ania.drzyzga 18.03.09, 16:56 za 14 a drugi za 16...za tyle godzin umrą mi smoki na pierwszym konciea klikać się nie da bo tylko na pare sekund udaje mi sie wejść Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loola_kr Re: ŚMIERĆ SMOKÓW:( 18.03.09, 17:01 ojej może uda sie, może zaraz zacznie działać... Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: ŚMIERĆ SMOKÓW:( 18.03.09, 17:02 to tak malo klikow mialy? moje na szczescie sobie daja rade same nawet jeden dorosl najgorzej maja jajka, ktore byly brane tuz przed awariami.. Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: ŚMIERĆ SMOKÓW:( 18.03.09, 18:59 oj, strasznie mi przykro Ania, widze, ze jedno jajo juz padlo Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: ŚMIERĆ SMOKÓW:( 18.03.09, 19:02 Ja się nawet nie łudzę, że z moich jajec coś będzie . Mają po 3 lub 4 kliki a do wyklucia malutko czasu zostało . Pieprzone awarie . Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Ania 18.03.09, 19:22 miałam ci kamieniaka przerzucać, przepraszam - nie daję rady widzisz, co się dzieje z dragcave przepraszam raz jeszcze jak tylko będzie stabilniejsze... może w nocy? to spróbuję, dzisiaj siedzę przy kompie do rana pewnie, to może trafię na cud Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga Re: Ania 18.03.09, 20:30 nie ma co teraz jajek przeżucać bo i tak padną,jak się uspokoją te awarie to spróbujemy Odpowiedz Link Zgłoś