Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch XI - Grupa B

IP: *.kol.tke.pl 26.03.09, 15:23
A gdzie kurna Click! ????
Obserwuj wątek
    • Gość: DEAMON Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa B IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.09, 15:26
      CD-ACTION wygrał to rundę.
    • Gość: wojtas022 Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa B IP: *.olsztyn.vectranet.pl 26.03.09, 15:30
      CD-Action wygra cały pojedynek ^^
    • dominator946 Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa B 26.03.09, 15:34
      CD-Action smile
    • pankomentarz Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa B 26.03.09, 15:36
      głosowałem na gamestara, bo mimo ze go nie lubiłem, to cd action niecierpię. bojkot taki moj
    • Gość: s Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa B IP: 193.201.137.* 26.03.09, 15:37
      OMG
    • Gość: Godunow Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa B IP: 217.98.20.* 26.03.09, 15:37
      CD-Action zapewne będzie w finale, a za przeciwnika pewnie będzie mieć Clicka! albo Secret Service. No chyba, że Świat Gier Komputerowych coś namiesza smile
    • Gość: Gameos Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa B IP: 83.1.69.* 26.03.09, 15:40
      No niestety pewnie CDA wygra całość bo dużo jest młodych graczy którzy nigdy nie czytali SS, więc w finale SS nie będzie miał większych szans, a szkoda, wielka szkoda...
    • qubeqq Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa B 26.03.09, 15:43
      A CDA to nowe pismo, że o młodych graczach mowa? Jak dla mnie jest ono bardzo dobre, a nie uważam się raczej za 'młodego gracza'.
    • jabbur Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa B 26.03.09, 15:46
      a gdzie odpowiedz "żadne" wink ?
    • Gość: diov Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa B IP: *.ds5.tuniv.szczecin.pl 26.03.09, 15:54
      żadne smile
    • Gość: T Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 15:55
      Ku**a, przestańcie z tym, że "CDA wygra bo jest dużo młody graczy, którzy nigdy nie czytali SS:. Pamiętam SS, pamiętam Gamblera, Reset i ŚGK, jak dla mnie żadne nie się poziomu profesjonalizmu, na jakim znalazło się CDA.
    • Gość: plum Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 15:56
      Wybieram PSXE, ze względu na sentyment do czasów gdy miałem PSXa, oraz starej ekipy z początku istnienia pisma.
    • Gość: T Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 15:56
      *nie sięga miało być
    • Gość: m461k Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa B IP: *.acn.waw.pl 26.03.09, 15:56
      Play przed tym jak zrobił się growym bravo girl
    • gyenia Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa B 26.03.09, 15:59
      PSX Extreme. Dlatego, że wczoraj był materiał wspominkowy o pierwszej sonce i teraz mam sentymentalny nastrój smile
    • truten_org Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa B 26.03.09, 16:00
      Zagłosuję na CDA, choć nigdy specjalnie tej gazetki nie lubiłem. Reszty nie czytałem.
    • paciol92 Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa B 26.03.09, 16:10
      No wygra CD Action ale ja głosowałem na PLAY mam każdy numer.No ale cóż CD Action też jest bardzo dobrą gazetą. HeHe. Nie nie chodzi tu o młodych graczy. Po prostu trzeba się pogodzić z tym że CD Action ma więcej zwolenników.
    • Gość: kai Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa B IP: *.acn.waw.pl 26.03.09, 16:27
      @paciol: smuggler by cię zamordował za tę "gazetę" tongue_out
    • Gość: michal Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 16:28
      CD Action is the best and fucking smuggler
    • Gość: Gość Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 16:30
      A ja nie zagłosuję na CD-A. Dlaczego? Możecie się nie zgodzić ale to, co to czasopismo prezentuje obecnie, jest na bardzo niskim poziomie merytorycznym. Masa reklam, przyciągających oko screenów, niewiele konkretnego tekstu. Kiedyś naprawdę uwielbiałem CD-A, nawet stawiałem na równi z SS, Gamblerem. Ale tamtych gigantów już nie ma. A jak dla mnie CD-A zeszło na psy. W obecnych czasach nie chce gazety która jest tylko pretekstem do serwowania graczom kolejnych wersji demonstracyjnych, najczęściej nieciekawych wersji pełnych i robienia na tym kasy. (choć przyznaję, czasem uda im się wrzucić coś naprawdę fajnego). Dema to ja mogę sobie pościągać z sieci. Naprawdę tęsknię za gazetą na której kolejny numer czekałbym z niecierpliwością, którą czytając mógłbym pośmiać się z tekstów na poziomie. Action wygryzło większość naprawdę 'mocnych' czasopism. Ale takie prawo natury - wygrywa najmocniejszy. Co nie zawsze oznacza - najlepszy.
    • Gość: pankracyk Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa B IP: *.kalisz.mm.pl 26.03.09, 16:30
      wszyscy będą głosować na cda i to pewnie ono wygra. ludzie po prostu nie wiedzą, że cda nie dorasta psxe do pięt. a dlaczego nie wiedzą? bo większość ludzi tutaj to po prostu pc-ciarze.
    • Gość: elmo Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa B IP: *.tessel.pl 26.03.09, 16:31
      @T
      No mialem osatnio okazje przejrzeć kilka aktualnych numerów CDA i dla porównania odkopałem kilka starych SS, TS, Reset etc. I nadal uważam, że tamte były fajniejsze. Zreszta CDA kupowałem przez jego kilka pierwszych lat na rynku i to tylko dla ich CD.
    • Gość: ??? Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 16:36
      SS - Sławek Serafin???
    • Gość: gość Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa B IP: *.202.116.195.easy-com.pl 26.03.09, 16:40
      cd action rulezzzzzzzzzzz !!!!!!!!
      smugler i love you !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka