Dodaj do ulubionych

Fani Gothica protestują

27.08.08, 14:54
Mnie nie interesuje nazwa,boję się tylko,że Arcania:A Gothic Tale nie będzie miała nic wspólnego z Gothic'iem,którego polubiłem.Jeszcze ta zmiana Bezimiennego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dudus Re: Fani Gothica protestują IP: *.93.classcom.pl 27.08.08, 16:38
      Dokładnie. Pewnie się okaże że to już nie to samo. Będzie brakowało Bezia wink I najprawdopodobniej zmieni się cały klimat gry sad szkoda.
    • Gość: ehhh Re: Fani Gothica protestują IP: *.derby.waw.pl 27.08.08, 16:55
      e tam, nie maja ludzie co robic. moze lepiej, ze to nie jets gothic4 skoro nie gra sie ta sama postacia. mam nadzieje,ze gra wkrotce wyjdzie. gothic3 nie byl taki zly.
      • vidmo76 Re: Fani Gothica protestują 27.08.08, 18:01
        Sam Gothic 3 jest już zmieniony ,czegoś tam brakuje choć sama gra świetna jest.A
        IV to tylko jakaś tam kontynuacja,osobiście uważam
        że to już koniec gothic!!
    • Gość: kopalnia molibdenu Re: Fani Gothica protestują IP: *.xdsl.centertel.pl 27.08.08, 18:28
      vidmo76 poczytaj zapowiedź Forsaken Gods na Gry-online. Już dodatek będzie czymś zupełnie innym. Na przykład akcja dfodatku będzie się działa dwa lata po Gothicu 3 więc nie będzie to coś takiego jak Noc kruka.
    • Gość: Silencer Re: Fani Gothica protestują IP: *.witnet.pl 27.08.08, 21:05
      Jak będzie nowy świat, nowi bogowie i nowi bohaterowie, to co ta gra bedzie miała wspólnego z gothic'iem ?
    • Gość: Wnerwiony Re: Fani Gothica protestują IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.08, 21:53
      Ja już się podpisałem pod petycją.
    • Gość: Nolaan Re: Fani Gothica protestują IP: 82.160.135.* 27.08.08, 21:55
      Jedyne, co mogą zrobić fani to petycja. A jak działają petycje - wszyscy wiemy. ;-]
      I odpuście sobie już Gothica, skoro tak bardzo zamierzają wszystko zmienić. Atmosfery z jedynki już nie będzie i basta. Też chciałbym, żeby kolejny Gothic był równie świetny jak jego dziadek, ale nie łudźmy się.
    • Gość: tomekk Re: Fani Gothica protestują IP: 89.231.202.* 28.08.08, 08:40
      Nie lubi gothica głównie z powodu uczenia się od nauczycieli np: siły , ale ruwnież dla tego że walki są niewyruwnane i trzeba uciekać z pola walki jak cie goni 5 orków , misje też są do dupy : w fortecy orków już sie naprawde wkużyłem bo jak zrobiłem długą misje okazało się że nie pokolei je wykonałem i to jest takie wpieniające jak jasny h#j ,jak wam sie chce w to grać to miłego wk@#wiania .Ja wole wiedźmina albo mass effect ,zresztą to dwie najlepsze gry biją crysisa i frontlines na łeb .
    • Gość: paul Re: Fani Gothica protestują IP: *.przeworsk.mm.pl 28.08.08, 10:44
      tomekk masz rację też nie lubię gothica z podobnych powodów
    • Gość: molibden Re: Fani Gothica protestują IP: *.xdsl.centertel.pl 28.08.08, 11:12
      ?Walki są niewyrównane po to żebyś się trochę pomęczył i w końcu pokonał tych pięciu orków dziecko tongue_out
    • Gość: Eskel Re: Fani Gothica protestują IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.08, 15:50
      Grałem zarówno w I, II jak i III, ale nie potrafię mimo licznych prób dostrzec żadnego powodu, żeby zachwycać się sagą Gothic. Zupełnie nie rozumiem co wszyscy w niej widzą. Dziwi mnie, że gra z tak nudnymi questami, dziwnymi rozwiązaniami i fabule, która odrzuca, a nie powoduje, że zagłębiłbym się w nią z chęcią znajduje tylu fanów. Nie wspominając już o bezsensownym ganianiu po całym świecie. Ponieważ nie uważam Gothica za wzór RPGa nie wzruszają mnie doniesienia o zmianie nazwy serii, czy zmianach w uniwersum gry, a nawet chętniej zobaczyłbym takiego odmienionego Gothica. Według mnie Gothic obecny nie może się równać z choćby Wiedźminem KotORem, czy Neverwinterem 2.
    • Gość: Wojtas Re: Fani Gothica protestują IP: 82.160.104.* 28.08.08, 17:02
      Ja myślę że to takie oderwanie od serii później wrócą i będzie gothic 4 wink
    • Gość: tay Re: Fani Gothica protestują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 17:56
      Grałem tylko w Gothic II i dawał radę. Pod koniec trochę nudny sie zrobił. ciekawie rozwiązane wiele spraw i oryginalna walka. Ciekawa fabuła, nie jest to "generator questów" jak np. Oblivion.
    • Gość: Dobry Gracz Re: Fani Gothica protestują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 01:01
      Tomekk, to nie ma co się denerwować, Tylko Ty grać nie potrafisz, Gothic II jest tak łatwy ża aż za łatwy, co innego noc kruka.. Którą wyłączył byś po 5 minutach bo jesteś noobem w takie gry ;] pograj sobie lepiej w Kangurka kao albo coś chociaż nie wiem czy to nie za trudne dla Ciebie by było wink
    • Gość: Dobry Gracz Re: Fani Gothica protestują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 01:06
      A jeśli chodzi o te skile, to poprostu było za dużo dla Ciebie. Tobie to tylko dać samochodówkę z prostą drogą i jeszcze żeby samochód z trasy nie mógł wyjechać to byś sie cieszył co? hehe ;]
    • Gość: Dobry Gracz Re: Fani Gothica protestują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 01:15
      Aaaa... i jeszcze jedno ;]
      Gothic I, Gothic II, II + noc kruka. Lepszych gier nie będzie saga kończy się na II jak dla mnie. Z pewnością fani Gothica woleli by poprostu tę grafike, to sterowanie i ten silnik co jest w gothic II + nowe mapy w nastepnych odsłonach tej gry, niż robic gó.. z twarogu. A i jeszcze może dożucę ciekawostkę do Gothica III (sposób na trolle) Jeśli chcecie rozwalić trola bez tracenia punktów życia lub przynajmniej szybko go rozwalić radzę zaprzeć się plecami bezimiennego o drzewo, wtedy nie może was wywalić w ,,kosmos'' ;]
    • Gość: Dudus Re: Fani Gothica protestują IP: *.93.classcom.pl 29.08.08, 17:33
      O to właśnie chodziło w Gothicu. Tym się różnił od BG czy NWN że w nim trzeba było KOMBINOWAĆ, nie było się wielkim wojownikiem od kopa (no może pod koniec) Pamiętam ile czasu straciłem żeby w dwójce zabić orka w jaskini koło miasta. A miałem chyba 3/4 level, I w końcu mi się udało. I jak radość big_grin Tak samo ze zdobywaniem mieczy. W innych RPG-ach znajdywało się tony żelastwa (Oblivion), a w Gothicu po znalezieniu mieczyka który zadawał o 10 punktów więcej cieszyłem się jak dziecko wink. Taki właśnie jest urok tej gry.
    • Gość: tomekk Re: Fani Gothica protestują IP: *.debica198.tnp.pl 29.08.08, 18:03
      ''Dobry gracz'' dobra dobra jak Ci sie gothic podoba to ja nic do tego niemam po prostu jestem nerwowy (bardzo) i nie mam nerwów grać w takie pierdoły . A złym graczem nie jestem ale napewno są lepsi (wiedźdmin poziom trudny ukończony ,cod 4 też ,pop ttt & pop ww również a i jeszcze mass effect ,inne znudziły się zanim zdążyłem 2x przejść a zawsze przechodze na łatwym a potem na trudnym). Czekam jeszcze na FAR CRY 2 i NFS undercover .
    • Gość: tomekk Re: Fani Gothica protestują IP: *.debica198.tnp.pl 29.08.08, 18:13
      Jaką gre mi proponujecie bo sie nudze .
    • Gość: zal.uganda Re: Fani Gothica protestują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 18:31
      ping-ponga
      cvr.pl/htm/g/sport/tabletenis.htm
    • Gość: Duduś Re: Fani Gothica protestują IP: *.93.classcom.pl 29.08.08, 22:55
      Rozbierz się i pilnuj ubrania...
    • Gość: Gość Re: Fani Gothica protestują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 23:44
      29.08.08, 18:03
      Gość: tomekk
      ''Dobry gracz'' dobra dobra jak Ci sie gothic podoba to ja nic do tego niemam po prostu jestem nerwowy (bardzo) i nie mam nerwów grać w takie pierdoły . A złym graczem nie jestem ale napewno są lepsi (wiedźdmin poziom trudny ukończony ,cod 4 też ,pop ttt & pop ww również a i jeszcze mass effect ,inne znudziły się zanim zdążyłem 2x przejść a zawsze przechodze na łatwym a potem na trudnym). Czekam jeszcze na FAR CRY 2 i NFS undercover .
      CoD4 to nawet dziecko by przeszło a w grach w których trzeba troche pomyśleć nie radzisz sobie. Ghotic 1 najlepszy ale 2 tez była dobra 3 jako taka ale dało sie grać

• Gość: tomekk Re: Fani Gothica protestują IP: *.debica197.tnp.pl 30.08.08, 09:32
      Gość w gothica 1 ani 2 nie grałem bo ja nielubie gier z grafiką średniowieczną ,a gier na myślenie to jeszcze nie widziałem !! no chyba że kulki albo pasjans . Apropo pasiansa znam kod jak przejść
    • Gość: tomekk Re: Fani Gothica protestują IP: 87.116.247.* 30.08.08, 14:54
      Ale poco tyle niemiłych komentarzy ja nie lubie sagi gothic a niektórzy lubią i to wszystko .Miłego dnia życze
    • Gość: el Re: Fani Gothica protestują IP: *.aster.pl 30.08.08, 16:36
      czy wy MYŚLICIE !!!
      G4 robi zupełnie kto inny - prawa do tytułu ma piranha bytes, dlatego 'gothic' jest tylko w podtytule. jezu rozeznajcie sie najpierw...
      to juz nie bedzie ten sam gothic, robiony przez zupelnie innych ludzi. dla pocieszenia - ludzie od Gothica robią nowa grę - Risen.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka