blacq 27.08.08, 14:54 Mnie nie interesuje nazwa,boję się tylko,że Arcania:A Gothic Tale nie będzie miała nic wspólnego z Gothic'iem,którego polubiłem.Jeszcze ta zmiana Bezimiennego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dudus Re: Fani Gothica protestują IP: *.93.classcom.pl 27.08.08, 16:38 Dokładnie. Pewnie się okaże że to już nie to samo. Będzie brakowało Bezia I najprawdopodobniej zmieni się cały klimat gry szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh Re: Fani Gothica protestują IP: *.derby.waw.pl 27.08.08, 16:55 e tam, nie maja ludzie co robic. moze lepiej, ze to nie jets gothic4 skoro nie gra sie ta sama postacia. mam nadzieje,ze gra wkrotce wyjdzie. gothic3 nie byl taki zly. Odpowiedz Link Zgłoś
vidmo76 Re: Fani Gothica protestują 27.08.08, 18:01 Sam Gothic 3 jest już zmieniony ,czegoś tam brakuje choć sama gra świetna jest.A IV to tylko jakaś tam kontynuacja,osobiście uważam że to już koniec gothic!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopalnia molibdenu Re: Fani Gothica protestują IP: *.xdsl.centertel.pl 27.08.08, 18:28 vidmo76 poczytaj zapowiedź Forsaken Gods na Gry-online. Już dodatek będzie czymś zupełnie innym. Na przykład akcja dfodatku będzie się działa dwa lata po Gothicu 3 więc nie będzie to coś takiego jak Noc kruka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silencer Re: Fani Gothica protestują IP: *.witnet.pl 27.08.08, 21:05 Jak będzie nowy świat, nowi bogowie i nowi bohaterowie, to co ta gra bedzie miała wspólnego z gothic'iem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wnerwiony Re: Fani Gothica protestują IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.08, 21:53 Ja już się podpisałem pod petycją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nolaan Re: Fani Gothica protestują IP: 82.160.135.* 27.08.08, 21:55 Jedyne, co mogą zrobić fani to petycja. A jak działają petycje - wszyscy wiemy. ;-] I odpuście sobie już Gothica, skoro tak bardzo zamierzają wszystko zmienić. Atmosfery z jedynki już nie będzie i basta. Też chciałbym, żeby kolejny Gothic był równie świetny jak jego dziadek, ale nie łudźmy się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: Fani Gothica protestują IP: 89.231.202.* 28.08.08, 08:40 Nie lubi gothica głównie z powodu uczenia się od nauczycieli np: siły , ale ruwnież dla tego że walki są niewyruwnane i trzeba uciekać z pola walki jak cie goni 5 orków , misje też są do dupy : w fortecy orków już sie naprawde wkużyłem bo jak zrobiłem długą misje okazało się że nie pokolei je wykonałem i to jest takie wpieniające jak jasny h#j ,jak wam sie chce w to grać to miłego wk@#wiania .Ja wole wiedźmina albo mass effect ,zresztą to dwie najlepsze gry biją crysisa i frontlines na łeb . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Fani Gothica protestują IP: *.przeworsk.mm.pl 28.08.08, 10:44 tomekk masz rację też nie lubię gothica z podobnych powodów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molibden Re: Fani Gothica protestują IP: *.xdsl.centertel.pl 28.08.08, 11:12 ?Walki są niewyrównane po to żebyś się trochę pomęczył i w końcu pokonał tych pięciu orków dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eskel Re: Fani Gothica protestują IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.08, 15:50 Grałem zarówno w I, II jak i III, ale nie potrafię mimo licznych prób dostrzec żadnego powodu, żeby zachwycać się sagą Gothic. Zupełnie nie rozumiem co wszyscy w niej widzą. Dziwi mnie, że gra z tak nudnymi questami, dziwnymi rozwiązaniami i fabule, która odrzuca, a nie powoduje, że zagłębiłbym się w nią z chęcią znajduje tylu fanów. Nie wspominając już o bezsensownym ganianiu po całym świecie. Ponieważ nie uważam Gothica za wzór RPGa nie wzruszają mnie doniesienia o zmianie nazwy serii, czy zmianach w uniwersum gry, a nawet chętniej zobaczyłbym takiego odmienionego Gothica. Według mnie Gothic obecny nie może się równać z choćby Wiedźminem KotORem, czy Neverwinterem 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Re: Fani Gothica protestują IP: 82.160.104.* 28.08.08, 17:02 Ja myślę że to takie oderwanie od serii później wrócą i będzie gothic 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tay Re: Fani Gothica protestują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 17:56 Grałem tylko w Gothic II i dawał radę. Pod koniec trochę nudny sie zrobił. ciekawie rozwiązane wiele spraw i oryginalna walka. Ciekawa fabuła, nie jest to "generator questów" jak np. Oblivion. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobry Gracz Re: Fani Gothica protestują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 01:01 Tomekk, to nie ma co się denerwować, Tylko Ty grać nie potrafisz, Gothic II jest tak łatwy ża aż za łatwy, co innego noc kruka.. Którą wyłączył byś po 5 minutach bo jesteś noobem w takie gry ;] pograj sobie lepiej w Kangurka kao albo coś chociaż nie wiem czy to nie za trudne dla Ciebie by było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobry Gracz Re: Fani Gothica protestują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 01:06 A jeśli chodzi o te skile, to poprostu było za dużo dla Ciebie. Tobie to tylko dać samochodówkę z prostą drogą i jeszcze żeby samochód z trasy nie mógł wyjechać to byś sie cieszył co? hehe ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobry Gracz Re: Fani Gothica protestują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 01:15 Aaaa... i jeszcze jedno ;] Gothic I, Gothic II, II + noc kruka. Lepszych gier nie będzie saga kończy się na II jak dla mnie. Z pewnością fani Gothica woleli by poprostu tę grafike, to sterowanie i ten silnik co jest w gothic II + nowe mapy w nastepnych odsłonach tej gry, niż robic gó.. z twarogu. A i jeszcze może dożucę ciekawostkę do Gothica III (sposób na trolle) Jeśli chcecie rozwalić trola bez tracenia punktów życia lub przynajmniej szybko go rozwalić radzę zaprzeć się plecami bezimiennego o drzewo, wtedy nie może was wywalić w ,,kosmos'' ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudus Re: Fani Gothica protestują IP: *.93.classcom.pl 29.08.08, 17:33 O to właśnie chodziło w Gothicu. Tym się różnił od BG czy NWN że w nim trzeba było KOMBINOWAĆ, nie było się wielkim wojownikiem od kopa (no może pod koniec) Pamiętam ile czasu straciłem żeby w dwójce zabić orka w jaskini koło miasta. A miałem chyba 3/4 level, I w końcu mi się udało. I jak radość Tak samo ze zdobywaniem mieczy. W innych RPG-ach znajdywało się tony żelastwa (Oblivion), a w Gothicu po znalezieniu mieczyka który zadawał o 10 punktów więcej cieszyłem się jak dziecko . Taki właśnie jest urok tej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: Fani Gothica protestują IP: *.debica198.tnp.pl 29.08.08, 18:03 ''Dobry gracz'' dobra dobra jak Ci sie gothic podoba to ja nic do tego niemam po prostu jestem nerwowy (bardzo) i nie mam nerwów grać w takie pierdoły . A złym graczem nie jestem ale napewno są lepsi (wiedźdmin poziom trudny ukończony ,cod 4 też ,pop ttt & pop ww również a i jeszcze mass effect ,inne znudziły się zanim zdążyłem 2x przejść a zawsze przechodze na łatwym a potem na trudnym). Czekam jeszcze na FAR CRY 2 i NFS undercover . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: Fani Gothica protestują IP: *.debica198.tnp.pl 29.08.08, 18:13 Jaką gre mi proponujecie bo sie nudze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zal.uganda Re: Fani Gothica protestują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 18:31 ping-ponga cvr.pl/htm/g/sport/tabletenis.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duduś Re: Fani Gothica protestują IP: *.93.classcom.pl 29.08.08, 22:55 Rozbierz się i pilnuj ubrania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Fani Gothica protestują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 23:44 29.08.08, 18:03 Gość: tomekk ''Dobry gracz'' dobra dobra jak Ci sie gothic podoba to ja nic do tego niemam po prostu jestem nerwowy (bardzo) i nie mam nerwów grać w takie pierdoły . A złym graczem nie jestem ale napewno są lepsi (wiedźdmin poziom trudny ukończony ,cod 4 też ,pop ttt & pop ww również a i jeszcze mass effect ,inne znudziły się zanim zdążyłem 2x przejść a zawsze przechodze na łatwym a potem na trudnym). Czekam jeszcze na FAR CRY 2 i NFS undercover . CoD4 to nawet dziecko by przeszło a w grach w których trzeba troche pomyśleć nie radzisz sobie. Ghotic 1 najlepszy ale 2 tez była dobra 3 jako taka ale dało sie grać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: Fani Gothica protestują IP: *.debica197.tnp.pl 30.08.08, 09:32 Gość w gothica 1 ani 2 nie grałem bo ja nielubie gier z grafiką średniowieczną ,a gier na myślenie to jeszcze nie widziałem !! no chyba że kulki albo pasjans . Apropo pasiansa znam kod jak przejść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: Fani Gothica protestują IP: 87.116.247.* 30.08.08, 14:54 Ale poco tyle niemiłych komentarzy ja nie lubie sagi gothic a niektórzy lubią i to wszystko .Miłego dnia życze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Fani Gothica protestują IP: *.aster.pl 30.08.08, 16:36 czy wy MYŚLICIE !!! G4 robi zupełnie kto inny - prawa do tytułu ma piranha bytes, dlatego 'gothic' jest tylko w podtytule. jezu rozeznajcie sie najpierw... to juz nie bedzie ten sam gothic, robiony przez zupelnie innych ludzi. dla pocieszenia - ludzie od Gothica robią nowa grę - Risen. Odpowiedz Link Zgłoś