janci0 19.01.09, 16:17 DS - mobilnie, czyli lepiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregmcrazy Re: Puzzle Quest: Galactrix już w sieci 19.01.09, 16:50 XBLA - jak się poruszam to nie mogę grać Odpowiedz Link Zgłoś
kamsonowicz Re: Puzzle Quest: Galactrix już w sieci 19.01.09, 17:05 Daje radę, to na pewno, zastanawiam się jednak, czy nie zabraknie tego czaru, jaki miała pierwsza część. No i boli brak wersji na PSP. Odpowiedz Link Zgłoś
jayu Re: Puzzle Quest: Galactrix już w sieci 19.01.09, 17:12 Ja ciagle ubolewam nad brakiem Puzzle Questa na komorki. Nie posiadam zadnej mobilnej platformy niestety, oprocz koma, a na XBLA troche mi glupio kupowac cos w co tez gram na komorce. Teraz sie nie zmiac, Paris Hilton's Diamond Quest - Ten sam typ rozgrywki co Puzzle Quest tylko, ze bez elementow RPG. Nawet achievementy ma lol. Odpowiedz Link Zgłoś
htaler Re: Puzzle Quest: Galactrix już w sieci 19.01.09, 17:18 Ja zakupiłem na XBLA, DS oraz Mac Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Puzzle Quest: Galactrix już w sieci 19.01.09, 17:18 jayu: na iPhone jest przecież Odpowiedz Link Zgłoś
gregmcrazy Re: Puzzle Quest: Galactrix już w sieci 19.01.09, 17:37 Według jakiej zasady określana jest strona, z której spadną klocki? Odpowiedz Link Zgłoś
maxiu666 Re: Puzzle Quest: Galactrix już w sieci 19.01.09, 17:49 Spadaja tak zeby komputerowi przypasowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
sumzwonsami Re: Puzzle Quest: Galactrix już w sieci 19.01.09, 18:57 jayu: oczywiście że jest na komórki, ja mam na swojej Nokii n70. Tyle że poziom trudności jest strasznie wygórowany w porównaniu do wersji pc, bo przeciwnik niemal nie popełnia błędów, wybierając zawsze najkorzystniejszą dla siebie możliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Puzzle Quest: Galactrix już w sieci 19.01.09, 19:38 oczywiscie, ze DS - na duzym ekranie nawet Lumines traci sporo. puzzlo-ukladanki to tylko i wylacznie na kieszonsolki! Odpowiedz Link Zgłoś