Dodaj do ulubionych

Fallout 3 - wideorecenzja

IP: *.k2.pl 01.12.08, 16:04
nic dodać nic ująć smile
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Fallout 3 - wideorecenzja IP: *.acn.waw.pl 01.12.08, 16:07
      Nie wierze, ze ten koles jest "maniakiem poprzednich serii". Rzaden prawdziwy fan fallouta nie pogodzi sie z tym ze walka nie jest w turach i nie ma juz widoku izometrycznego.
    • Gość: huncvot Fallout 3 - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 16:07
      czlowieku skad Ty te błędy wziełeś inteligencja przeciwników jest wszędzie bardzo wysoko oceniana...
    • Gość: huncvot Re: Fallout 3 - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 16:09
      zgadzam się w zupęłności z gosciem powyżej ,,RZADEN"!!!! niech żyje neostrada!
    • Gość: gosc Re: Fallout 3 - wideorecenzja IP: *.acn.waw.pl 01.12.08, 16:10
      Lol widzicie jak na 3:08 koles nożem usiłuje dźgać futrynę? Faktycznie debilni ci przeciwnicy. Ale i tak sie nie pogodze ze zrobili z tego FPP
    • Gość: bonifacy Re: Fallout 3 - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 16:24
      Spoko recka w 100% sie z nia zgadzam.
    • Gość: nacho Re: Fallout 3 - wideorecenzja IP: *.ptr.magnet.ie 01.12.08, 16:25
      ja jestem maniakiem poprzednich serii... i uwazam F3 za swietny. Mam juz ponad 80 godzin gry na liczniku, i jeszcze mi sie nie znudzilo (spora czesc u gory mapy jeszcze nie zwiedzona). Juz czekam na dodatki i geckowe mody

Malkontenci niech nadal graja w dwojke tongue_out
    • Gość: Raven Re: Fallout 3 - wideorecenzja IP: 195.184.82.* 01.12.08, 16:28
      Mi się gra świetnie podoba, a recenzja jest trafna. Gadacie głupoty i tyle.
    • Gość: gosc Re: Fallout 3 - wideorecenzja IP: *.acn.waw.pl 01.12.08, 16:33
      Nacho kłamiesz.

Gdybyś był maniakiem poprzednich serii to by ci sie F3 nie podobał. Bo to juz nie ta sama gra co kiedys.
    • Gość: y Re: Fallout 3 - wideorecenzja IP: *.k2.pl 01.12.08, 16:35
      dokładnie czepiacie się... to jest bardzo dobra gra i do tego osadzona w świecie fallout'a i to w naprawdę przyzwoity sposób, nie potraficie się po prostu z tego cieszyć? pewnie lepiej by było, ciągle ciąć w F2, po raz 15012345?
    • Gość: Matt Re: Fallout 3 - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 16:36
      Mam grę od niedawna, bo od soboty. Włączyłem, byłem zachwycony. Ta grafika, sposób w jaki zrobiony został samouczek (krypta 101) i w ogóle sama rozgrywka mnie zachwyciła. Po wyjściu na stołeczne pustkowia było już świetnie, wiedziałem, że muszę przejść tą grę całą i tak zrobię wink Podoba mi się dosłownie wszystko i to tyle co mogę o tej grze powiedzieć smile Noo, może jest jedna wada... Fabuła powinna być trochę bardziej okrojona, nie aż tak swobodna, jest to zdecydowanym plusem oczywiście, ale denerwujące może być polegnięcie z rąk silnych przeciwników tylko przez to, że się nie poszło w odpowiednie miejsce smile Grę oceniam na 9/10, bo nie ma gier idealnych smile Pozdro!
    • Gość: y Re: Fallout 3 - wideorecenzja IP: *.k2.pl 01.12.08, 16:42
      tetris jest idealną gra smile
    • kas_ptas Re: Fallout 3 - wideorecenzja 01.12.08, 17:59
      Recenzja przyjemna ale głos recenzenta BARDZIEJbig_grin
    • Gość: Drachu Re: Fallout 3 - wideorecenzja IP: *.rev.pro-internet.pl 01.12.08, 18:29
      Gosciu:

F1 ukończyłem z dwadzieścia razy. F2 z trzydzieści (wiecie, różne kombinacje, różni bohaterowi, inne wybory i tak dalej), Tacticsa też ze dwa razy ukończyłem. Napisałem własny system RPG na podstawie Fallouta (co było swego czasu dość popularne wśród RPGowców). I ostatnio znowu siedzę nad przeniesieniem Fallouta na papierowe RPG smile
      Tylko Beholderom poświęciłem równie wiele czasu.

Jeśli dla Ciebie magia serii wynika z rzutu izmoetrycznego oraz z turowych walk, to faktycznie, masz prawo nie lubić F3.
      Ale dla mnie Fallout to przede wszystkim fajna fabuła, interesujące zadania poboczne, trochę humoru i niesamowity nastrój zrujnowanego świata. A nie jakiś tam, z przeproszeniem, rzut izometryczny. Oczywiście, możesz mówić, że nie jestem prawdziwym fanem, ale akurat Twoja opinia na mój poziom nerdostwa falloutowego nie wpływa tongue_out

I dla mnie F3 nie jest arcydziełem, ale to wciąż klawa, przemyślana gra z fajnym światem i ładunkiem nastroju. Humoru jest mniej-więcej tyle co w F2, tylko że F2 miał mniejszą objętość i przez to wydawało się, że dowcipów jest sporo. Tutaj żarciki są bardziej rozproszone po dużym świecie gry, ale po zebraniu w kupę też jest ich niemało smile

Przechodzę już trzeci raz smile
    • Gość: jimant Re: Fallout 3 - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 19:02
      A nie macie wrażenia że F3 to OBLIVION tylko z innymi teksturami.
    • Gość: g Re: Fallout 3 - wideorecenzja IP: *.acn.waw.pl 01.12.08, 19:05
      nie
    • Gość: azz Re: Fallout 3 - wideorecenzja IP: *.chello.pl 01.12.08, 19:54
      to wideo to żart?
    • Gość: Gość Re: Fallout 3 - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 20:02
      Boże, gość wymiawia tytuł "Falaułt" a czasami jako "falout". Poniżej krytyki.
    • Gość: cl Re: Fallout 3 - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 20:13
      Jestem fanem Fallouta i podoba mi sie FPP.
      Recenzja też mi się podoba smile
    • Gość: Ed Re: Fallout 3 - wideorecenzja IP: 217.97.192.* 01.12.08, 20:15
      Wygląda całkiem fajnie, ale wydaje mi się że mimo wszystko to już nie będzie tak wciągające jak F1 i F2 wink
    • Gość: Purysta Re: Fallout 3 - wideorecenzja IP: *.chello.pl 01.12.08, 20:53
      Sposób w jaki "REDAKTOR" Agory wymawia angielski wyraz "fallout" to totalne dno, amatorszczyzna, troglodytyzm i, przede wszystkim, OKROPNE LENISTWO ORAZ BRAK POSZANOWANIA DLA ODBIORCÓW!!!

• Gość: 555 Re: Fallout 3 - wideorecenzja IP: *.chello.pl 01.12.08, 20:56
      > Boże, gość wymiawia tytuł "Falaułt" a czasami jako
      > "falout". Poniżej krytyki.
      Nie ma to, jak czepiać się pierdół.
    • Gość: 555 Re: Fallout 3 - wideorecenzja IP: *.chello.pl 01.12.08, 20:58
      Widzę, że odezwali się oburzeni, co zawsze wymawiaja angielskie nazwy tak, jak się powinno. ;]
    • Gość: badziew Re: Fallout 3 - wideorecenzja IP: *.inowroclaw.mm.pl 01.12.08, 21:02
      Juz w F2 było więcej questów, npców, lokacji, wieksze miasta,inteligencja przeciwników była podobna(wystarczy schować się za najbliższym rogiem z szotganem i celować w makówkę), system rozwoju postaci był bardziej skomplikowany i miał większe znaczenie dla rozgrywki, fabuła była mniej liniowa, humor powalał.Do tego F2 był dużo trudniejszy - perk co poziom? Lvl 20 to maks?! Dobre sobie. Beznadziejna kontynuacja falloutów(nie nazwałbym tego RPG-iem), dośc dobry shooter z dodatkami.
    • Gość: Purysta Re: Fallout 3 - wideorecenzja IP: *.chello.pl 01.12.08, 21:10
      -"Widzę, że odezwali się oburzeni, co zawsze wymawiaja angielskie nazwy tak, jak się powinno. ;]"

Nie - chodzi tylko o to, że jak ktoś bierze kasę za to co robi to niech to robi w miarę porządnie, a nie po łebkach i na kolanie - kwestia zwykłego lenistwa tzn. wpisania w internetowym słowniku wyrazu żeby zobaczyć jak się ten wyraz wymawia. Ale jak w szkole wolał grać na lekcji angielskiego w gierki na komórkę,to cóż - tylko żal, że niektórym kompletnie brak samokrytyki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka