Dodaj do ulubionych

LittleBigPlanet się nie sprzedaje

• michaelius_pl Re: LittleBigPlanet się nie sprzedaje 13.12.08, 17:46
      niech marketingowcy Sony w końcu pojmą, iż "ciemna masa" nie wszystko kupi

Kiedy wlasnie jest na odwrot - ciemna masa z checia kupuje wiekszosc dobrze reklamowanego szajsu - wszelkie serie sportowe EA czy NFS.
    • leon691 Re: LittleBigPlanet się nie sprzedaje 13.12.08, 18:56
      LBP?Kto w to chciałby grać wogóle?Co w niej genialnego?(nie gears of war2 też mnie nie powalił)
    • froniupl Re: LittleBigPlanet się nie sprzedaje 13.12.08, 21:16
      no masz racje kto by chciał grac w taka szmirę...
    • zlyporucznik Re: LittleBigPlanet się nie sprzedaje 14.12.08, 08:31
      LBA od poczatku bylo kreowane na "bogwieco", objawienie itp, ale pod marketingowa powloczka nie ma w tej grze nic wiecej niz we flashowych platformowkach.
      Acha, zeby bylo jasno. Generalnie nie lube strzelanek, ale gry z mysleniem, wiec obroncy wysublimowania LBA moga sobie darowac.
    • genkamyk Re: LittleBigPlanet się nie sprzedaje 14.12.08, 08:57
      zlyporucznik, jak nie grałeś to nie komentuj.. a jezeli lubisz gry z mysleniem to to jest wlasnie taka gra.. mozna naprawde fajne rzeczy stworzyc.
      Nie mniej jednak uważam ze gra powinna byc wydana tak jak wczesniej to planowano czyli na PSN i w cenie powiedzmy 30 $
    • froniupl Re: LittleBigPlanet się nie sprzedaje 14.12.08, 12:17
      zlyporucznik wszystko co bylo w zapowiedziach i znajdowalo sie w filmikach promujacych ta gre jest w niej samej takze nic nie sklamali a to ze komus nie pasuje to juz inna sprawa.. a czy to jest gra z myśleniem raczej tak może nie jakoś bardzo no ale spośród gier które teraz wychodzą i w większości same strzelanki to ta gra pod tym aspektem akurat sie wyróżnia na tle innych.. jak ktos gra na konsolach od dawna i zagrywał się w platformówki które kiedyś były w większości a teraz ich juz prawie niema to napewno sie nie zawiedzie.
    • skylitek Re: LittleBigPlanet się nie sprzedaje 14.12.08, 12:29
      Podstawowym błędem Sony jest brak dema. Szczerze mówiąc irytował mnie cały hype wokół tego tytułu a filmiki do mnie nie przemawiały. Potem kuzyn kupił bundle z LBP i zaczął gierkę wychwalać. Pożyczyłem, pograłem cały wieczór i pół nocy i morda mi się nie przestawała cieszyć. Dodatkowo grałem z dzieciakiem szwagra na 2 pady co jeszcze bardziej podkręca miodność.
      zlyporucznik: widać, że po prostu nie grałeś w LBP. Może grałeś tak jak wpiszesz w Little Big Adventure ale to nie to samo tongue_out
    • michaelius_pl Re: LittleBigPlanet się nie sprzedaje 14.12.08, 17:22
      Tak w zasadzie to sa dane z listopada tak ?
      Czyli nie uwzgledniaja zlamania daty premiery przez wiele amerykanskich sklepow, ktore sprzedawaly gre juz w pazdzierniku.
    • shastorm Re: LittleBigPlanet się nie sprzedaje 15.12.08, 11:54
      okej, znowu mamy cudowne objawienie ludzi, którzy nie grali a krytykują. Ja złego zdania nie potrafię powiedzieć o Gow czy też Gow2 bo po prostu nie grałem. Mogę co najwyżej kurtuazyjnie rzec, że z przyjemn ością bym sprawdził tą produkcję smile

Co do LBP to gra mam jeden wielki problem polegający na tym, że w ogólnym zalewie "hitów" jako, że jest potrzegana jako prosta platformówka nie potrafiła się przebić a Sony pomimo wysiłków nie pomogło.

A prawda jest taka, że jak się już to odpali to est to miodna gra dla niewprawionych neofitów oraz dla hardcorowców. Tworzenie swojego levelu lub próba urzeczywistnienia wizji czołgu była mocarna. A i same głowne levelu na końcu robią się masterskie...
      Ale żeby się o tym dowiedzieć to trzeba ten tytuł kupić...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka