Dodaj do ulubionych

Nagrody BAFTA rozdane

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 14:22
No, Fallout 3 na nagrodę za historię i postacie się nie nadaje.
Obserwuj wątek
    • han_solo_79 Re: Nagrody BAFTA rozdane 15.03.09, 14:39
      Za historię i postacie to bym panie wolał BIA:HH. Ale CoD4 tyż może być.
    • rrrafael Re: Nagrody BAFTA rozdane 15.03.09, 14:55
      Panie han_solo_79 - zgodziłbym się z tobą, gdyby twórcy tej gry nie wepchnęli do niej kłopotów z psychiką głównego bohatera. Jestem wielkim fanem serii, ponieważ traktuje ona II wojnę światową niezwykle na serio i nawet to, że jestem miłośnikiem tego okresu nie ratuje mojej opinii o tej grze. (ale 1 i 2 były super big_grin)
    • Gość: lukku Re: Nagrody BAFTA rozdane IP: 217.153.131.* 15.03.09, 16:15
      @rrrafael
      code4 nie jest o WW2
    • Gość: JA :D Re: Nagrody BAFTA rozdane IP: 75.159.107.* 15.03.09, 16:17
      ale jakim cudem civ revolution wygrał jako najlepsza strategia ja się pytam
    • d_pawel Re: Nagrody BAFTA rozdane 15.03.09, 16:26
      lukku -> Ale on pisze o BiA.

han_solo_79 -> Wierzę na słowo. Gram w PL wersję i cały dramatyzm poszedł się... kopać rowy, że to dyplomatycznie ujmę.
    • matio.k Re: Nagrody BAFTA rozdane 15.03.09, 19:14
      L4D najlepszą grą multiplayer!? Cóż, pozostaje tylko chylić jej czoła. Faktycznie zasysa jak odkurzacz i tylko pozostaje rozwiązać kwestię tzw. rage quit'ów.
    • Gość: xes Re: Nagrody BAFTA rozdane IP: *.chello.pl 15.03.09, 19:27
      Tylko czekać, aż wszyscy zaczną psioczyć na Spore...
    • dr_dred Re: Nagrody BAFTA rozdane 15.03.09, 20:45
      Dobrze ze Dead Space został doceniony.udźwiękowienie tej gry to naprawdę poziom godny arcydzieła.
      Left4Dead też się należała nagroda i właśnie w kategorii najlepszy tryb wieloosobowy,co tu dużo gadać multi wymiata.
      Z CoD4 jest dosyć ciekawa sprawa ,gra strasznie krótka nawet jak na FPS-a,ale po za tym trudno się do czegokolwiek przyczepić,no chyba że jeszcze do mimo wszystko widocznych skryptów.Multi tez świetne,na pewno minimum jedna nagroda się należała ale jaka najbardziej trudno mi stwierdzić ;D.
      W resztę gier nie grałem ,dalej więc się nie będę wypowiadał to samo co do tego jakie inne gry mogłyby być wyróżnione w poszczególnych kategoriach,bo to i tak nic nie zmieni hehe.
    • truten_org Re: Nagrody BAFTA rozdane 15.03.09, 20:53
      Na siłę można znaleźć usprawiedliwienie dla każdej z tych nagród, ale trzeba być naprawdę siłaczem. wink
    • Gość: taki jeden Re: Nagrody BAFTA rozdane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 21:30
      To zestawienie wywarło na mnie spore... Spore zdziwienie.
    • han_solo_79 Re: Nagrody BAFTA rozdane 15.03.09, 22:55
      @ d_pawel

No więc, po doświadczeniach z poprzednimi częściami gdzie polskie dialogi mi nie leżały (nawet z Łukomskim), jak się dowiedziałem że nie będzie podwójnej wersji to zamówiłem preordera na zachodzie.
    • falcion Re: Nagrody BAFTA rozdane 16.03.09, 00:31
      Brytyjski humor jak widac...
    • wypisany Re: Nagrody BAFTA rozdane 16.03.09, 01:11
      Patrząc na nagrodzone tytuły, można dojść do wniosku, że w 2008 panowała na rynku straszna posucha.

-----------------------------------
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,1222,92642744.html
    • doncornelio10 Re: Nagrody BAFTA rozdane 16.03.09, 07:46
      Za rok to pewnie zamiast Little Big Planet zobaczymy Killzone 2 ;] Kolejny produkt od Sony ;D
    • Gość: dunpeal Re: Nagrody BAFTA rozdane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 23:31
      Metal Gear Solid 4
    • Gość: sex Re: Nagrody BAFTA rozdane IP: *.chello.pl 16.03.09, 23:56
      Ba! Ta cała ceremonia to farsa! Na nagrodę zasługuje jedynie...

.

.

.
      sex
    • Gość: Chmielok Re: Nagrody BAFTA rozdane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 18:53
      Po cichu liczylem na nominacje Redzia 3 w kategorii Strategia i zdziwil mnie wybor Civ Rev.
      Po chwili jednak przypomnialo mi sie, ze to faktycznie swietna gra smile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka