Dodaj do ulubionych

Dawn of War II z bardzo bliska

IP: 213.155.168.* 21.11.08, 14:27
póki co to jakiejś rewelacji nie ma. Mam tylko nadzieję na spore innowacje w samej rozgrywce, bo formuła z DoW została oklepana już z każdej strony we wszystkich edycjach tej gry. A jak dobrze liczę, to było ich bodaj 4 (podstawka, Winter Assault, Burning Crusade, Soulstorm).
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: Dawn of War II z bardzo bliska IP: *.chello.pl 21.11.08, 15:46
      Tak. Ale innowacje, które planują twórcy, jak np. brak budowania, mogą całkowicie zniszczyć miodność z grania w sieci, którą mógł pochwalić się DoW
    • slawomir.serafin Re: Dawn of War II z bardzo bliska 21.11.08, 16:10
      @Maciek - mogą, ale nie muszą. To jest Relic. Ja im ufam i wierzę, że nie spieprzą sprawy. Może być zły balans, mogą być bugi, mogą być przepakowane jednostki a potem masa patchów, które pogarszają sprawę tongue_out ale ta firma nie zrobiła jeszcze gry, która by nie była wybitna (nie licząc Impossible Creatures suspicious)
    • Gość: loki13 Re: Dawn of War II z bardzo bliska IP: 195.205.254.* 21.11.08, 17:24
      @alex

Dark Crusade,a nie Burning Crusade. BC to dodatek do WOW
    • Gość: Alex Re: Dawn of War II z bardzo bliska IP: *.globalconnect.pl 21.11.08, 18:02
      @loki13 - oczywiście racja smile inwencja twórców gier w zakresie tytułów jednak jest ograniczona smile
    • Gość: Maciek Re: Dawn of War II z bardzo bliska IP: *.chello.pl 22.11.08, 16:43
      Prawda, lepiej ufać i wierzyć.

(apropos, widzę, że nie tylko ja darzyłem uczuciem patche osłabiające moje ulubione rasy, poczas gdy chaos marines nadal byli naj?)

Będzie DoW, będzie nowe Company of Heroes. Potem dodatki do DoWa.
      A homeworld 3 ? z dzisiejszymi pecetami było by wspaniale.
    • Gość: seraf Re: Dawn of War II z bardzo bliska IP: *.swc.vectranet.pl 23.11.08, 14:42
      @alex dark crusade, burning to dodatek do WoWa;p
    • Gość: SMG Re: Dawn of War II z bardzo bliska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 19:24
      W DoW2 będą jeszcze Tyranidzi
    • Gość: Fartuess Re: Dawn of War II z bardzo bliska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.08, 17:25
      starcraft2 pod względem wyglądu, to powinien się schować przy DoW2 do jakiejś nory smile

Póki co znane rasy Dow2 to:
      -Space Marines
      -Space Orks
      -Eldars
      -Tyranids

Chaos pewnie też będzie, bo bez tego to nie warhammer 40k wink
    • Gość: Krzysiek Re: Dawn of War II z bardzo bliska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 18:45
      Ale tyranidzi napewno będą i space orks?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka