heluss 22.03.09, 17:59 1. + bo słychać cokolwiek 2. - bo nadal za cicho po windowem 3. prince of perżja? a tak poza tym to fajnie was słyszeć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lesiu_adi Re: polygadka #83 22.03.09, 18:10 polygadka lite można by nazwać Skyper Odpowiedz Link Zgłoś
krzysieks108 Re: polygadka #83 22.03.09, 18:35 Szalejecie, szalejecie ale to dobrze :] Odpowiedz Link Zgłoś
hill.01 Re: polygadka #83 22.03.09, 18:47 O GTA: L&D w Polygadkach nie będzie ani słowa??? Jakby nie było jedna z najgorętszych pozycji aktualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
heluss Re: polygadka #83 22.03.09, 19:00 Jest o tym mowa bardzo często gęsto.... raczej w negatywach Odpowiedz Link Zgłoś
kac309 Re: polygadka #83 22.03.09, 19:01 Toro, co to jest "JoyStuck"? Domyslam sie, ze moze chodzic o joystick, ktory gdzies (komus?) utknal ;P Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: polygadka #83 22.03.09, 19:04 To oczywiście literówka, strasznie przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
meda11 Re: polygadka #83 22.03.09, 19:22 Dzięki chłopaki za kolejną odsłonę - zdecydowanie wolę słuchać waszej ekipy. Nie wiem czemu...może dlatego, że Wasze głosy wydają mi się bardziej "radiowe"? Tak trzymać! Pozdrawiam (cała ekipę Poly !!! Odpowiedz Link Zgłoś
powercontrols Re: polygadka #83 22.03.09, 19:23 aahh... ten alkohol wiele tlumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
buster.dogg Re: polygadka #83 22.03.09, 19:34 O takim zakończeniu tygodnia marzyłem. PS. Na jakim iTunes muszę mieć konto żeby automatycznie pobierało mi podcasty na iPhone'a? Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: polygadka #83 22.03.09, 19:54 Wydaje mi się, że na każdym powinno to być dostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
baribal73 Re: polygadka #83 22.03.09, 20:43 No na kazdym to nie bo pl itunes podcastow nie obsluguje jak wiesz @buster.dogg ja domyslne mam iTMS w PL, do podcastow zalozylem konto w USiTMS. A co do tematu to fantastico, ze sie nowa polygadka pojawila. Poczekam ze spokojem do jutra rana by w pracy posluchac z ajfona. Odpowiedz Link Zgłoś
szozii Re: polygadka #83 22.03.09, 20:54 Dzięki za kolejny przyjemny wieczór z Wami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
simon_x Re: polygadka #83 22.03.09, 21:28 wow - czuje sie rozpieszczany juz sciagam Odpowiedz Link Zgłoś
0.pompix Re: polygadka #83 22.03.09, 22:24 w jakim polskim sklepie internetowym można kupić tego joysticka ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zooltar Re: polygadka #83 23.03.09, 04:39 przesluchalem na winampie i slychac nawet za glosno. heluss - prins of perżia tak samo jak diwiżion czy amniżia Odpowiedz Link Zgłoś
deereek Re: polygadka #83 23.03.09, 08:48 Dobry odcinek i nareszcie poziomy ustawione. Chlopaki robicie naprawde dobra robote. Jedyne co mnie denerwuje to za czeste zapozyczenia z angielskiego Tadka Zielinskiego. Moim zdaniem uzywa tego zaczesto i tam gdzie niekoniecznie jest to potrzebne, ale to tylko moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
padre_pl Re: polygadka #83 23.03.09, 09:53 Oj tam, Zooltar uprzedzał, że on często borołuje frejzy z angielskiego i jakoś tak difoltowo zaśmieca lengłydż. Taki ma spiking habit, aparentnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kamsonowicz Re: polygadka #83 23.03.09, 10:03 Tadeusz w rzeczy samej mówi po polskawemu, może to jakaś pecetyczna naleciałość. Generalnie podział na dwie polygadki wydaje się być trafiony, bo dzięki temu polepszy się częstotliwość wydawania podcastu. Natomiast czy znaczy to, że już więcej nie usłyszymy w jednej audycji Tora i Kennera, a także Tapchana, Emiela i Rysława? Jak pokazała P#82 połączenie przez Skype na prawdę jest możliwe, więc może spróbujcie zrobić taki zbiorowy gang-bang przez internet - jak za dawnych czasów. A może da się kogoś "zaprosić" do Warszafki w systemie 3 osoby lokalnie plus jedna/dwie przez internet? Pomyślcie nad tym i kontynuujcie dobrą robotę. @padre: ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kenner Re: polygadka #83 23.03.09, 10:23 @0.pompix: np. tu: www.gral.pl/preview/Thrustmaster/Thrustmaster_T-Flight_Hotas_X_PC__PS3_92.html Odpowiedz Link Zgłoś
swir80pl Re: polygadka #83 23.03.09, 11:08 Do trzech razy sztuka Nareszcie się udało, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
rockboy84 Re: polygadka #83 23.03.09, 11:34 - Głośność non stop na tym samym poziomie... wow impressive. Tylko ten szum... no ale najważniejsza głośność na poziomie - Hmm, dlaczego poruszano znowu ten sam temat DLC -ogólnie i w RE5? Przecież ten temat został fajnie omówiony w poprzednim podcaście #82. Niby tu szerzej, ale po co ten sam temat? - Znowu niezmiennie jest wchodzenie sobie w zdanie. Czy tak ciężko zaczekać, aż jeden z redaktorów dokończy własną myśl? - Dlaczego chcecie zmieniać nazwę podcastu? Polygadka to Polygadka, ta nazwa powinna być w obydwu audycjach, a dodać wypadałoby jedynie podtytuł Ogólnie oceniam ten podcast na 4-/5. Była spora poprawa względem poprzednich podcastów z Warszawy. P.S. Co do wzmianki Zooltara odnośnie Vinie Dieselu grającym w RPG... oto wywiad z programu "Friday Night with Jonathan Ross", gdzie rozmowa początkowo kręci się wokół filmu "Szybko i wściekle", by przejść do rozmowy o niskim głosie Vina, kolejnej części Kronik Riddicka, no i w końcu do rozmowy o grach: D&D, World Of Warcraft Polecam bo wywiad naprawdę fajny > www.youtube.com/watch?v=Gf3GKUzaG7s Odpowiedz Link Zgłoś
cube822 Re: polygadka #83 23.03.09, 11:35 Podcast bardzo fajny,ale czy Tadek ma ADHD? Caly czas wchodzil w slowo kolegom probujac ich przekrzyczec Troche srednio to wygladalo,ale najwazniejsze ,ze polygadka odzyla!!! Brawo Panowie!! PS. Kurcze nie wiem co z ta glosnoscia , wyglada na to ,ze kazdy inaczej to odbiera, moim zdaniem ostanio bylo okey , jakby tadek mial normalnego mic-a ,a toread w przyplywie emocji nie krzyczal Z kolei ten podcast musialem maksymalnie wyciszyc na Ipodzie bo tak glosno bylo nagrane (mialem wrazenie,ze bardzo sztucznie byl podkrecony poziom glosnosci,szumy itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
simon_x Re: polygadka #83 23.03.09, 14:19 przesłuchane - bardzo udana audycja - technicznie i merytorycznie co do Riddicka - przeszedłem go na PC - to była ostatnia gra jaką przeszedłem na PC - grałem sixaxisem w ramach treningu jak ktoś ma PCta to polecam - jest w extra klasyce za 19,90 nie odczułem żeby było trudno - grałem raczej skradankowo, gra jest świetna, bohater jest boski - Riddick jest jedynym kolesiem na Świecie, który może kopnąć Chucka Norrisa z półobrotu Odpowiedz Link Zgłoś