bykk 14.02.02, 16:00 Perełka,myślę,że powinieneś wrócić! Każdy kto stuka na tym forum ,wie że ... pozdrawiam Cię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adams Re: A ja,myślę WÓRĆ! IP: 213.25.60.* 14.02.02, 16:02 bykk napisał(a): > Perełka,myślę,że powinieneś wrócić! > Każdy kto stuka na tym forum ,wie że ... > pozdrawiam Cię Dołączam się do Twojego myślenia bykku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EURO Re: A ja,myślę WÓRĆ! IP: *.liwest.at 14.02.02, 16:47 że wytyka ludziom bykki. Ale dalej muszą już sami. Widać wierzy w ludzi. I w tym też ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EURO bykk jest selektywny ! IP: *.liwest.at 14.02.02, 23:51 Nie wszystkim wytyka bykki i nie wszystkie. Po uważaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: A ja,myślę WÓRĆ! 14.02.02, 23:44 Nadal uwazam, ze jest srednio. Ale mozesz rozwazyc. Bykku, pozdrawiam. Jak i adresata postu. sc-k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist¸ Re: A ja,myślę WÓRĆ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 23:52 bykk napisał(a): > Perełka,myślę,że powinieneś wrócić! > Każdy kto stuka na tym forum ,wie że ... > pozdrawiam Cię Tylko jakwrócisz nie rób już z siebie takiego mydłka Bo to że uważasz, że władza powinna strzekać do ludzi, nie jest jescze tak żenujące jak inne osobiste... Wolę swary z Perłą niż bandę fanatycznych Żydów. /syjonistów of course/ pzdr Vist¸________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: A ja,myślę WÓRĆ! IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.02.02, 23:58 bykk napisał(a): > Perełka,myślę,że powinieneś wrócić! > Każdy kto stuka na tym forum ,wie że ... > pozdrawiam Cię Dlaczego odszedl? Hm... ok. Nie moja sprawa. Pozdrawiam Cie Bykku, prawy obywatelu . Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: A ja,myślę WRÓĆ! 16.02.02, 12:53 Było trochę przewrotnie to "WÓRĆ"! Miałem nadzieję,że Perła cosik zastuka,ale widać praca,praca itp.! Dlaczego odszedł? Zawsze było ciekawie jak pisali: Róża,Perła,Luka,Tyu,Luzer,Al,Indris i inni. Niektórzy jak widać piszą,ale gdzie inni? Przybyło nam na F. wielu świetnych forumowiczów,ale jednak za starej gwardii trochę brak(mi osobiście).Sceptyk,stoik mało stukają,Miriam ostatnio też mało się udziela. Gdzieście są?! pozdrawiam serdecznie wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
besciak A ja,mysle bedzie dobrze 16.02.02, 22:03 Fakt ze ten forum to juz nie to samo co za dawnych czasow bylo. pozdrawiam /besciak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam do Perły (tu jest) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 23:03 Perła... muszę Ci ja wygawor dać, boś niepoczciwy i choć pracy masz huk (he,he) to zaglądnąć (sformułowanie W.H) na forum i rzeknąć słowo jakie - powinieneś. Gdybys tak troszeczkę zajął się forum, to ja więcej czasu dla siebie będę miała! A więc proszę, żebys w miarę mozliwości - przeczytał - stos zaległych lektur (opasłe tomiska, widziałam), odpowiedział na ogromną ilość otrzymywanej codziennie mailowej twórczości epistolograficznej, ( od panien, ech Perła Perła) tudzież zajął się żywotnymi problemami politycznymi, których dużo jest! Ja Cię pozdrawiam i zjedz juz teraz tę kolację, bo postawiłam na stole, a Ty głowę trzymasz ciągle w gwiazdach. Acha, jak wyjdziesz z netu, to pozmywaj teraz Ty! dzisiaj Twoja kolej. Całuję Cię Misiu - wybaczcie ale my z Perłą - po słowie jestesmy. Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
perla! Re: do Perły (tu jest) 16.02.02, 23:55 Gość portalu: Miriam napisał(a): > Perła... muszę Ci ja wygawor dać, boś niepoczciwy i choć pracy masz huk (he,he) > > to zaglądnąć (sformułowanie W.H) na forum i rzeknąć słowo jakie - powinieneś. > Gdybys tak troszeczkę zajął się forum, to ja więcej czasu dla siebie będę miała > ! > A więc proszę, żebys w miarę mozliwości - przeczytał - stos zaległych lektur > (opasłe tomiska, widziałam), odpowiedział na ogromną ilość otrzymywanej > codziennie mailowej twórczości epistolograficznej, ( od panien, ech Perła > Perła) tudzież zajął się żywotnymi problemami politycznymi, których dużo jest! > Ja Cię pozdrawiam i zjedz juz teraz tę kolację, bo postawiłam na stole, a Ty > głowę trzymasz ciągle w gwiazdach. Acha, jak wyjdziesz z netu, to pozmywaj > teraz Ty! dzisiaj Twoja kolej. Całuję Cię Misiu - wybaczcie ale my z Perłą - po > > słowie jestesmy. > > Miriam Miriam, przy takim poście gwiazdy bledną. Nawet roztoczańskie. Kolacja była super! Pozmywałem - możesz sprawdzić sama! Uzyłem odpowiedniego detergentu! Całuję Cię Misieńko, i choć weryfikujesz swoje poglądy co chwilkę, to nasze słowo najważniejszą sprawą jest. Perła ps. pozdrowienia dla WSZYSTKICH. Dlaczego mam się zająć netem????? czarna polewka znowu to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
besciak do Perły (tu jest) :-> 17.02.02, 00:06 > Miriam, przy takim poście gwiazdy bledną. Nawet roztoczańskie. Kolacja była sup > er! > Pozmywałem - możesz sprawdzić sama! Uzyłem odpowiedniego detergentu! > Całuję Cię Misieńko, i choć weryfikujesz swoje poglądy co chwilkę, to nasze sło > wo > najważniejszą sprawą jest. > Perła > > ps. pozdrowienia dla WSZYSTKICH. > Dlaczego mam się zająć netem????? czarna polewka znowu to jest? Panie Perlo, Na calowania Pana wzielo? Pan masz tyle zaleglosci i w zmywaniu i tu na forum ze niestety musi Pan sobie odpuscic calusy. Uwielbiam czytac wasze posty i bardzo milo bylo by gdybyscie obydwoje wrocili na forum. pozdrawiam was /besciak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: do Perły (tu jest) IP: *.freesurf.ch 17.02.02, 00:03 Gość portalu: Miriam napisał(a): > Acha, jak wyjdziesz z netu, to pozmywaj > teraz Ty! dzisiaj Twoja kolej. ... wybaczcie ale my z Perłą - po > słowie jestesmy. >-------------------------- 1. Kupcie sobie maszyne do naczyn. 2. Wybaczam. 3. Uciekam. I to szybko. ale przedtem jeszcze pozdrawiam sceptyk Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Perły (tu jest)!!!!! 17.02.02, 11:07 Witaj Perełka! Znowu wskok tylko? Nażarłeś się kolacji M. i co? Nawet Ci się nie "bekło"? Jakiś wątek,postcik? Przecie post jest! Pozmywaj i wracaj.Wiemże słońce pięknie świeci nad Roztoczem,ale... Bałem się już,że po tej wielkiej burzy nad Lublinem,pozrywało Wam "druty"))! pozdrawiam serdecznie(dobrze,że choć dałeś znak-jak to medełko "FA"! Odpowiedz Link Zgłoś