Dodaj do ulubionych

Pierwsza plotka o Fable III

11.03.09, 15:21
Szkoda że tej gry nie ma na PS3. Wg mnie to naprawde świetna gra a 3 część znając życie będzie masakrować, bo koleś co ją tworzy ma głowę na karku.
Obserwuj wątek
    • czezare_pl Re: Pierwsza plotka o Fable III 11.03.09, 15:55
      Fable 3,4,5 i dalsze interesuja mnie mniej wiecej tak jak wyniki 2-giej ligi krykieta w Samoa Zachodnim w latach 1976-77. Dwojka okazala sie dla mnie nudnym i niestrawnym gniotem...
    • ico72 Re: Pierwsza plotka o Fable III 11.03.09, 15:56
      A ja sie ciesze ze nie ma jej na PS3, bo kazda konsola powinna miec swoje ekskluzywne gry.I o ile 2ka jestem nieco zawiedziony to z przyjemnoscia kupie 3cia czesc
    • ico72 Re: Pierwsza plotka o Fable III 11.03.09, 16:01
      Jednak na dzien dzisiejszy bardziej kreci mnie Falus3 PL którego to najpozniej w piatek powinienem otrzymac
    • evelan_pl Re: Pierwsza plotka o Fable III 11.03.09, 16:21
      odzielił się on ze światem informacją, że został zaproszony do użyczenia swojego głosu w Fable III. << a to ciekawe robić dialogi na początku gry hmm tongue_out
    • crinos_pl Re: Pierwsza plotka o Fable III 11.03.09, 16:29
      Rewelacja! "Dwójka" była tak dobra, że nawet kupiłem dodatek. Z pewnością zaopatrzę się w kolejną część smile
    • fanus-plejus Re: Pierwsza plotka o Fable III 11.03.09, 16:31
      No mnie też Falus3 PL kręci smile .. ale jeszcze w tym miesiącu pomęcze Killzona a na początku kwietnia biorę Fallusa 3, żeby miło spędzić świętawink

Lubie ogólnie pojęte gry fabularne, dlatego żałuje że w takie Fable nie pogram.
    • djfurio Re: Pierwsza plotka o Fable III 11.03.09, 16:39
      Ciekawe kiedy druga część będzie na pc? Stawiam na lato.
    • graczz11233 Re: Pierwsza plotka o Fable III 11.03.09, 16:53
      myślę, że 2 czesc wyjdzie na pcty, kiedy wokół trojki zrobi się większy szum wink
      Fable III to dla mnie bardzo miła wiadomosc.
    • blacq Re: Pierwsza plotka o Fable III 11.03.09, 16:57
      czezare_pl@skoro dwójka była gniotem,to jak nazwać jedynkę? W jedynkę grałem,straszna kaszanka.Gra skierowana do 7-8 latków.
    • graczz11233 Re: Pierwsza plotka o Fable III 11.03.09, 17:09
      a może była zbyt ładna i kolorowa dla niektorych ?
      moim zdaniem tak. Fable nie trafia do każdego, ale mi się bardzo przyjemnie (przede wszytskim) gra smile
    • howereq Re: Pierwsza plotka o Fable III 11.03.09, 18:29
      Dwójka była fajna, ale w porównaniu do Fable I ostro ssała. Największą chyba wadą było to, że... 3/4 wydarzeń było zerżnięte z jedynki. Mam tu na myśli min. Arenę (Fable I)/Tygiel (Fable II) i kilka elementów fabuły. Oczywiście, questy poboczne mogłyby być jakoś podobne do tych z poprzedniej części, ale tutaj większość głównego wątku fabularnego jest baaardzo podobna do historii z oryginału.
    • seruch Re: Pierwsza plotka o Fable III 12.03.09, 01:27
      @blacq
      Taaa ale co nie podobalo sie bo nie mogles zrozumiec czy co?
      Heh takich gierek brakuje wlasnie wsrod tego crapu jrpg.
    • zalerapl Re: Pierwsza plotka o Fable III 12.03.09, 12:11
      ta gra to Wielki badziew i tak zostanie jakie szczescie ze ps3 sie nie błaźni takimi durnymi grami
    • graczz11233 Re: Pierwsza plotka o Fable III 12.03.09, 15:44
      nie ma to jak mało fanboyowski post.
      rozwalają mnie ludzi, którzy na YT obejrzeli filmik i recenzują grę. buahahahah
    • zalerapl Re: Pierwsza plotka o Fable III 13.03.09, 12:19
      nie z YT tylko mój znajomy tą gre miał i pozbył sie jej juz tego samego dnia po 3 godzinach grania i ja tez gralem i potem mialem koszmary po nocach i mów co chcesz moge byc fanboyem ale Fable to badziew

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka