recenzja gry IP: *.chello.pl 01.08.08, 12:05 To naprawde cudwonie, że nikt nie wspomniał o tym, że jest to w zasadzie FlatOut 2 z ladniej wyglądającymi kałużami i efektowniejszymi wybuchami. Te same trasy, identyczne(oczywiście nie licencyjne) samochody, raptem kilka nowych trybów w stylu "kręgli". No i mniej odlotowa muzyka. Jak to cudo wyjdzie, będzie kosztować 99 złociszy, a tymczasem w Extra Klasyce FO 2 kosztuje 19.. Da się ktoś na to nabrać, czy też musicie im pomagać takimi recenzjami? Pierwszy raz krytykuję waszą recenzję gry i wcale nie jestem z tego powodu dumny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marloon Re: Flatout - Ultimate Carnage - recenzja gry IP: *.chello.pl 01.08.08, 12:13 Zapomniałem dodać o rewalacyjnym rozwiązaniu pt. Games for Windows i resztkach po konwersji z X360 (wciśnij A..) Microsoft jak widać dostrzegł w tym tytule potencjał.. do wyciągnięcia jeszcze paru groszy od graczy. Naprawdę warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: Flatout - Ultimate Carnage - recenzja gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 18:26 Gra ma duze wymagania sprzetowe , jesli dwójka chodziła ci płynnnie to tutaj juz trzeba bedzie z czegso zrezygnowac, na konfigu core duo 3 GHZ radeon 1950pro i 3 gb ramu gra działa na granicy płynnosci, ani jednej nowej trasy, brawurowy przykład odgrzewanego kotleta i jak to nie byc piratem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marloon Re: Flatout - Ultimate Carnage - recenzja gry IP: *.chello.pl 04.08.08, 20:12 Co do wymagań to słów poprostu szkoda.. Na C2duo 2.8, 2 GB ramu i 8600GTS musiałem zjechać z rozdzielczością i detalami, podczas gdy FO 2 działa plynnie nawet w rozdzielczości 1680*1050, podwójnym AA i maksymalnych detalach. Co z tego wynika? To dwójka jest bardziej next genowa niż "część trzecia" jak to ujął Pan recenzent (jakim prawem ta sama gra co FO 2 zyskała miano części trzeciej, za Chiny nie wiem..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Flatout - Ultimate Carnage - recenzja gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.08, 16:11 Dlaczego to się nazywa recenzja, kiedy jest opisem. No opisem z wyświetloną oceną na końcu. Tylko może chociaż jedno zdanie uzasadnienia tej oceny.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Flatout - Ultimate Carnage - recenzja gry IP: *.chello.pl 11.08.08, 15:27 To jest praktycznie identyczna gra jak flatout 2 tylko dorzucili jeszcze ciężarówkę i samochód retro, to co załważyłem.Ta gra powinna mieć tytuł "Flatout 2 Nowa grafa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wylewny Re: Flatout - Ultimate Carnage - recenzja gry IP: *.acn.waw.pl 11.08.08, 17:04 T ty masz okres i sie czepiasz? czy o co ci chodzi? Ten materiał jest zajebisty. kolo dobrze obczaja o czym jest gra. Wolałbyś rzeby rozwodział się czy grafika jest ładna? Skoro i tak każdy widzi i może sam ocenić. Jak sie nie miałeś do czego przyczepić trzeba było siedzieć i milczeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUTOR Re: Flatout - Ultimate Carnage - recenzja gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 18:31 Ładny filmik. Kolejna samochodówka, z której nic nie wynkika, ale recenzja chociaż na poziomie. Umiejętnie pokazana i dobrze przedstawiona przez lektora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cr3dO Re: Flatout - Ultimate Carnage - recenzja gry IP: *.net.euron.pl 12.08.08, 15:33 Mi na Quadziku, 2 gb ramu i geforce 9600GT 512mb smiga na rozdzialce 1100 cos i na max detalach. Zero zawieschy czy czegokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Flatout - Ultimate Carnage - recenzja gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.08, 17:49 @Wylewny. Jak byś dobrze przeczytał to ja się nie czepiam jakości materiału, tylko nazywania go recenzją. Nic nie mam do materiału, oprócz z dupy oceny na końcu (tzn braku jej uzasadnienia). Jako zapowiedź super, jako recenzja, porównaj chociażby do innych recenzji tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marloon Re: Flatout - Ultimate Carnage - recenzja gry IP: *.chello.pl 12.08.08, 18:30 "Mi na Quadziku, 2 gb ramu i geforce 9600GT 512mb smiga na rozdzialce 1100 cos i na max detalach. Zero zawieschy czy czegokolwiek " Co to wnosi do dyskusji? Chciałeś się pochwalić, że masz nowego GF i Quada? (Swoją drogą, co jak co, ale Quad w grach wypada gorzej niż najszybsze Core 2 Duo). Chodzi o to, że gra ma minimalne wymagania rzędu: procek 2.4 GHz(wystarczy jeden rdzeń!), grafa to GF 6600 GT i 1 GB ramu, a tymczasem na o wiele szybszej konfiguracji działa potwornie wolno. Jak dalej nie kumasz to powiem jaśniej: Jest fatalnie zoptymalizowana! FlatOut 2 działał znacznie płynniej przy prawie takiej samej grafice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orkan Re: Flatout - Ultimate Carnage - recenzja gry IP: *.acn.waw.pl 12.08.08, 23:59 Hmm nie rozumiem o co Wam wszystkim chodzi. Zwłaszcza Tobie T. Materiał zapewne nazywa sie recenzją bo ocenia grę, a że pacjent robi to w sposób mało narzucajacy swoje zdanie, Hmm mnie sie to podoba. Tylko z jednym sie z Tobą zgadzam. Ten materiał zdecydowanie nalezy porownac z innymi na tym serwisie. Na ich tle wypada zajefajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Flatout - Ultimate Carnage - recenzja gry IP: 77.79.216.* 13.08.08, 02:15 Na poczatku myslalem, ze wystapila pomylka i ze to jest FlatOut 2, bo wszystkie trasy sa takie same. Znam je na pamiec, bo 2x przechodzilem gre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: Flatout - Ultimate Carnage - recenzja gry IP: 78.8.104.* 21.08.08, 18:51 Szarpnąłbym w tą gierkę, bo Burnout ze dwa odcinki temu został tak odrealniony, że nie mam najmniejszej ochoty do niego wracać. Tylko jedno mnie martwi - jako posiadacz PS3 mogę sobie pomarzyć? Ktoś wie czy jest/będzie wersja na chlebak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neku Re: Flatout - Ultimate Carnage - recenzja gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 11:16 te samochody ktorych niby niema w dwojce to tak serio to sa tylko ze w multi. a co z fizyka? bo samraz dzwieku niemam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelina Re: Flatout - Ultimate Carnage - recenzja gry IP: *.mtm-info.pl 01.12.08, 00:17 nie trzeba grac w multi zeby miec te samochody wystarczy wpisac koda do gry gievepix we flatoucie 2 Odpowiedz Link Zgłoś