Dodaj do ulubionych

Rozgrywka: White Knight Chronicles

17.01.09, 22:00
za cholerę nie mogę zrozumieć tego systemu walki, a w szczególności combo - jest to jeden skill czy jednak łączenie ataków?
Obserwuj wątek
    • karkolomny_dziurkacz Rozgrywka: White Knight Chronicles 17.01.09, 22:01
      "walka prezentuje się dość ślamazarnie" szanowny pan "redaktor" chyba walki turowej na oczy nie widzial

• rokugatsu Re: Rozgrywka: White Knight Chronicles 17.01.09, 22:39
      Ślamazarnie? To jrpg, a nie action rpg. Tu nie chodzi o jak najszybsze nawalanie przeciwnika...
      Ja tam się nie mogę doczekać. Mam nadzieję, że się nie zawiodę smile
    • cryingwolf Re: Rozgrywka: White Knight Chronicles 18.01.09, 00:03
      @ ,,karkolomny_dziurkacz" ... każdy ma prawo do subiektywnej opinii, ehh nawet Ty. Walka może przebiegać chyżo nawet przy podziale na tury, tymczaem w przypadku W.N.CH. faktycznie starcie się dłłuuuuży.
    • karkolomny_dziurkacz Re: Rozgrywka: White Knight Chronicles 18.01.09, 00:14
      cryingwolf:
      w trakcie walk pokazanych na filmach wyraznie widac ze grajacy nie korzysta z automatu, wlacza to na co ma w danym momencie ochote (co ma dostepne) gra wyraznie "na wlasne zyczenie" - nie widze tu elementu slamazarnosci - w pewnym typie gier po prostu tak to wyglada (oczywiscie mozna szybciae wlaczac pewne opcje czy tez co-nieco zautomatyzowac) o tak OCZYWISTYCH rzeczach powinien wiedziec ktos kto ma ochote wyrazac o tej grze opinie - powinien wiedziec aby nie wyjsc na ignoranta smile
    • cryingwolf Re: Rozgrywka: White Knight Chronicles 18.01.09, 00:40
      @ karkolomny_dziurkacz dobrze obroniłeś swoje zdanie więc zwracam honor smile Mimo to z całą dostępną mi na podorędziu ignorancją stwierdzam, że potyczki W.N.CH są przaśne i przypominają mi długie i gnuśne potyczki FF XII z Behemoth King czy z Yiazmat'em, obawiam się ze Biały Rycerz będzie powtórką z rozrywki ;/
    • karkolomny_dziurkacz Re: Rozgrywka: White Knight Chronicles 18.01.09, 01:46
      cryingwolf:
      moja wypowiedzia caly czas "pije" autora niusa nie do ciebie smile
      co do samej gry ciezko ocenic CALA gre na podstawie takich biedniutkich urywkow, mam jednak nadzieje, ze bedzie fajna gdyz takich gier niestety bardzo brakuje na ps3 uncertain
      pozostaje miec nadzieje ze na japonskim pss pojawi sie kiedys grywalne demo - wtedy bedzie wiadomo czy warto czekac na nia czy dac sobie spokoj
    • beniamin.durski Re: Rozgrywka: White Knight Chronicles 18.01.09, 11:58
      @karkolomny_dziurkacz widzisz wiem o tak OCZYWISTYCH rzeczach i nadal twierdzę, że ta walka wygląda ślamazarnie i możesz mnie uważać za ignoranta, ale to nic nie zmieni smile. To nie moje pierwsze jRPG, ale rzadko kiedy walka z bossem prezentuje się tak niemrawo i zgadzam się z cryingwolf w tej kwestii.
    • karkolomny_dziurkacz Re: Rozgrywka: White Knight Chronicles 18.01.09, 13:55
      bd:
      "możesz mnie uważać za ignoranta" i uwazam, co zdazyles mi juz kilkukrotnie w ostatnim czasie potwierdzic
      "To nie moje pierwsze jRPG" - rozumiem, ze czytales o kilku innych i na tej podstawie uznales, iz twoja opinia jest wiarygodna
    • beniamin.durski Re: Rozgrywka: White Knight Chronicles 18.01.09, 15:34
      Teraz wypadałoby, żebyś powiedział, co rozumiesz przez moją ignorancję i w których miejscach ją potwierdzam. Bardzo ciekawy jestem.

Co do czytania o kilku innych to cóż Twój komentarz wydaje się obraźliwy, więc powiem tylko, że z wielu tytułów, wymaksowałem np. FF X, przy którym spędziłem ponad 150 godzin...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka