ania.drzyzga 19.03.09, 07:30 dwa smoki nie żyją,dwa jaja umarły...nie będe już nawet wchodzić na dragona,dajcie znać jak się naprawi cobym się nie denerwowała Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolka55 Re: bilans dzisiejszej nocy 19.03.09, 08:11 trzy nagrobki, nie mogłam ich w żaden sposób uratowac robiłam za to te czary na nagrobkach,ale nic nie wyszło dobrze ze to na dodatkowym koncie,tylko szkoda ze kamyczki bo je lubie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: bilans dzisiejszej nocy 19.03.09, 09:12 kurcze,ale myslalam ze juz dziala, a tu nadal zwis Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: bilans dzisiejszej nocy 19.03.09, 09:33 mnie nic nie pozdychało, nic nie choruje, młode niektóre podorastały, jaja się wykluwają, więc ogólnie strat nie mam. Tylko moralne A teraz widzę, raz działa, raz nie... Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: bilans dzisiejszej nocy 19.03.09, 09:40 Ja dalej nie wiem co z moimi . Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: bilans dzisiejszej nocy 19.03.09, 09:47 aniuta a ty jakies mlode jajca masz? Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: bilans dzisiejszej nocy 19.03.09, 09:48 Przed chwila probowalam i nic z tego, nie moglam wejsc... Az mi sie wierzyc nie chcialo, ze JESZCZE nie dziala... To wyglada na jakis powazny problem... Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: bilans dzisiejszej nocy 19.03.09, 09:51 dziala zrywami;> bo ja zdazylam drugiego srebnrego zbreedowac;> Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: bilans dzisiejszej nocy 19.03.09, 09:58 i co Ci wyszło? masz jakieś srebrne? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: bilans dzisiejszej nocy 19.03.09, 10:01 niestety, srebrnego niet ale rosnie mi biale jajco, jak wyrosnie, mam nadzieje na biala kobitke, to mam nadzieje wyjda mi srebrne dziewczynki a wtedy to juz zaczne produkcje;D Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: bilans dzisiejszej nocy 19.03.09, 10:07 ilekobietamalat napisała: > aniuta a ty jakies mlode jajca masz? No wzięłam sobie 3 przed awariami i porażka. Niby jeszcze 2 czy 3 dni każde ma ale nie zdążę tylu klików zebrać nawet jakby teraz "się naprawiło". Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: bilans dzisiejszej nocy 19.03.09, 10:09 kliklam ci na jedno na pozostale juz nie zdazylam;> ale to jedno, nie sprawialo wrazenia chorego ani nic;D Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: bilans dzisiejszej nocy 19.03.09, 10:10 a wsadziłaś do jakiejś klikarni? Bo ja wczoraj przez przypadek 2 upolowałam i dzisiaj udało sie wsadzić, może jakieś vievsy się nabiją... Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: bilans dzisiejszej nocy 19.03.09, 10:12 ale myslicie, ze jak nie dziala strona DC, to te kliki automatyczne z klikarni sie przebija ? Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: bilans dzisiejszej nocy 19.03.09, 10:16 własnie chciałam przetestowac to tych moich ale nie działa więc nie moge sprawdzic... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr cos tam się nalicza 19.03.09, 11:35 od ponad godzimy 4 vievsy unikalne, niedużo ale skorupy zaczęły pękać. Może wtedy kiedy działa to wpadają. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: bilans dzisiejszej nocy 19.03.09, 11:39 Cytatlenkaaa napisała: > ale myslicie, ze jak nie dziala strona DC, to te kliki automatyczne z klikarni > sie przebija ? nie,bo wczoraj sprawdzałam Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: bilans dzisiejszej nocy 19.03.09, 11:41 znaczy cos nabilo ale to było kilka klików Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr ehhh 19.03.09, 11:43 no kilka... pewnie wpadały kiedy działała... ale zawsze coś... Odpowiedz Link Zgłoś
mammaewuni Re: bilans dzisiejszej nocy 19.03.09, 11:29 Moje smoczki też chyba pójdą się rypać. Papierowy ma tylko jeden dzień życia i nawet skrzydełka mu nie urosły Tak mi żal, bo długo na niego polowałam... Nie wiem jak to robicie, że jesteście w stanie coś robić na swoich kontach-kiedy ja wchodzę zawsze jest zepsute... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: bilans dzisiejszej nocy 19.03.09, 11:31 mnie się udaje wstrzelić jak działa... ale tylko na moment... cały czas odświeżam... szkoda papierzaka Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: bilans dzisiejszej nocy 19.03.09, 12:00 to chociaz go zamroz.. jak juz bedziesz pewna ze nie ma szanys na dorosniecie. lepszy taki maly, niz zeby umarl Odpowiedz Link Zgłoś