Gość: łiii:) Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.08, 07:39 Jagged Alliance i już czasami lubię sobie jeszcze nawet w jedynkę czy tez w Deadly Games zagrac Odpowiedz Link Zgłoś
samaelrze Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B 14.11.08, 08:37 Cieżki wybór, rwe włosy ale jak przypomne sobie Russian Front, to wybro może być jeden;CC. Stare dobrze opykane mapki, każdy winkiel pagórek i ta przyjemność z gry, a do tego masa modów i nowych map tego nie ma w takiej ilości rzaden z w/w konkurentów a każdy jest mi bliski =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.08, 10:25 "a do tego masa modów i nowych map tego nie ma w takiej ilości rzaden z w/w konkurentów a każdy jest mi bliski =)" A to raczej nie jest prawdą. Zanim napiszesz coś takiego zapoznaj się ze sceną moderską JA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michrz Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: 88.220.105.* 14.11.08, 10:26 Tutaj nie miałem dylamatu. Głos poszedł na Disciples, które jest po prostu moją ulubioną grą. Zdecydowanie przemawia do mnie ciekawy świat wykreowany przez serię i ciekawe taktycznie pojedynki prowadzone w sposób nieortodoksyjny pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drachu Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 10:51 Znam scenę moderską JA (no raczej JA2). Sam gram właśnie w JA2 z 1.13, a po drodze był UC i takie tam. Podstawowe Ja2 kończyłem z dziesięć razy (Jestem fanboyem Shadowa i Raven), ale... Scena moderska serii CC przygniata wszystko, co widziałem wcześniej w dziedzinie modów. nad cc2 siedzę do dziś, ccIV i cc V z modami są mistrzowskie (vetmod, meuse, bloody omaha, gjs), a ccIII z real redem kopie straszliwie do dziś. Obok Steel Panthers i Combat Mission moje ulubione gry taktyczne. Głos na CC. I co to jest to Disciples? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gman Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.icpnet.pl 14.11.08, 11:06 Apel by z grup wychodziły po 2 gry bo zasługują na to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.k2.pl 14.11.08, 11:11 Disciples? to, to czym dla nas jest CC, MOO i JA dla obecnych 14 latków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michrz Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: 88.220.105.* 14.11.08, 12:11 Disciples nie jest zbyt znaną grą. Najczęściej określane 'takie Heroesy, tylko inne' Niemniej szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.maxnet.net.pl 14.11.08, 12:23 coś mi sie zdaje że Ci co głosują na D nie bardzo grywali w CC, JA i MoO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.k2.pl 14.11.08, 14:10 D... jak dupa Odpowiedz Link Zgłoś
igi10 Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B 14.11.08, 15:16 master of orion pamietam jak sie w to pykało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilthanas Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: 217.153.86.* 14.11.08, 15:34 Szkoda, ze tu wygrywaja najpopularniejsze, a nie najlepsze gry W JA gralem sporo, byla to fajna zabawa, przede wszystkim gra bardzo klimatyczna, ale do CC jej daleko. Disciples kiedys odpalilem, bo mialo fajna grafike, ale te bitwy w ktorych stoi szesciu kolesi i sie pukaja, to jakas pomylka, w HoMM byla bardziej skomplikowana rozgrywka. MoO - nie gralem, gdyz nie podpasowal mi klimat, ale biorac pod uwage podobne MoM to musi tez byc niezla. Tak wiec 2 najlepsze i najbardziej wymagajace gry sa z tylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.k2.pl 14.11.08, 15:51 @gilthanas zapomniałeś dodać "dla mnie" najlepsze i najbardziej wymagające gry sa z tylu. zobaczymy jak JA sobie poradzi dalej, ciężkich ma przeciwników w pozostałych grupach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truteń Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.icpnet.pl 14.11.08, 17:54 Poza JA, kolejność końcowa jest dla mnie niespodzianką. Spodziewałem się ostrej walki JA vs MoO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gman Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.icpnet.pl 15.11.08, 15:07 Dawać mi tu grupę C z moim faworytem Odpowiedz Link Zgłoś
furry Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B 16.11.08, 12:24 czy mi się wydaje, czy głosów ubywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edredon Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.acn.waw.pl 21.11.08, 12:14 To była prawdziwa grupa śmierci. Inne grupy w porównaniu z tą to meczyki szkółek niedzielnych. Master of Orion, CC i JA w jednej grupie? Żart! Te gry MASAKRUJĄ wszystkie pozostałe grupy razem wzięte... Ja tu jakiś szwindel przy przydzielaniu do grup widzę Odpowiedz Link Zgłoś