Gość: poipoi Re: Call of Duty 5 - recenzja IP: *.cust.tele2.pl 02.01.09, 20:23 I znów 200zł i 5 godzin grania. buahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tetragranmaton Re: Call of Duty 5 - recenzja IP: *.sttb.pl 02.01.09, 21:00 Jeszcze zapomniano tu dodać w jaki to sposób Treyarch "uszczęśliwiło" graczy zapisując profile w multi na swoich genialnych serwerach. Nie mam możliwości zrobienia sobie kopii zapasowej profilu, a jak się coś zwiesi podczas wychodzenia z gry - to żegnajcie perki i wyzwania, zaczynamy grę od nowa. Mapy do multi nudne i kamperskie. Gra jest mniej dynamiczna. A poza tym - ile razy można jeszcze strzelać do żołnierzy osi, przecież można zwymiotować. Kampania żałosna. Oprawa graficzna jak w COD4 co reasumując, moim zdaniem wychodzi na to, że Modern Warfare jednak był lepszą grą. Do tej pory lubię sobie singla od czasu do czasu odświeżyć. Za możliwość postrzelania z AC130 Spectre. Za wybuch nuklearny. Za Czarnobyl. i za parę innych rzeczy. A COD5 żałuję, że kupiłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perpetek Re: Call of Duty 5 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 21:39 Omaha Beach w MoH AA był zbyt indywidualny ( wszystko robilismy tam sami) Na Tarawie to byla jazda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kszaqu Re: Call of Duty 5 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 22:26 Ale jakie kiedyś emocje były związane z Omaha Beach, jak się pół osiedla zlatywało podniecać grafiką i tym, że w ogóle działa a teraz co ? Dialog: -grałeś w COD5 ? -No - i jak ? -fajne fajne, ale czas na Wowa Odpowiedz Link Zgłoś
shadow493 Re: Call of Duty 5 - recenzja 02.01.09, 23:18 shadow493 -> Jaki Sławek? o sorry Paweł , mój błąd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutek Re: Call of Duty 5 - recenzja IP: *.lanet.net.pl 03.01.09, 00:15 szkoda ze mi komp takich nowych gier nie udzwignie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Załamany Re: Call of Duty 5 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 00:20 To nie jest Call Of Duty 5!!!;/ Tylko Call of Duty: Wolrd At War. 5-tą część dopiero tworzy Infinity Ward. ehh..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: Call of Duty 5 - recenzja 03.01.09, 01:20 No też tak sądzę. Activision nie nazwało tego Call of Duty piątym Błąd w temacie. Co do CoDa. Ten sam engine, ta sama grafika, ten sam gameplay, nieznacznie lepszy multi, skrypty skrypty i jeszcze raz skrypty. Czyli nic nowegp, a grało się miodnie. xD Ale szczerze mówiąc to oczekiwałem czegoś więcej. Od 0 do 10 zasługuje na 8+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 444 Re: Call of Duty 5 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 01:45 nie ma co Medala AA nic nie przebije! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsadfdasre Re: Call of Duty 5 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 02:14 eee ale juz było tu chyba z 10 recenzji tej gry ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupacz Re: Call of Duty 5 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 20:19 Nowe serwery do COD5. Firma mocno sie stara, dba o klienta. Super niskie pingi, dobre parametry. Sprobujcie: www.direktplay.pl Bardzo dobry serwer Odpowiedz Link Zgłoś
buczysyn Re: Call of Duty 5 - recenzja 04.01.09, 13:50 Zagrałem, skończyłem (w jedno popołudnie) i doszedłem do wniosku że jest to słabiuchna gra. Nie wiem czym się recenzenci podniecają (i nie mówię tu tylko o was ale o wielu portalach branżowych). Nic nowego nie wymyślili a powiem więcej, jest gorzej niż było. Singla w czwórce przeszedłem za trzecim podejściem (tu za drugim - ale to chyba kwestia tego że gra jest krótsza). Nuda, nic się nie dzieje, wszystko było wcześniej, ehh, szkoda gadać. Ciężko nie zgodzić się z kominkiem (boziu jaki on ma irytujący wokal, btw.). Dla porównania przynabyłem BiA: Hells Highway i nie ma porównania. Jest historia, jest napięcie, misje nawet na easy wymagają myślenia (jasne że jest liniowa, i jest masa błędów, ale qrczę, jest w niej to coś czego brakuje CoD:WaW). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dulu Re: Call of Duty 5 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 12:00 tworcy powinni zostac przy wojne w zatoce a nie powracac do 2 wojny jako gra 5 przy 4 to marnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalsonn Re: Call of Duty 5 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 23:15 5 nie dorównuje czwórce . Czwórka to było istne zdarzenie . Dawno już nie grałem w taką grę wojenną która by mnie wciągnęła na wiele godzin dobrej rozrywki . W piątkę pograłem 5 minut i wyłączyłem ją . Chyba zaraz przejdę sobie jeszcze raz kampanię czwórki . Tamta gra to przeżycie nie do opisania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Call of Duty 5 - recenzja IP: *.gdynia.mm.pl 21.06.09, 22:56 Według mnie CoD:5 była najlepszą z serii aczkolwiek ma dużo błędów i niektóre alianckie misje są nudne i tylko traci się na nie czas ale nie które momenty gry zasługują na pochwałe np:U Rosjan były tam naprawde fajne momenty które moglibyśmy powtarzać w nieskończonosć "misją przy fontannie".Fantastyczna muzyka od strony Rosjan.W sumie mogliby tą gre nazwać CoD5:Komunisten Atack bo strona aliancka nie dodała zbytnio satysfakcji do tej odsłony.Jedynie ma lepszy Multiplayer od CoD4 a może COOP Odpowiedz Link Zgłoś