Dodaj do ulubionych

Mount & Blade - wideorecenzja

IP: 80.51.232.* 01.10.08, 11:49
wybitna recenzja. nie wem jak wy to robibie, ale czego sie nie tkniecie to wychodzi wybitny wpis.
Obserwuj wątek
    • Gość: aos Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.kro.vectranet.pl 01.10.08, 11:57
      Spodziewalem sie troche wiecej po tej grze ale nie grafika czyni ja fajna

ps.polecam gry z www.polska24.duu.pl/gryonline.php
    • Gość: qb Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.08, 12:15
      hmm... chce to! tongue_out
    • Gość: y Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.k2.pl 01.10.08, 15:39
      też mi się podoba, grafika to nie wszystko - btw. jest w niej jakiś tryb multiplayer?
    • Gość: lolned Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 16:06
      y->nie niestety jest tylko tryb single player.
    • Gość: zal.uganda Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 16:24
      to jak to jest w koncu... walka jest najnudniejsza, czy najfajniejsza? ... widze, ze mozna tez glowy scinac ( 1:13) ... podoba mi sie smile
    • Gość: qb Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.08, 19:23
      Wydaje mi się, ze nie chodziło o to, że jest najnudniejsza czyli jest beznadziejna, raczej najnudniejsza biorąc pod uwagę co nam ofiarowuje gra więc może być całkiem całkiem fajna tongue_out
    • Gość: qb Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.08, 19:28
      Oglądnałem jeszcze raz i chyba powiedział "najmiodźniejszą" a nie "najnudniejszą" tongue_out
    • Gość: qb Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.08, 19:32
      najmiodniejsza*
    • Gość: Kurowski Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.acn.waw.pl 01.10.08, 20:55
      Tak. Powiedział najmniodniejsza. To znaczy chyba ze najfajniejsza. Pamietam, że kiedyś w Secret Service (takie stare pismo) był taki parametr w ocenie gier jak "miodność" i to znaczyło tyle co fajność - przyjemność płynąca z gry. Pewnie autor recenzji to jakiś staruch który pamięta tamte czasy.
    • Gość: zal.uganda Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 21:22
      faktycznie... musze chyba odwiedzic laryngologa... ss tez pamietam i top secret ...a zwrot 'miodnosc' tez byl w czasopismie konsolowym neo (zreszta paru teksciarzy zaczynalo w secret service... o ile mnie pamiec nie zawodzi;}}
    • Gość: maribot Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.dot-com.net.pl 01.10.08, 22:11
      multi ma być w 2.0
    • Gość: Kurowski Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.acn.waw.pl 01.10.08, 23:04
      Co tam tekściarzy. Sam naczelny Gulasz wywodzi sie z SS. Prowadził szkołe przetrwania imienia Gulasza. To był dział o mordobiciach. Ależ był miodny
    • Gość: Ferguson Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.chello.pl 01.10.08, 23:31
      a pamiętacie jakie tam jajcarskie recki były? Teraz juz nikt nie umie takich napisać. Same nudy. Wszystko takie poważne
    • Gość: y Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 07:47
      Gulasz rozbijał głową bryły lodu big_grin pamiętam do dziś ten artykuł w sekcji SS o mordobiciach... ehh piękne czasy. Koszulkę SS mam do dzisiaj, chociaż mocno sprana wink
    • Gość: Kur Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.acn.waw.pl 02.10.08, 10:15
      Taaa. Taki filmik dali na święta na 1 płycie CD dodanej do polskiej gazety. Siedział w piwnicy jakiejs i rozbijał płyty. Zajebisty facet. Redakcjo GC. Znacie Gulasza? Wiecie co sie z nim dzieje?
    • Gość: Znawca;P Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 20:13
      Przed każdą taka recenzją powinna być wiadomość " UWAGA Recenzja zmontowana dla dzieci" musiałem ściszyć w domu głośniki by moja rodzina nie słyszała tego ironicznego głosu. Wiedzą bowiem, że grą interesuje się od dawna. Ta wasza wiadomość na temat zmianie nazwy gry mnie rozśmieszyła. Może po prostu nie zrozumiałem tej video recenzji a może po prostu jest...kiepska. Nie oddaje ona bowiem w żadnym momencie klimatu panującego w grze.
    • jabbur Re: Mount & Blade - wideorecenzja 07.10.08, 18:24
      Sciagnalem o 23.00 (producent udostepnia granie do 6lev za free), uruchomilem i... zrobila sie 8.00 rano smile
      Swietna jest, aczkolwiek warto przed odpaleniem sciagnac troche modow i dodatkow co by surowy szkielet wzbogacic.

A potem na koń!
    • Gość: wallpurg Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 22:02
      do Znawcy: recenzja jest zmontowana dla dzieci bo lektor, niejaki Kopczyński (sądząc po głosie) zawodowo zajmuje się dubbingiem filmów dla małoletnich przygłupów. Niestety niektórzy wydawcy zatrudniają go też przy lokalizacjach ciekawych gier...
    • Gość: Magda Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 12:23
      "Właściwym jest jednak dokonanie zakupu" - litości!
      "odnośnie wersji pełnej" - też okropne.
    • Gość: znawaca:P Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 21:36
      Jest, końcu ktoś kto podobnie myśli...Gdybym nie grał wcześniej w Mount Blade taka recenzja by mnie odstraszyła. Zapraszam na www.mountblade.info tam znajdziecie PRAWDZIWE informacje na temat gry.
    • errabundi Re: Mount & Blade - wideorecenzja 16.10.08, 23:15
      Muszę przyznać, że mnie M&B mile zaskoczyło w tej zalewie RPG beznadziei. Przypomina stare, dobre Darklands, choć osadzone w innych realiach. Czuję, że nad grą posiedzę...
    • Gość: Maxwir Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 15:54

Mam tu najnowszą jak narazie wersje Mount&Blade i chcę się nią podzielić:
      Wersja 1.003
      rapidshare.com/files/153800971/mb.part1.rar
      rapidshare.com/files/153800904/mb.part2.rar
      rapidshare.com/files/153801154/mb.part3.rar
      rapidshare.com/files/153800919/mb.part4.rar
      Dla prawdziwego kozaka battlesizer dla zwiększenia limitu wojsk na polu bitwy :
      www.mbrepository.com/modules/PDdownloads/viewcat.php?cid=8
      Cracki do odblokowania pełnej wersji:
      peb.pl/rpg/119922-rapidshare-mount-blade-0-808-z.html
      (Niektóre zadziałajo do późniejszych wersji...

Nie ma za co big_grin

• Gość: Maxwir Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 15:56
      Pomogłem? napiszcie dziękuje tongue_out
      A tak propo ta najnowsza wersja to ta tutaj co na filmiku ( Quick battle też jest) big_grin
    • Gość: Maxwir Re: Mount & Blade - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 15:57
      Multiplayer ponoć w 2009 roku ma wyjść Xd ... niestety sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka