Dodaj do ulubionych

pytanie o plastry!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 20:34
witam mam pytanie. z tego co wiem tabletki hormonalne odpowiednio dobrane pomagają rozwiazać problemy z cerą, tłustymi włosami itp. Jestem ciekawa czy plastrów mozna uzywac w tym samym celu? Narazie nie planuję współżycia wiec plastry miałyby mi służyć tylko w celu "leczniczym"- a tabletek nie chcę zażywać. wybiorę się oczywiscie do lekarza ale najpierw chcę zapytać Was czy wogóle plastry nadają się w moim przypadku. z góry dzęki
Obserwuj wątek
    • lilith76 Re: pytanie o plastry!!!! 08.09.06, 09:15
      Plastry to to samo co pigułki antykoncepcyjne, tylko podane inną drogą.
      Według mnie branie ich tylko dla ładnych włosów i cery, to głupota.
      • playzeer Re: pytanie o plastry!!!! 08.09.06, 09:33
        to chyba niezbyt dobry pomys - plastry na cere ? wybierz sie lepiej do
        dermatologa niech ci cos doradzi , i polecam na cere maseczki z banana
        (zawieraja wszystkie odzywcze skladniki potrzebne cerze) dobra jest tez rowniez
        maseczka z cytrusow ... i bardzo prosta w przygotowaniu
        banan rozgniatasz i mieszasz z jogurtem lub twarozkiem i trzymasz na twarzy i
        dekolcie ok 15 minut po 2 tygodniach takiej kuracji niekoniecznie codziennej
        moze byc co dwa trzy dni twoja cera napewno sie poprawi ...
        albo maseczka z cytrusow pomarancz oliwka z oliwek i jajko zaleznie od cery na
        tlusta zoltko samo na normalna i wysuszona bialko samo nakladasz na waciki i
        trzymasz na twarzy 10 minut ...
        sprobuj tego naprawde polecam
    • smooth30 Re: pytanie o plastry!!!! - zapomnij o tym 08.09.06, 14:04
      Na cerę dobrze wpływa picie dużych ilości wody mineralnej niegazowanej i dieta
      zawierająca duże ilości warzyw i owoców. Żadnego syfu typu kebaby, oscary, maci
      itd. Poza tym rano i wieczorem należy przemywać twarz tonickiem. Zadnego mycia
      mysłem. To tak na szybko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka