Dodaj do ulubionych

Premiera The Path

• simplex Re: Premiera The Path 21.03.09, 11:16
      I tu mamy zgode, bo np developerzy wiedzmina, world of goo, the path i braid postarali sie i cena na europejskim steam jest porownywalna do ceny w dolarach.

A co do cen na steamie to sa duzo drozsze od europejskiego retailu, co pokazuje ze konwersja 1 dolar = 1 euro nie jest standardem.

I jeszcze, amazon to najwiekszy sklep internetowy ale to nie znaczy, ze najtanszy wink jest calkiem sporo sklepow np angielskich (niektore wysylaja do polski) w ktorych ceny gier sa duzo nizsze od tego (40$=40euro) - bodajże www.game.co.uk i www.play.co.uk - choc zapewne w pewnej mierze jest to sprawka slabego funta.
    • d_pawel Re: Premiera The Path 21.03.09, 12:19
      simplex -> Tak, są tańsze, ale ja piszę o cenach sugerowanych, czyli takich, jakich sobie życzy wydawca. Obniżki itp. to już "osobista" sprawa każdego sklepu smile.
    • devilishness Re: Premiera The Path 24.03.09, 08:27
      Ponieważ to produkcja niezależna, bez żalu wydałam te 10USD na grę, ale wrażenia to mam raczej ambiwalentne. Rozumiem, że to slow game i w ogóle, ale mimo najlepszych chęci do końca sama idea pałętania się po lesie trochę w stylu Blair Witch Project i napotykania tych różnych (dość zresztą tendencyjnych) zagrożeń nie do końca mnie przekonuje, a przecież historia Czerwonego Kapturka to taka wdzięczna materia pełna archetypiczych odwołań. Szkoda?
    • Gość: Kate Re: Premiera The Path IP: 195.128.228.* 24.03.09, 11:47
      Kupiłam, mam! na razie faktycznie łażę po lesie troszkę bez celu, klimat jest ale chyba nawet trochę męczy
    • Gość: kate Re: Premiera The Path IP: 195.128.228.* 27.03.09, 09:09
      O już wiem dlaczego bez celu łaziłam: miałam błąd w grze, ale naprawiony dzięki tale of tales. Gra cudna, każda siostra ma innego "wilka" o dziwo żeby "wygrać" trzeba tego wilka spotkać. Powroty do domuk babci po spotkaniu są traumatyczne. Uwielbiam tą grę smile
    • Gość: Leto Re: Premiera The Path IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 12:13
      @kate - co masz na myśli z tym błędem i jak się to naprawia? Też mam problem jakąś wiekszą interakcją w tej grze i nie wiem czego to wina.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka