Dodaj do ulubionych

Nowe trailery Final Fantasy XIII i Versus XIII

12.12.08, 22:19
smile
Obserwuj wątek
    • ber18 Nowe trailery Final Fantasy XIII i Versus XIII 12.12.08, 22:28
      FF Versus XIII PS3 Only Worldwide czyli tak jak sama XIII wersja na X360 pewnie też będzie tylko że nie Worldwide.
    • nightrunner1 Re: Nowe trailery Final Fantasy XIII i Versus XII 12.12.08, 22:38
      no muszę przyznać, że po tych trailerach odzyskałem trochę wiary z Final Fantasy smile jednak klimat i cała otoczka, świat, pomysły, historia sprawią zapewne, że znów spędzę z następnym Finalem ponad 100godzin...
    • krzychu_419 Re: Nowe trailery Final Fantasy XIII i Versus XII 12.12.08, 22:42
      Coś pięknego...
    • lemon92 Re: Nowe trailery Final Fantasy XIII i Versus XII 12.12.08, 22:52
      @ber18

Też myślę, że prędzej czy później będzie, tymbardziej, że wyraźnie widać, że Square Enix sprzyja konsolce Microsoftu (FF XI, FFXIII, The Last Remnant i.t.d.) myślę, że ogólnie fajnale mogą stać się grą multiplatformową (oczywiście mam na myśli te główne serie)
    • neverar Re: Nowe trailery Final Fantasy XIII i Versus XII 12.12.08, 23:06
      FF XIII coś takie plastikowebig_grin Wole klimacik Versus tylko cholera trzeba będzie PS3 zakupić...
    • rokugatsu Re: Nowe trailery Final Fantasy XIII i Versus XII 12.12.08, 23:06
      A może raczek: FFvXIII PS3 only - Worldwide, czyli ekskluzyw dla PS3 na całym świecie, a nie tak jak to jest z FFXIII, że tylko w japonii...
    • rokugatsu Re: Nowe trailery Final Fantasy XIII i Versus XII 12.12.08, 23:07
      raczej*
    • simon_x Re: Nowe trailery Final Fantasy XIII i Versus XII 12.12.08, 23:38
      tez tak to rozumiem
      a trailerki kopią cyce smile
    • czezare_pl Re: Nowe trailery Final Fantasy XIII i Versus XII 12.12.08, 23:55
      Przepieknie jest to zrobione!smileCzy Versus XIII zobaczymy rowniez na X360 czy tylko na PS3?
    • katanka_pl Re: Nowe trailery Final Fantasy XIII i Versus XII 13.12.08, 00:10
      Może być tak, że FF13vs będzie tylko na ps3, a ff13 będzie i na ps3 i x360 (ale tylko w JAP na x360).
    • mateuszseph Re: Nowe trailery Final Fantasy XIII i Versus XII 13.12.08, 00:10
      Mam nadzieję, że Square zrobi nam niespodziankę za tydzień i 5 dni - chyba wiecie o co biega?
      @czezare_pl
      To się dopiero okaże za rok moim zdaniem.
    • oskar.swierad Re: Nowe trailery Final Fantasy XIII i Versus XII 13.12.08, 01:10
      Versus to po prostu coś niesamowitego, nie widziałem ...mocniej działającego na mnie... trailera od czasu Halo 3. najbardziej rozwala moment, jak goście wysiadają na autostradzie i chwilę poźniej początek walki kolesia z tą laską (sorry za nieznajomość imion smile
    • xiem Re: Nowe trailery Final Fantasy XIII i Versus XII 13.12.08, 09:29
      Odbieram to tak FFX -> FFXIII FFVII -> Versus,
      a że VII i X to dla mnie najlepsze części serii...to jestem wniebowzięty.
    • crisu Re: Nowe trailery Final Fantasy XIII i Versus XII 13.12.08, 10:34
      Oglądając trailer ff versus XIII przypominają mi się czasy ff VII . Normalnie ta sama magia smile
    • barracudo Re: Nowe trailery Final Fantasy XIII i Versus XII 13.12.08, 11:05
      Jesli chodzi o trailery, to o wiele bardziej podoba mi sie FFvsXIII niz FFXIII. Posiadacze PS3 maja na co czekac. Osobiscie jestem posiadaczem X360 i stwierdzam ze jest to jak na razie jedyny tytul, ktorego zazdroszcze posiadaczom PS3 (niech mi nikt tu nie wyskakuje zaraz z LBP, Killzone 2 itd. o gustach sie nie dyskutuje wink ) Co do samego FF XIII, to nie wiem czy ta gre kupie, im wiecej na jej temat widze , tym bardziej sie zniechecam.
    • michaelius_pl Re: Nowe trailery Final Fantasy XIII i Versus XII 13.12.08, 12:38
      Hmm czy mi sie wydaje , czy 13 jest bardziej sprofilowana pod odbiorce na zachodzie , a 13 versus bardziej pod japonczyka ?

Swoja droga to zanim versus wyjdzie a zachodzie to moze juz byc multiplatforma na x720 i ps3 big_grin
    • gregmcrazy Re: Nowe trailery Final Fantasy XIII i Versus XII 13.12.08, 13:02
      Nigdy nie grałem w żadną część FF. FF XIII kupię na x360 i jeśli mi się spodoba to FF XIII VS będzie dla mnie system sellerem. Przy okazji pozaliczam wszystkie inne ciekawe tytuły z PS3. Oba trailery mi się podobają.
    • katanka_pl Re: Nowe trailery Final Fantasy XIII i Versus XII 13.12.08, 13:10
      FF13vs jest cholernie podobna klimatem do FF7. Jest tak nim przesiąknięta, że aż ciarki mi na plecach przechodzą. Ja juz to chcę!!!
    • katanka_pl Re: Nowe trailery Final Fantasy XIII i Versus XII 13.12.08, 13:14
      FF13 na xa za to mi bardzo przypomina ff8
    • fenrirx Re: Nowe trailery Final Fantasy XIII i Versus XII 13.12.08, 19:17
      Wspaniałe ! Bardzo mi się podobają oba tytuły
      Może wreszcie Final Fantasy wróci na tron konsolowego rpg'a nr.1 !!! oby...

katanka_pl całkowicie się z tobą zgadzam , XIII bardzo przypomina VIII część
      Za to VersusXIII legendarną siódemkę
    • jojok21 Re: Nowe trailery Final Fantasy XIII i Versus XII 13.12.08, 22:31
      Versus ma świetny trailer. Ta muzyka powala.
    • froniupl Re: Nowe trailery Final Fantasy XIII i Versus XII 13.12.08, 22:45
      katanka_pl
      "Może być tak, że FF13vs będzie tylko na ps3, a ff13 będzie i na ps3 i x360 (ale tylko w JAP na x360)"

o tym ze XIII bedzie tylko na ps3 w JAP juz wiadomo od jakiegos czasu a co do tego Versus to pewnie chodzi o to ze tylko na ps3 i na całym swiecie a nie jak w przypadku XIII ze tylko w JAP a inne wersje jezykowe na x360 jak i ps3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka