Gość: C IP: 193.201.137.* 20.10.08, 12:21 C jak Contra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.k2.pl 20.10.08, 12:32 dokładnie C jak Contra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boni Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.ists.pl 20.10.08, 12:42 Tylko Piraci Az sie lezka w oku zakrecila Odpowiedz Link Zgłoś
afrooss Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C 20.10.08, 13:13 Oczywiscie ze Piraci! Tylko przy nich tyle sie siedzialo. Pamietam ta spolszczona piracona wersje co udawala oryginal z instrukcja i mapa ;] A jak sie mapa podarla to zrobilo sie na jej podstawie nowa i do dzisiaj ja mam. Gra ponadczasowa, o czym swiadczy chociazby popularnosc jej nowej wersji. Tylko te cholerne tance... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezii Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.08, 13:53 Mój faworyt również pirates, podejrzewam, że jedyna gra w zestawieniu w którą z przyjemnością zagrałbym nawet dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmo Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.MAN.atcom.net.pl 20.10.08, 14:26 O matko! Alescie przywalili... Normalnie najchetniej zaglosowalbym cztery razy. No ale jednak przy piratach wiecej czasu sie spedzilo. Do reszty brakowalo jednak czasem zywego przeciwnika. BTW SvsS - zagrajcie w Sasiedzi z piekla rodem. Troche to przypomina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meep Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 15:54 IK, chociaż nigdy nie grałem w żadną z tych gier. Można tak glosować? P.S: Uwielbiam IK+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdelski Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.kro.vectranet.pl 20.10.08, 16:00 Oczywsicie ze SPY !! To jest gra! PS. www.polska24.duu.pl/gryonline.php - graj teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bri Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.devs.futuro.pl 20.10.08, 18:16 Ale co to za screenik z Contry :0 ja tam pamiętam ekran był w perspektywie 3d że się biegało gostkiem pkazanym tuż przy nas i strzelało w głąb ekranu?? Tylko Piraci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rid Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.hardcom.3s.pl 20.10.08, 18:54 A ja bardzeij na Inter Karate Te godziny spędzone na okładaniu twarzy członków rodziny hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klopszczard Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.as.kn.pl 20.10.08, 19:46 @Bri, oj coś słabą masz pamięć W Contrze były dwa rodzaje poziomów. Jeden to właśnie taki dwuwymiarowy jak na screenie. A drugi rodzaj, to właśnie taki jak Ty opisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C 20.10.08, 22:05 E, coś chyba za świeże te gierki dla mnie, normalnie same nowości Z tego wszystkiego tylko Spy vs. Spy znałam i kochałam, więc głosuję odpowiednio. Pozostałych nigdy na oczy nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junk Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 09:54 szpiedzy są najlepsi chyba w tym gronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goku Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 12:15 Contra Moja ulubiona gra z dzieciństwa xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.eranet.pl 21.10.08, 13:51 ej, ludzie, ludzie... Jak można było nie wybrać Piratesów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrMad Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA C IP: *.CNet.Gawex.PL 21.10.08, 16:34 to jakiś spisek i dywersja!! Jak to możliwe, że nie Pirates?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś