michaelius_pl Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 19:21 Tak swoja droga gdzie sie podzialo cytowanie komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_ping Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 19:42 Ktoś mi podrąbał dwa z trzech nicków (dzamper i olafk) pod jakimi zawsze się podpisuję, no ale przynajmniej ten jest wolny xP Odpowiedz Link Zgłoś
bronkosz Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 19:46 rany, menu wygląda jak zepsute wiem, że to początki nowej stronki, więc mam nadzieję, że szybko zacznie ona jakoś wyglądać Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.fabrik2 Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 19:48 Graficznie niezbyt mi sie podoba i chociaz sam system Gazety jest przejrzysty to to menu do mnie nie przemawia. Ale poza tym nowoczesniej dla mnie na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
piethru Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 19:56 Mam nadzieję, że będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
nikvist Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 19:58 ale jak tu się zalogować ? Odpowiedz Link Zgłoś
simon_x Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 19:58 ok, zalozylem sobie konto na komentarze, ktore nie bedzie sie mylilo, bo na forum pozostalem SimonX Odpowiedz Link Zgłoś
pcgracz Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 20:07 87 procent klimatu mniej, sorki ale cienko to wygląda. No to musicie bardziej się przyłożyć do merytorycznej zawartości, aby zniweczyć moje nagłe zniechęcenie Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 20:12 na IE 7 sypie się nawigacja. Odpowiedz Link Zgłoś
el.kocyk Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 20:13 niestety kiszka stara byla o wiele lepsza;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pcgracz Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 20:14 a co mnie IE7, skoro używam liska? Odpowiedz Link Zgłoś
michaelius_pl Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 20:30 Jest jeszcze gorzej - trzeba klepac haslo przy wpisywaniu kazdego komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 20:35 @michaelius_pl po zalogowaniu powinno trzymać sesję przez jakieś 30 minut. ja mam inny problem - nie mogę się wylogować. Odpowiedz Link Zgłoś
simon_x Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 20:40 nie mozna sie wylogowac, nie mozna skomentowac kilka razy, nie mozna edytowac komentarza, nie mozna sledzic komentarzy przez email - mam nadzieje, ze chociaz czesc funkcjonalnosci powroci, profekt graficzny to tez tragedia - ale to tez rozumiem tylko poczatkowy wyglad zeby od czegos zaczac Odpowiedz Link Zgłoś
kimsim Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 20:41 wszyscy narzekaja a i tak beda tu zagladac jak do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
simon_x Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 20:48 o juz moge komentowac drugi raz oczywiscie ze wszyscy narzejaka, jestesmy starymi dziadami nie lubiacymi zmian (tzn ja przynajmniej) Odpowiedz Link Zgłoś
lutoslav Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 20:50 Kiepsko, naprawde kiepsko. Nieczytelnie mimo, ze strona nie jest przeladowana stuffem. Nie mozna by zrobic tak zeby byly do wyboru 2 layout, nowy i stary? Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 20:52 @simon_x będzie niedługo RSS na komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 20:53 Nie mozna by zrobic tak zeby byly do wyboru 2 layout, nowy i stary? -- niestety nie Odpowiedz Link Zgłoś
matxx Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 21:05 No to teraz mamy takie małe New Polygamia Experience. No a muszę też dodać, że wygląd starej polygami bardziej mi się podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
peterek2 Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 21:09 Tyle głosów niezadowolenia ^^ To może jednak dałoby się wrócić do starej strony, która była dużo ładniejsza, bardziej klimatyczna, funkcjonalna i przejrzysta ^^ ? Odpowiedz Link Zgłoś
silent_nyu Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 21:20 Ehh. Stara Polygamia jest zajebistym blogiem, jest prześliczna i przejrzysta. A tu... No nie jest wszystko skreślone (mam nadzieję, że zmienicie tą czcionkę, zrobicie jakieś porządne logo i w ogóle zmienicie cały ten kiczowaty theme), niemniej poczułem się głupio wchodząc tu. Rozczarowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 21:20 zadowoleni nie piszą - as usual. zresztą zmiana nie wynikała z chęci do zmiany tamtego layoutu. ważniejsze były inne, dużo bardziej prozaiczne sprawy (wydajność, spójność, skalowalność, rozwój). Odpowiedz Link Zgłoś