Gość: mario IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 14:43 kto inny mógł to napisać hahah olacy to w ogóle nie drób. Ani gęsi, ani kury, ani kaczki... eee: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: don Re: NecroVision - Polacy nie gęsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 15:01 Faktycznie wszyscy czepiają się Pana S jakoś tak dla zasady. Artykuł wybitny nie jest, ale nie przesadzajmy A co do Necrovision to mam nadzieję, że będzie fajna gierka. Lubiłem Painkillera. Lubiłem Battle out of Hell , ale Overdose.. hmmmm - mam nadzieję, że niedostatki tej gry wynagrodzi mi właśnie Necrovision No ale Overdose to już ponoć nie robili chłopcy z People Can Fly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st Re: NecroVision - Polacy nie gęsi IP: *.w193-251.abo.wanadoo.fr 22.08.08, 15:09 W nadużywanym Rejowskim zdaniu "A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają" słowo gęsi to *przymiotnik* (jaki język? gęsi), a nie rzeczownik (co? gęsi)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: NecroVision - Polacy nie gęsi IP: *.creativeteam.com.pl 22.08.08, 16:03 Będzie szybko i brutalnie.Bardzo dobrze Ale jestem pełen nieufności - wiele gier wyglądało świetnie na trailerach.Wiele polskich gier także... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^ Re: NecroVision - Polacy nie gęsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 20:04 st -> *gęsi* to naprawdę czasownik (co robi? gęsi) ale rej był analfabetą. poprawnie powinno być 'Polacy nie gęsiują' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korodzik Re: NecroVision - Polacy nie gęsi IP: *.chello.pl 22.08.08, 20:28 st -> dziękuję! mnie też doprowadza to do szału. oczywiście wszyscy się ze mnie śmieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: NecroVision - Polacy nie gęsi IP: *.eimperium.pl 23.08.08, 14:14 afaik ci kolesie są z Gliwic, a nie z Wrocławia, panie autorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Augustus Re: NecroVision - Polacy nie gęsi IP: 87.204.63.* 25.08.08, 09:11 Sama gra sprawia wrażenie takiego o niebo lepszego painkillera (i nie mówię tu o grafice, bo ta cały czas się rozwija, ale o tym jak na filmiku wygląda rozgrywka). Niesamowicie podoba mi się ten pierwszowojenny arsenał z powtarzalnym karabinem na czele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mediator Re: NecroVision - Polacy nie gęsi IP: *.eimperium.pl 08.09.08, 21:22 1. necrovision robia ludzi z gliwic a nie z wroclawia. 2. GC odbywa sie w Niemczech gdzie raczej zakazane sa gry w ktorych wystepuje duzo przemocy (moze dlatego taki trailer). niestety widac ze autor nie ma o grach zielonego pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolog Re: NecroVision - Polacy nie gęsi IP: *.chello.pl 13.01.10, 10:09 Gliwice górą! Farm 51 rządzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobótka Re: NecroVision - Polacy nie gęsi IP: *.chello.pl 29.01.10, 10:33 Chcemy więcej poslkich gier! Odpowiedz Link Zgłoś