Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowanie ...

IP: 89.174.255.* 12.11.08, 12:15
HoMM zdecydowanie przez nostalgie do 2 oraz 3 i godzin spędzonych...smile
Obserwuj wątek
    • Gość: yaster Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani IP: *.nat.student.pw.edu.pl 12.11.08, 12:26
      lol, diament to grupa śmierci. Wszystkie trzy gry o rodowodzie civ kontra nieśmiertelne UFO, ojj będzie się działo. Już widzę te rozdarte serca fanów cywilizacji, słabość którą ufo wykorzysta bez zmrużenia okasmile

A tak apropo: system znów że wychodzi tylko 1 tytuł z grupy? Mam nadzieję, że jednak dacie 2 i większe drabinki, byłoby ciekawiej...
    • Gość: mv Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani IP: 89.174.58.* 12.11.08, 12:26
      Grupa D, czyli grupa Śmierci.. oj, nie wróżę dobrze mojemu ulubionemu Master of Magic, wszyscy będą głosować pewnie na niezbalansowaną, pełną błędów Cywilizację która aż do trójki była średnio grywalna - tylko wtedy nie było nic innego.
      ;P
    • Gość: mv Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani IP: 89.174.58.* 12.11.08, 12:27
      a, i jeszcze ufo, no tak big_grin
    • drmad Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani 12.11.08, 12:31
      HOMM i Total War razem w grupie..... NIEEEEEEEEE!!!!!!
    • Gość: Drachu Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 12:34
      Jagged Alliance kontra Close Combat? Damn, mamy przedwczesny finał smile
    • Gość: v Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani IP: 193.201.137.* 12.11.08, 12:39
      nie ma szachow - lipa
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani 12.11.08, 12:52
      nie ma szachow - lipa

----

szachy są bezkonkurencyjne smile dlatego ich nie ma smile
    • kds71 Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani 12.11.08, 13:03
      No i nie ma Wesnoth sad
      Grupa D - koszmar... o ile w pozostałych grupach zwycięzca jest dość oczywisty, to tutaj walka UFO z Cywilizacją będzie straszna. Biedny Master of Magic big_grin
    • Gość: bainit Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani IP: *.mn.agh.edu.pl 12.11.08, 13:14
      a jak tutaj mozna glosowac?
    • kds71 Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani 12.11.08, 13:19
      @bainit: to na razie jest losowanie grup, głosować będzie można jak pierwsza grupa zostanie otwarta.
    • Gość: y Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani IP: *.k2.pl 12.11.08, 13:23
      o nie, MOO i JA w jednej grupie sad będę miał straszliwy dylemat.
    • Gość: leniu82 Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 13:43
      składam oficjalny protest i focha Close Combat miało tyle samo głosow co Combat Mission, a tego 2 nie ma ;/

i tak wygra Heroes bo to najbardziej popularna gra z przedstawionych tutaj...
    • Gość: Jakub Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani IP: *.chello.pl 12.11.08, 13:59
      Bosz, co za losowanie. Grupa D zasugerowała się językiem angielskim i wyszła prawdziwa grupa śmierci smile

BTW, panowie: chryzopraz, nie chryzopaz!
      sjp.pwn.pl/lista.php?co=chryzopraz
    • Gość: gilthanas Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani IP: 217.153.86.* 12.11.08, 14:03
      Grupa D jest zdecydowanie mocniejsza od reszty, we wszystkie z tych gier mlocilem az dym z kompa szedl, trudno bedzie sie zdecydowac.
      W pozostalych mam mniejsze dylematy: EU, CloseCombat, Total War (chociaz tu jest jeszcze HoMM, mam sentyment zwlaszcza do 1-szej czesci, byla to gra przez ktora urywalem sie z zajec w szkole sredniej i szedlem grac z kumplami).
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani 12.11.08, 14:17
      BTW, panowie: chryzopraz, nie chryzopaz!

----

już pochryzoprazowane, dzięki za czujność
    • Gość: Tran Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani IP: *.ibspan.waw.pl 12.11.08, 14:26
      Juz dzis grupa smierci... sie bedzie dzialo smile
    • 666wasyl666 Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani 12.11.08, 14:31
      Bezkonkurencyjnie HoMM wygra, a tak w ogóle, to kiedy rozpoczyna się dzisiejsze głosowanie?
    • Gość: elmo Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani IP: *.MAN.atcom.net.pl 12.11.08, 14:52
      Etherlords - jedynie w to nie gralem wiec moge uznac ze to jedyna gra ktora mi sie z tych 16 nie podoba. Zamieniłbym na Steel Panthers World At War i byłoby 16 pierwszych miejsc smile
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani 12.11.08, 14:54
      Bezkonkurencyjnie HoMM wygra, a tak w ogóle, to kiedy rozpoczyna się dzisiejsze głosowanie?

----

już się zaczęło

gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,5907881,GameCorner_Deathmatch___GRUPA_A.html
    • Gość: biboo Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani IP: *.maxnet.net.pl 12.11.08, 14:54
      O rany, jak rozumiem tu chodzi o wyłonienie NAJPOPULARNIEJSZEJ z powyższych gier?

Jak porównać HoMM z TotalWar? Czy bitwy w Heroesach można było wygrac ze słabszymi ilościowo/jakościowo jednostkami (jak pamiętam to w HoMM3 trzeba było zebrac kupę oddziałow u najlepszego hera i przejechać się po reszcie jak walcem)? Przypominam tylko, że w TW teren mógł przesądzić o wygranej naprawdę słabszej strony.

Jak porównać Civ z UFO EnUnknown? Inna mechanika, inna magia gry.

Najgorsze jest to, że HoMM bez szufladkowania gatunkowego jest świetną grą. Tylko że - moim zdaniem - jako gra strategiczna jest uboższa i gorsza od wielu tu zebranych. Ale to oczywiście pojedyncza, subiektywna opinia.
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani 12.11.08, 15:20
      Jak porównać HoMM z TotalWar?

----

a które wolisz? Głosuj na grę, którą Ty wolisz - ona jest dla Ciebie najlepsza. Z sumy gier najlepszych dla wszystkich głosujących wyłania się gra najlepsza dla wszystkich w ogóle. Przynajmniej tak powinno być. W teorii big_grin
    • igi10 Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani 12.11.08, 16:24
      wg mnie grupa śmierci to grupa "Chryzopraz" dręczy mnie na kogo tam zagłosować
    • Gość: Vego Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani IP: *.54.171.201.tvksmp.pl 12.11.08, 16:38
      brak Starcrafta ?? porażka
    • Gość: Drakkar Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Losowani IP: *.who.vectranet.pl 12.11.08, 16:44
      @Vego: brak Starcrafta ?? porażka
      -------------------------------------
      warto nauczyć się czytać ze zrozumieniem smile

A co do grup... to mam wielki dylemat, bo uwielbiam zarówno serię Total War jak i HoM&M ;/ wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka