Dodaj do ulubionych

Pitch Black w nowym Chronicles of Riddick

05.12.08, 14:02
no już się nie mogę doczekać big_grinbig_grin i dla odświeżenia pogram sobie w Escape form Butcher Bay smile miejmy nadzieje że nowy Riddick zachowa klimat pierwowzoru. peace
Obserwuj wątek
    • Gość: cl Re: Pitch Black w nowym Chronicles of Riddick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 14:40
      O klimat to nie ma się co martwic wink
    • Gość: Noone Re: Pitch Black w nowym Chronicles of Riddick IP: *.icpnet.pl 05.12.08, 15:15
      "Ten, kto zabije Riddicka zostaje nim w następnej rundzie. Czujecie? To dopiero będzie ubaw, być może najbardziej klimatyczny (...)"

------------
      Zależy jak to rozwiążą. Obawiam się, że wcale nie musi być różowo... No bo załóżmy, że strażników będzie na mapie np. 10. Ten, który zginie na początku gry będzie się koszmarnie nudził czekając na wynik starcia. Jeśli Riddick szybko zginie to fajnie. Ale jeśli trzeba na to będzie czekać 5 czy 10 minut? To może być drażniące i będzie obfitowało w "disconnecty".

Można jednak przyjąć, że sfragowany strażnik od razu wróci do gry, tylko w takim razie... Nie bardzo widzę jak Riddick może wygrać. Bo inaczej się gra gdy wiesz, że zostało ci jeszcze 3... 2... 1... przeciwników, niż gdy z góry wiadomo, że prędzej czy później padniesz, bo odradzają się szybciej niż ich zabijasz...
    • slawomir.serafin Re: Pitch Black w nowym Chronicles of Riddick 05.12.08, 15:27
      @Noone - to chyba będzie na punkty smile strażnicy sie będą odradzać cały czas, a Riddick nie ma zabić wszystkich, tylko zdobyć jak najwięcej fragów zanim zginie. Potem na koniec rundy będzie statystyka, kto był najlepszym Riddickiem i kto był najlepszym strażnikiem. Przynajmniej ja bym tak to zrobił smile
    • Gość: Noone Re: Pitch Black w nowym Chronicles of Riddick IP: *.icpnet.pl 05.12.08, 15:32
      Jak by na to nie patrzeć, będzie musiał mieć jakieś fajne zabawki do nabijania fragów, bo nie od dziś wiadomo, że niemal gwarancją przetrwania w multi jest trzymanie się w kupie wink
    • Gość: mar3k Re: Pitch Black w nowym Chronicles of Riddick IP: *.is.net.pl 05.12.08, 16:45
      Noone, czytajta kolego smile "Jeden z graczy, jako Riddick, uzbrojony w noże" Wiec te jego zabawki raczej beda ostre..
    • Gość: gość Re: Pitch Black w nowym Chronicles of Riddick IP: *.kol.tke.pl 05.12.08, 18:24
      Dawno się tak nie podniecano odgrzewanym kotletem big_grin
    • Gość: red.pl Re: Pitch Black w nowym Chronicles of Riddick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 21:55
      @gość
      Dawno się tak nie podniecano odgrzewanym kotletem big_grin
      -------------

Tak, ale jak ten kotlet dobrze ze wszystkich stron podgrzać i dobrze doprawić to robi się z niego całkiem dobre danie wink.
      Jako fan Riddicka czekam z niecierpliwością! (dzięki Bogu pojawi się na PC- nie mam nic do konsol -sam jestem posiadaczem-, ale lepiej strzela się na blaszaku wink ).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka