Gość: sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 12:55 to może ja się wypowiem jak dla mnie te seria w singlu skończyła się, gdy skończyło się 486 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a.kace Re: Nowy Wolfenstein - kolejne informacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 13:14 A w Wolfenstein RTC byl hitler? bo sobie nie przypominam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
oglocdogg Re: Nowy Wolfenstein - kolejne informacje 23.03.09, 13:23 czemu w tych wszystkich teraz grach jest pierdolka zwiazana z czasem? czemu ciagle daja cos takiego, juz zygac sie chce, niedlugo bedzie opcja god mode i give all. beton Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olsztyn Re: Nowy Wolfenstein - kolejne informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 14:44 Czyli będzie też na pc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.kace Re: Nowy Wolfenstein - kolejne informacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 14:55 oglocdogg bo to sie sprzedaje ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEAMON Re: Nowy Wolfenstein - kolejne informacje IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.09, 16:04 znowu ubijać niemieców + potworki ale liczę fajna gra nie LINIOWA. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Nowy Wolfenstein - kolejne informacje 23.03.09, 17:52 "lead artist (naczelny artysta-plastyk?)" Artysta ołowiowy Odpowiedz Link Zgłoś
j_uk_dev Re: Nowy Wolfenstein - kolejne informacje 24.03.09, 02:56 @RZ, "lead artist" nazywamy po prostu faceta/kobietę który szefuje zespołem grafików. Problem jest w tym, że nie ma słowa "graphician" ( kiedyś przy piwie nam dyskusja rozgorzała na temat tego słowa, bo właśnie jeden z "lead artist" domagał się być traktowany "na równi z muzykami" pod względem terminologii ), które by było odpowiednikiem "musician", więc grafików się nazywa "artists". "Lead" to ktoś kto dowodzi, ale na ogół sam też pracuje nad projektem. Ja bym więc powiedział "szef grafików"/"główny grafik". Eee... a może zostań przy "lead artist". Odpowiedz Link Zgłoś