czezare_pl 17.01.09, 15:20 Jeden z najlepszych trailerow jaki widzialem w zyciu!Re-we-la-cja!Nie moge sie wprost doczekac fulla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razermail Re: Trailer: Resident Evil 5 17.01.09, 16:37 Hmm, czyli teraz mamy jeszcze teleportującego się(!!!) neo-matrixowego blondyna w płaszczu? W serii Resident Evil? ... ... dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
vranki Re: Trailer: Resident Evil 5 17.01.09, 17:52 @razermail Pytasz się dlaczego w Residentach występuje Albert Wesker? No nie mam pytań... Odpowiedz Link Zgłoś
razermail Re: Trailer: Resident Evil 5 17.01.09, 18:16 No dobra, pojechałem trochę, ale nie pamiętam tego pana ani z RE2 ani RE3, w RE4 dosyć szybko przestałem grać. Tym niemniej koleś się teleportuje, co nawet w grze o żywych trupach wygląda groteskowo. Odpowiedz Link Zgłoś
vranki Re: Trailer: Resident Evil 5 17.01.09, 19:13 Wiesz, w 4 Krauser (pracował dla Weskera) robił w bezpośredniej walce bardzo podobne uniki/teleporty na boki . A Wesker to w sumie taki trup przywrócony do życia i zmutowany przez eksperymentalny wirus. Można powiedzieć że w 5 jest to jedyny zombie w grze (taki cyber-zombie ). Odpowiedz Link Zgłoś