aleksanda131 06.11.08, 15:33 hej mam malutki probglem muj sim chce wszystko umieć jak to zrobić bez czytania księżek wiecie ? jak ktoś bendzie wiedział to niech napsze bardzo prosze bardzo tgo potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
surferka3 Re: umieć 06.11.08, 20:19 (PS: Pamiętaj, aby przeczytać całość tego, co napisałam.) boolProp TestingCheatsEnabled true Ten kod wpisz. Podany jest w wersji dobrej spacjowo i wielkościowo literowo, więc przepisz dokładnie. Potem wejdź na umiejętności, klikniaj na poszczególny pasek i przeciągnij do końca. Tylko nie wiem, czy później nie będziesz musiała z każdego przedmiotu trochę się pouczyć, żebyś spełniła pragnienie twojego sima. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aleksanda131 Re: umieć 08.11.08, 14:08 bardzo ci dziękuje tylko powiedz jaki to pasek bardzo prosze Odpowiedz Link Zgłoś
surferka3 Re: umieć 03.01.09, 22:24 Paski umiejętności, tak jak jest np. gotowanie, to obok jest pasek z punktami umiejętności. Musisz kliknąć od początku punktów i przeciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś