Dodaj do ulubionych

Burnout Paradise The Ultimate Box - pierwsze wr...

• Gość: Hugoul Re: Burnout Paradise The Ultimate Box - pierwsze IP: *.chello.pl 06.02.09, 22:57
      ja tam dłuuuugo nie grałem w żadne gry tego typu, ale po tej recce chyba sobie zapuszczę przynajmniej demo. Moje ostatnie przygody w takim stylu (wspominam świetną zabawę) to pierwsze superszybkie PCty typu 333Mhz wink i gra Destruction Derby -olala ale sie działo - no i miodny Driver (jeździło się dla mafii po ulicach Miami, SanFrancisko). Oczywiście świat idzie na przód... tongue_out
    • Gość: Hugoul Re: Burnout Paradise The Ultimate Box - pierwsze IP: *.chello.pl 06.02.09, 23:02
      do: Jabber. wiesz co, Ty musisz być naprawdę nieszczęsliwym małym żałosnym człowieczkiem, jestem ciekaw czy dotarło do Ciebie jaki jest sens tego postu czy w ogóle miałeś ochotę dowiedzieć się czegoś więcej czy poprostu z braku przyjaciół jesteś etatowym trollem forumowym? Życzę głębokich zmian w życiu na lepsze, żal, że są aż tak nieszczęśliwi ludzie... (oczywiście nie przeczytałem swojego postu, pewnie mam mnóstwo błędów, ale jeżeli jesteś przynajmniej odrobinę inteligentną osobą to zrozumiałeś sens)
    • Gość: Jabber Re: Burnout Paradise The Ultimate Box - pierwsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 00:54
      Nie jestem ani nieszczęśliwy, ani mały, ani żałosny, nie jestem również człowieczkiem. Przyjaciół mam wielu, dziękuję bardzo. Moja uwaga nie dotyczyła _postu_, ale _artykułu_. Jeśli Paweł poważnie traktuje to, co robi, sądzę, za moje uwagi raczej mi podziękuje, niż się obrazi. Nadal uważam swoją krytykę za konstruktywną, mimo kilku cierpkich uwag, które dodałem dla otrzeźwienia raczej, niż dla zdołowania.
    • Gość: Gość Re: Burnout Paradise The Ultimate Box - pierwsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 01:07
      Doszedłem do "stąd te ugrzecznienie" i wysiadłem.
    • Gość: lol Re: Burnout Paradise The Ultimate Box - pierwsze IP: *.router.finemedia.pl 07.02.09, 02:21
      mam demo i qu... nie wiem jak wyjść z tej pojebanej gry wytłumaczcie to jak dziecku bo h... mnie strzela sterowania też nie można zmienić
    • Gość: jan Re: Burnout Paradise The Ultimate Box - pierwsze IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.09, 09:49
      Kurna, przybedzie pojeb*w na drogach...
    • Gość: nowakjac Re: Burnout Paradise The Ultimate Box - pierwsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 10:25
      Żeby wyjść trzeba wcisnąć escape, a później 3xF1.
    • Gość: helix Re: Burnout Paradise The Ultimate Box - pierwsze IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.09, 19:16
      @lol
      sterowanie da się zmienić, nawet w recenzji pisze o tym. a recenzent też miał problemy z menu. ja nie wiem jak to jest, niby to konsole są dla niedzielnych graczy, a "pececiarze" ze zwykłym menu sobie nie mogą poradzić.
    • Gość: gosc Re: Burnout Paradise The Ultimate Box - pierwsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 10:31
      Hmmm... zagrałem w demo (nareszcie nie trzeba gry w ciemno kupowac) i polecam. Sam kupię nie długo bo przecież nie będę jak kretyn w pirata grał.
    • Gość: Jim wie lepiej Re: Burnout Paradise The Ultimate Box - pierwsze IP: 91.150.141.* 01.04.09, 18:02
      Kompletnie durna gra, niewiem jak sie mozna zachwycac czyms takim jak to niektorzy. Chyba trzeba byc dzieckiem <10 lat, wtedy moze takie cos bawic. Juz od poczatku jakis lektor prowadzi nas jak za raczke co mamy robic. Zadnej przyjemnosci z odkrywania czegos samemu. Pogralem 15 minut, wygralem pare konkurencji wylaczylem gre i odinstalowalem. A co do menu gry to sie nie wypowiadam. Gdzie sie podzialy klasyczne i przejrzyste menu gier sprzed lat. To samo tyczy sie Fifa 2009 czy NBA 2k9, akurat mialem z tym dzisiaj rowniez do czynienia. Nie polecam powaznym ludziom tej gry - szkoda czasu, lepiej pograc w gry ktore wymagaja odrobine myslenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka