zulipl 18.12.08, 17:08 nie chciałbym aby anulowali TimeSplitters 4;/ bo to dla mnie pewny multiplayerowy killer Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czezare_pl Re: Free Radical w tarapatach? 18.12.08, 17:41 Gralem ongis w Time Splitters 3 na xboxie i jesli mialbym byc calkiem szczery to bardzo daleki bylem od zachwytu nad ta pozycja.Jedynie plynnosc gry mi sie podobala.Nie skonczylem jej jednak.Do piachu... Odpowiedz Link Zgłoś
zulipl Re: Free Radical w tarapatach? 18.12.08, 19:13 zagraj w nia na splicie na 4 graczy, tam tkwi jej urok Odpowiedz Link Zgłoś
solusar Re: Free Radical w tarapatach? 18.12.08, 22:13 Oj, niedobrze. Najgorsze jest to, że podobno pracowali nad Battlefront 3, na które niecierpliwie oczekiwałem. Odpowiedz Link Zgłoś
xiem Re: Free Radical w tarapatach? 19.12.08, 08:56 Tia.. to są pracodawcy albo nie wypłacają pieniędzy za ostatnie miesiące, bądź nie wpuszczają nikogo do firmy.. Tak ciężko dać wypowiedzenie? Mam nadzieję, że Ci pracownicy mają tak sformułowane umowy, żeby mogli założyć proces o odszkodowanie, tym zasrańcom z zarządu. Odpowiedz Link Zgłoś