doomny 16.03.09, 19:27 Pomimo, że kocham serial to nie wierzę, żeby ta produkcja była chociaż trochę grywalna. To samo z Grey's Anatomy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lutoslav Re: Trailer: Dexter 16.03.09, 20:18 Skopia ta gre...skopią, skopią, skopią, skopią, skopią. To mowilem ja, Nostradamus. Odpowiedz Link Zgłoś
jojok21 Re: Trailer: Dexter 16.03.09, 23:19 Jestem własnie po obejrzeniu wszystkich 3 sezonów Dextera, pamiętam tą kwestię z trailera, po prostu ją przekopiowali z jednego odcinka, nic nowego xP Odpowiedz Link Zgłoś
talonkarrde Re: Trailer: Dexter 17.03.09, 02:14 Kto mu tą twarz modelował? wygląda jak Luntek. Na bank będzie beznadziejna już platformę beznadziejną wybrali www.dextergame.com/ ^to jest fajna gra Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Trailer: Dexter 17.03.09, 11:51 Gry na podstawie seriali są jeszcze gorsze od tych na podstawie filmów. Niestety. Ale jest też wyjątek - gierka oparta na Star Trek Voyager (Elite Force). Dla mnie to była bomba Odpowiedz Link Zgłoś