crisu 08.12.08, 10:57 No i to jest właśnie to co męzczyźni lubią najbardziej - kicająca panna Lara Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polychessman Re: Recenzja: Tomb Raider: Underworld 08.12.08, 11:25 "powodują one raczej uśmiech politowania niż irytację." Szczególnie wkurzające jest to, że np kamera była już dobra, a na pewno o wiele lepsza w TR Anniversary, a jeszcze bardziej wkurzające jest to jak sobie człowiek przypomina teksty developera o tym jak oni to wspaniale przemodelowali kamerę żeby pokazywała to co chcemy i w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
juggernaut87 Re: Recenzja: Tomb Raider: Underworld 08.12.08, 13:15 Zgadza się dobra gra, ale mi zabrakło jakiegoś bossa na końcu. No i kto porównywał tą grafikę z Uncharted ? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
gregmcrazy Re: Recenzja: Tomb Raider: Underworld 08.12.08, 13:19 A moja TŻ mimo wszelkich wad tej gry i tak z chęcią zagra w TR:U. Odpowiedz Link Zgłoś
ico72 Re: Recenzja: Tomb Raider: Underworld 08.12.08, 17:15 Stawiam ja na równi z kultowa dla mnie jedynka Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Re: Recenzja: Tomb Raider: Underworld 08.12.08, 18:40 "No i kto porównywał tą grafikę z Uncharted ?" @juggernaut87 przesluchaj polygadki to bedziesz wiedzial kto.. Podoba mi sie to ze odeszli od strzelania... Bardzo dobre podejscie do seri TR Odpowiedz Link Zgłoś
peterek2 Re: Recenzja: Tomb Raider: Underworld 08.12.08, 19:56 Czyli w skrócie. Gra jest genialna, powrót do korzeni, nieprzeszkadzające bugi, gra się świetnie, a oceny pozaniżane z recenzenckiego obowiązku ^^ ? Odpowiedz Link Zgłoś