martinez-1 23.03.09, 21:33 jedynka na nesa była i jest wspaniała druga na snesa była dobra ale gorsza od jedynki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tartaq_polygamista Trailer: Punch-out!! 23.03.09, 21:34 Doc Louis na rowerze - nic tylko patrzeć jak pojawią się uaktualnione przeróbki z serii "Nigga stole my bike!". Odpowiedz Link Zgłoś
martinez-1 Re: Trailer: Punch-out!! 23.03.09, 21:39 w jedynce na nesa tez była wstawka z biegnącym graczem za rowerem ale tam trener był biały. co do filmiku to gra prezentuje się kapitalnie wszystkie stare motywy i postacie powróciły ach szkoda jednak ze nie mam wii bo te nextgenowe strzelanki fpp zaczynaja mi wychodzic juz bokiem Odpowiedz Link Zgłoś
tartaq_polygamista Re: Trailer: Punch-out!! 23.03.09, 21:42 Jesteś pewien? Doc Luis zarówno w tej wstawce z treningiem jak i na portretach przed walką jest czarny. Odpowiedz Link Zgłoś
martinez-1 Re: Trailer: Punch-out!! 23.03.09, 22:07 byłem pewien ze był biały,cos z pamięcia nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
at0m Re: Trailer: Punch-out!! 24.03.09, 08:53 Mnie też ta gra nie przekonuję. Trzeba poczekać na pierwsze recenzję. Jeśli będzie tak grywalna jak box z Wii-sport, to może być nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś