Gość: Gość IP: 93.157.74.* 10.10.08, 15:01 przyznam się że do dośc żenujące by cytowac piratów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: 80.51.232.* 10.10.08, 15:07 zenujace? to jest paserstwo!!!! zaraz apise formuarz zgloszenia o przetepstwie do policji i bedzie mozna sie wpisywac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr zoom Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.chello.pl 10.10.08, 15:08 Znając życie będzie tak: - Osoby "kochające" serię Fallout - będą pisały że to gniot - Osoby które nigdy nie grały Fallout - będą pisały że szału nie ma ale pograć można No wiadomą sprawą jest że zdarzą się "błędy statystyczne" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cube Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.strazgraniczna.pl 10.10.08, 15:10 bardziej przekonuje jednak opinia tego pierwszego pirata. podał konkretne przykłady i faktycznie nie brzmi to zbyt fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phoven Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 15:41 A normalni fani Fallouta zwyczajnie sami zagraja zamiast poddawac sie opinii paru frustratow ktorzy o podobno "ukochanej" grze czesto wiedza "mniej niz zero". >- Osoby "kochające" serię Fallout - będą pisały że to >gniot >- Osoby które nigdy nie grały Fallout - będą pisały >że szału nie ma ale pograć można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fix Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: 89.174.255.* 10.10.08, 15:43 Pierwsza osoba to ktoś kto zna F i F2, zna zasady świat itd, 2 opinia to ktoś co w życiu nie grał w F, a wychował się na grach tylko konsolowych albo na jakichś nowszych tytułach które są przeciętne zazwyczaj(GoW, ME) albo zwykły TROL, chcący zwrócić na siebie uwage. Myślę że F3 będzie fajny jako napierdzielanka z dużym światem nudny jako rpg idący w ślady F i F2... Piraceniu F3 się nie dziwie, nie ma dema, a nikt nie chce kupować kota w worku, a te zwłaszcza ostatnio się pojawiają... i logiczne jest że gro ludzi pociągnie go przez p2p tylko po to żeby zobaczyć co to jest, a to czy kupią jak im się spodoba to co innego, ja bym kupił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phoven Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 15:48 @up: bo jak wszyscy wiedzą Bethesda specjalizuje się w robieniu "napierdzialanek", doświadczenia w tworzeniu gier fabularnych nie posiadajac zadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mulek Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: 80.50.127.* 10.10.08, 15:51 pewnie będzie tak jak oblivion - nudna, ale wciągająca gra. Nad oblivionem trochę siedziałem, przez drugą połowę czasu zastanawiałem się czemu w to gram, ale nadal nie przestawałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ray Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.acn.waw.pl 10.10.08, 15:52 Zawsze w razie czego można liczyć na fanowskie mody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dweller Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.08, 16:06 zapieczony beton (typu NMA) zawsze bedzie psioczyl bo nie dostali dokladnej kopii jedynki i dwojki. koniecznie z hexami. szczerze im wspolczuje. wiecej juz sie pisac nie chce bo co zajrze na forum NMA, to mnie ogarnia takie zazenowanie, ze prosze siadac. move the fuck on! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.08, 16:21 brakuje tylko krzyku, że gra jest tak zabugowana, że nie można wejść na któryś obszar gry :] ja czekam na premiere. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oh my Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 16:22 argumenty drugiego gracza mnie przekonaly A co do NMA... jest tam fajny watek o tytule "Don't buy the hype": www.nma-fallout.com/forum/viewtopic.php?t=34770 i nie chodzi o kopie f1/f2, ale zeby to byla kontynuacja, a nie 'oblivion with guns'. Postnuklearny swiat tetniacy zyciem? Litosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dweller Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.08, 16:40 nie prawda. cokolwiek ktokolwiek zrobi (a nie beda to kolesie od starych falloutow) to i tak bedzie zle. melancholia i krotkowzrocznosc. nic wiecej. zreszta naprawde sugeruje poczekac z osądami i zagrac samemu, albo poczekac chociaz na opinie kogos bardziej wiarygodnego niz jakiego zaplutego zlodzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dweller Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.08, 16:45 aha, jeszcze jedno, tym razem do "redakcji" gamecorner. naglowki typu "fallout 3 - bardzo slaby?" i pod spodem jakze autorytatywna "recenzja" jakiegos obsmarkanego pirata to cos co przynosi serwisowi watpliwą chlubę i zbliża go nieuchronnie w kierunku bruku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asga Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.08, 16:49 Czesc tak ma, ze zzera ja tesknota za 2d itd.. Ale jest na pewno spora czesc, dla ktorej liczy sie sedno - ten dekadentyzm i cynizm, humor i realne postaci w zniszczonym swiecie. Wszystko wskazuje ze tego w F3 nie ma (a bylo w F1 i F2 i tym sie wyroznialy!), i tego mozna bylo sie spodziewac po Bethesdzie. I to jest wlasnie przykre. W Beth nie maja talentu do tworzenia postaci z krwi i kosci. Umieja tworzyc tylko bajki, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: 212.76.37.* 10.10.08, 16:49 @Gość: m sprawdz głąbie co oznacza słowo 'paserstwo' zanim sie zbłaźnisz jeszcze bardziej. Wierze w te wady. to ze ktos napisze 'GRA JEST SUPER' bez zadnych argumentow mnie nie przekonuje. a juz na gameplayach bylo widac ze pokrywa się to z tym co wypisał ów 'pirat'. niedopsz. ale mozna sie bylo tego spodziewac jak wiadomo bylo ze robią to ludzie od Obliviona. chyba nie mysleliscie ze zrobią to calkiem od nowa. kazdy idzie na latwizne, oni nawet nie przyjeli do wiadomosci ze Oblivion to dno i zrobili na tę modłę F3 .. porazka. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Fallout 3 - bardzo słaby? 10.10.08, 16:51 pod spodem jakze autorytatywna "recenzja" jakiegos obsmarkanego pirata to cos co przynosi serwisowi watpliwą chlubę i zbliża go nieuchronnie w kierunku bruku. -- trudno. nam opinie ludzi wydają się ciekawe - szczególnie skonfrontowane z recenzjami z czasopism papierowych, mających dostęp do gry równie wcześnie co piraci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dweller Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.08, 17:00 mnie srednio obchodzą opinie "14-letniego czesia spod radomia", ktory rownie wczesnie gral w gre, co "powazni" recenzenci, ktorzy (jak ZAKŁADA gamecorner) zostali oplaceni przez bethesde. a co do specyficznego humoru, którego JAKOBY brak w trójce, to ja osobiście jestem zadowolony, że bethesda się nie siliła na żarty. nie wiadomo co by z tego wyszło. a poważniejszy fallout to nie jest dla mnie najwieksza obawa. chce dobrego erpega w realiach poprzedniczek. i TYLE. izometryczna perspektywa? tury? to jest dla niektorych NAJWAŻNIEJSZE w nowym falloucie. żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Fallout 3 - bardzo słaby? 10.10.08, 17:18 niczego nikt nie zakłada. Pan natomiast założył, że ten pirat ma 14 lat i jest obsmarkany. o ile to jest pirat, bo przecież może to być równie dobrze anonimowy recenzent jednej z polskich gazet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a1 Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: 62.29.174.* 10.10.08, 17:29 @dweller Ale fallout to miedzy innymi specyficzny humor, jezeli tego braknie to bedzie dupa nie fallout. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Fallout 3 - bardzo słaby? 10.10.08, 17:37 Się poczeka na MODy. Za nie mogę zapłacić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rid Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.hardcom.3s.pl 10.10.08, 17:46 Czepiacie się tego Falauta Ja,mimo że kilkaset wiosen posiadam na karku i początki gier wspominam z łezką w oku,nie miałem okazji grać w poprzednie Fallout'y.A na ten czekam bo zapowiada się ciekawie.. BTW Mogliby zrobić remake'a Hired Guns !!! Wtedy bym się napalał A tak po prostu czekam co z tego wyjdzie.. PEACE 4 ALL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: 163.244.63.* 10.10.08, 18:00 No to serafin sie popisal. Nie umie biedaczyna pisac, wreszcie to zrozumial to wzial sie za sciaganie czyichs wypocin. Szkoda tylko ze nie dosc ze zerznal wypowiedz, to jeszcze zrecenzowal pirata gry. Gratuluje slawku - osiuagnales nowe dno w profesji recenzenta gier! BRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gecko Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: 80.51.36.* 10.10.08, 18:04 Dweller nie jedź po NMA i po betonie bo gdyby nie oni trzymali pieczy nad dorobkiem Falloutów miałbyś teraz SimFalla albo jeszcze gorsze gó..., bo ci kretyni od gier robiliby co im sie podoba. My nie chcemy tur, izo i sprite'ów tylko dobrej gry, nieważne czy będziesz na to patrzył w kontekście Falloutów czy gier w ogóle. A w F3 tego nie widać. I nie mów ze nie wiem bonie grałem, bo gram nie od dzis i widzę już po tych streamach jakiego to "dzieła" mozna się spodziewać. Jeśli nie widzisz miałkości tych dialogów, fabuły wtórności Oblivionowego świata to nie mój problem, niektórzy muszą się sparzyć po wywaleniu 129 PLN, a nie przed. I nie mów że zawsze będziemy narzekać bo gdyby ktoś nam dał naprawdę dobry tytuł z fajną wciągającą fabułą i trzymał sie załozeń świata nie dodajac żadnych mrówek ziejących ogniem (skąd w tych małych mrówkach tyle łatwopalnej cieczy) nikt by na niego reki nie podniósł. Ani NMA ani zaden inny beton. Bo wszyscy czekali na Fallouta 3, ale nie na pewno nie na takiego jakiego zrobiła Bethesda. Tak ja Oblivion po Morrowind. To jest juz zupełnie inna firma która nie robi gier kultowych tylko głupie gierki na eksluzywnego XBoxa. I nie obrazaj portalu który pilnuje by dzieciaki nie grały w durne, odmużdzające giery. Odpowiedz Link Zgłoś
bosman_plama Re: Fallout 3 - bardzo słaby? 10.10.08, 18:19 dweller: "a co do specyficznego humoru, którego JAKOBY brak w trójce, to ja osobiście jestem zadowolony, że bethesda się nie siliła na żarty. nie wiadomo co by z tego wyszło. a poważniejszy fallout to nie jest dla mnie najwieksza obawa. chce dobrego erpega w realiach poprzedniczek. i TYLE. izometryczna perspektywa? tury? to jest dla niektorych NAJWAŻNIEJSZE w nowym falloucie. żenujące." -- Nie, skąd. Najważniejsza jest zajefajna grafa i głowy przeciwników eksplodujące od splunięcia. Przecież tym, jak wszyscy wiedzą, charakteryzują się dobre cRPGi! Odpowiedz Link Zgłoś