Dodaj do ulubionych

Mirror`s Edge - małe "first impression"

IP: *.chello.pl 13.11.08, 15:39
Znajomy mój ( LOL ) pisał mi że bardzo nie poleca tej gry ( LOL666 xD ) bo ( takie odniosłem wrażenie ) jest za trudna... i to jest to o czym wspomniał "j_uk_dev" że niektóre wątki powtarza się 5-10 razy. Na moje to dobrze ( chociaż wiadomo że to powoduje stres, frustrację a w innych przypadkach agresję ) bo nie wyobrażam sobie takiej gry która była by zbyt łatwa ( a więc rozgrywka trwała by ile? 2h? za ile? 200zł? no żal ).

Czekam i czekam aż uzbieram te zł do gry big_grin hehehe big_grin
Obserwuj wątek
    • falcion Re: Mirror`s Edge - małe "first impression" 13.11.08, 16:08
      Z tego co mi se obilo o uszy czas gry planowany jest na 12-16 godzin + pozniejsze zabawy w ganianie sie z "duchem" swojego najlepszego przejscia poziomu.
    • Gość: Truteń Re: Mirror`s Edge - małe "first impression" IP: *.icpnet.pl 13.11.08, 16:24
      W recenzji na GOLu, które z reguły są solidnie napisane, bez zachwytów, ale pozytywnie.
    • Gość: prezii Re: Mirror`s Edge - małe "first impression" IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.08, 16:31
      Trudność a właściwie "skillowość" gry to dla mnie plus. Po pierwsze nie lubię prostackich gier i nie chciałbym żeby skakało się tak łatwo jak w Assassins Creed - 3 przyciski i heja do przodu. Po drugie oczekuję, że przy większym opanowaniu gry, będę potrafił grać lepiej, płynniej, wykonywać lepsze ewolucje. Coś na kształt Free Form Fighting w Warrior's Within, gdzie można przejść gre nie zagłębiając się w combosy i tłuc klawisze - a nóż coś wyjdzie albo opanować walkę do perfekcji wraz z wszystkimi kombosami itp.
    • Gość: el^^ Re: Mirror`s Edge - małe "first impression" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 17:26
      Najbardziej czekam na tą grę, oraz na GTA IV. Na PC oczywiście. Złocisze już się grzeją big_grin
    • Gość: s [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 18:55
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: j_uk_dev Re: Mirror`s Edge - małe "first impression" IP: 80.169.42.* 14.11.08, 12:26
      Dodałem w tamtym wątku też drugie wrażenie:

gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,5918892,Mirror_s_Edge_na_PC___dopiero_w_styczniu.html

• krzysieknn Re: Mirror`s Edge - małe "first impression" 14.11.08, 14:21
      "Trudność a właściwie "skillowość" gry to dla mnie plus. Po pierwsze nie lubię prostackich gier" - no to właśnie tutaj to masz. nie czytasz uważnie. Grę przechodzi się "jednokopytnie" - dopóki nie wpadniesz jak to bedziesz wielokrotnie wracał do checkpointa. Zero kombinowania. Idziesz i giniesz, idziesz inaczej i giniesz, iw końcu idziesz jeszcze trzecim wariantem i przeżywasz. Zamiast myślenia jest presja na parcie do przodu. Nie myśl - nie musisz bo checkpoint jest blisko. Metoda prób i błędów to droga do skucesu. Sorry, jak dla mnie to gra tępaków.
    • Gość: kula Re: Mirror`s Edge - małe "first impression" IP: 212.219.231.* 14.11.08, 16:06
      do bani ta gra ble
    • buber_dds Re: Mirror`s Edge - małe "first impression" 16.11.08, 13:48
      omg pisanie, że to gra dla tępaków to czyste wyrzucanie z siebie frustracji i niepowodzeń życiowych. Ciekaw jestem czy w ogóle miałeś okazje pograć w ME. No i pytanie - jakie gry stanowiły dla Ciebie, aż takie wielkie wyzwanie intelektualne? Co do ME - to jak masz już jakieś siwe włosy, po tej grze pojawią się kolejne, a może to tylko moja reakcjawink pozdro
    • Gość: pan komentarz Re: Mirror`s Edge - małe "first impression" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 16:41
      ladnie ktos za Was odwalil robote widze. zamiast sie spieszyc zeby podac jakiekolwiek informacje wolicie zacytowac czytelnika... a gra wyglada fajnie, sprzeczne informacje z roznych serwisow mowia o tym, jaka to gra jest za trudna/latwa i ze trzeba loadowac (n bo to mrok jest w dzisiejszych czasach zeby w grze mozna bylo zginac, jakie to nie user friendly!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka