Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch - GRUPA C

IP: 193.201.137.* 20.10.08, 12:21
C jak Contra
Obserwuj wątek
    • Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.k2.pl 20.10.08, 12:32
      dokładnie C jak Contra big_grin
    • Gość: boni Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.ists.pl 20.10.08, 12:42
      Tylko Piraci smile Az sie lezka w oku zakrecila wink
    • afrooss Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C 20.10.08, 13:13
      Oczywiscie ze Piraci! Tylko przy nich tyle sie siedzialo. Pamietam ta spolszczona piracona wersje co udawala oryginal z instrukcja i mapa ;] A jak sie mapa podarla to zrobilo sie na jej podstawie nowa i do dzisiaj ja mam. Gra ponadczasowa, o czym swiadczy chociazby popularnosc jej nowej wersji. Tylko te cholerne tance... ;p
    • Gość: prezii Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.08, 13:53
      Mój faworyt również pirates, podejrzewam, że jedyna gra w zestawieniu w którą z przyjemnością zagrałbym nawet dziś.
    • Gość: elmo Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.MAN.atcom.net.pl 20.10.08, 14:26
      O matko! Alescie przywalili... Normalnie najchetniej zaglosowalbym cztery razy. No ale jednak przy piratach wiecej czasu sie spedzilo. Do reszty brakowalo jednak czasem zywego przeciwnika. BTW SvsS - zagrajcie w Sasiedzi z piekla rodem. Troche to przypomina wink
    • Gość: meep Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 15:54
      IK, chociaż nigdy nie grałem w żadną z tych gier. Można tak glosować? wink
      P.S: Uwielbiam IK+ smile
    • Gość: fdelski Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.kro.vectranet.pl 20.10.08, 16:00
      Oczywsicie ze SPY !! To jest gra!

PS. www.polska24.duu.pl/gryonline.php - graj teraz
    • Gość: Bri Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.devs.futuro.pl 20.10.08, 18:16
      Ale co to za screenik z Contry :0
      ja tam pamiętam ekran był w perspektywie 3d że się biegało gostkiem pkazanym tuż przy nas i strzelało w głąb ekranu??

Tylko Piraci big_grin
    • Gość: Rid Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.hardcom.3s.pl 20.10.08, 18:54
      A ja bardzeij na Inter Karate big_grin
      Te godziny spędzone na okładaniu twarzy członków rodziny hehe
    • Gość: Klopszczard Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.as.kn.pl 20.10.08, 19:46
      @Bri, oj coś słabą masz pamięć smile W Contrze były dwa rodzaje poziomów. Jeden to właśnie taki dwuwymiarowy jak na screenie. A drugi rodzaj, to właśnie taki jak Ty opisałeś.
    • nessie-jp Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C 20.10.08, 22:05
      E, coś chyba za świeże te gierki dla mnie, normalnie same nowości smile Z tego wszystkiego tylko Spy vs. Spy znałam i kochałam, więc głosuję odpowiednio. Pozostałych nigdy na oczy nie widziałam sad
    • Gość: junk Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 09:54
      szpiedzy są najlepsi chyba w tym gronie wink
    • Gość: Goku Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 12:15
      Contra smile Moja ulubiona gra z dzieciństwa xD
    • Gość: F Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.eranet.pl 21.10.08, 13:51
      ej, ludzie, ludzie... Jak można było nie wybrać Piratesów...
    • Gość: DrMad Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.CNet.Gawex.PL 21.10.08, 16:34
      to jakiś spisek i dywersja!!
      Jak to możliwe, że nie Pirates?!?!?!?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka