Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch XI - Grupa D

31.03.09, 16:38
Bajtek FTW!!111
Obserwuj wątek
    • Gość: kaczor Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa D IP: *.chello.pl 31.03.09, 16:41
      Secret service ftw!
    • truten_org Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa D 31.03.09, 16:45
      Jednak SS, chociaż to prawdziwa grupa śmierci, pomijając Virusa
    • Gość: DEAMON Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa D IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.09, 16:51
      narzazie zagłosowałem byle jak.
    • Gość: OldSkull Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 16:51
      Gambler! Gambler! Gambler! (skandują tłumy)

Ehh, nie było mnie 2 tygodnie, a tutaj taki zarąbisty DM uncertain
    • kabasny Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa D 31.03.09, 16:52
      Ech, pewnie wielu z was nie pamięta, ale te dodatki specjalne z opisami gier do Bajtka
      Albo opis co miesięczne gier
      Albo, albo przepisywanie listingów by w coś zagrać
      No i piękny opis dysku twardego do Atari 800XL o pojemności bodaj 10 MB (szacowali, że starczy na jakieś 40 lat big_grin)
      Ech, młodości
    • Gość: iGreq Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 16:54
      SS moje pierwsze czasopismo komputerowe, pierwsza pełna wersja gry, był to Heroes of Might and Magic 2 big_grin big_grin
    • jabbur Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa D 31.03.09, 17:03
      Bajtek nie był o grach!
      ps.
      oczywiscie Gambler. SS to taki inny TS. Jeden tu wystarczy wink
    • Gość: nadarath Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa D IP: *.chello.pl 31.03.09, 17:13
      Gambler ma moj głos. Mam wszystkie numery od 0 do ostatniego. Ale pewnie przegra z Secret Service który również był dobry. Młodzi przejmują nurt i mało kto pamięta Gamblera :sad
    • han_solo_79 Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa D 31.03.09, 17:14
      Rety, w poprzednim DM marudzili co niektórzy na Clicka, teraz ja pomarudzę na SS - no ludziska Bajtek to nasz prawdziwy przybliżać świata komputerowego w latach 80-tych. Mało tam z niego rozumiałem, mniej na pewno niż że Świata Młodych, ale głos na niego.
    • goku94 Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa D 31.03.09, 17:15
      Secret Service! Może gdyby przeszukał całe mieszkanie znalazłbym jeszcze kilka numerów? xD
    • han_solo_79 Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa D 31.03.09, 17:17
      @nadarath

Krzywdzące uogólnienia (ulubione):
      Bajtek - staruszkowie
      Gambler, SGK - w średnim wieku
      SS, Reset - w średnim wieku
      CDA - nastolatkowie
      Play, Click - pieluchy
    • han_solo_79 Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa D 31.03.09, 17:18
      Ajjjjj,

oczywiście, że:
      SS, Reset - nastolatkowie
      CDA - przedszkole
    • dr_dred Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa D 31.03.09, 17:26
      @jabbur owszem Bajtek to było bardziej ogólne pismo komputerowe,możliwe że o konsolach też coś tam było,ale nie jestem pewien,lecz teksty dotyczące gier też się tam pojawiały .
      Ale sam Bajtka nie czytałem,ukazywał się wtedy kiedy ja nawet nie wiedziałem że jest coś takiego jak komputer,nie wspominając nawet o Amidze albo Atari.
      Mam dwa nr Nowego Top Secreta ;D. W jednym z nich był tekst poświęcony Bajtkowi tyle że dawno nie odświeżałem sobie tego tekstu wink,więc możliwe że coś przekręciłem.
      Ogólnie żadnych z tych pism nie czytałem no może oprócz Virusa,ale to była zwykła gazetka o grach ;D. Gambler też skończył zanim dostałem kompa. A Secret Service na pewno się wyróżniał charakterystyczne duże logo i ciekawe okładki. No ale nie kupiłem żadnego numeru może i to był błąd.
    • groggie Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa D 31.03.09, 17:26
      zapomnieliście o żłobku... CDA-żłobek
    • prezii Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa D 31.03.09, 17:27
      Wygra zapewne SS, ja jednak zagłosuję na gamblera bo wcześniej zacząłem go czytać i był świetny.
    • mistermozg Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa D 31.03.09, 17:34
      virus hehehe. Nie powiem, SS darzę sporym sentymentem, chociaż Gambler też był niczego sobie. Na Bajtka jestem za młody raczej.
    • Gość: kaczor Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa D IP: *.chello.pl 31.03.09, 17:35
      pamietam jak chcialem sie wybrac na gambleriade, nizele sie wtedy napalilem, ale dostalem sraczki...
      pozniej sie dowiedzialem ze to ostatnia byla uncertain
    • Gość: Gargulec Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 17:44
      Zaraza, ludzie co wy macie z tą niechęcią do CDA? Redakcja wam psa zabiła?
    • ripper_666 Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa D 31.03.09, 17:47
      Gambler ftw!
    • helixking Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa D 31.03.09, 17:52
      Jak dla mnie: tylko VIRUS!
      Mam wszystkie numery z jego krótkiej historii. Pismo, a właściwie gazetka, bo miała bardzo mało stron, zaskakiwała tym, ile się w niej mieściło: temat numer, sporo recenzji (fakt - niezbyt obszernych), kącików, kodów, newsów, komiks i przede wszystkim sporo jaj.

No i kącik "Devastator", czyli kretyńskie sposoby na niszczenie gier, które nie spełniają naszych oczekiwań xD

Czasopismo prezentowało może nieco szczeniackie (czasami niepoważne) podejście do tematu, ale z drugiej strony poziom tekstów i recenzji był naprawdę na niezłym poziomie. Recenzje mimo nonszalanckiego stylu były rzetelne i dobrze napisane.
      Taa, Virus miał to coś...

Virus był mniej więcej tym dla pism o grach czym teraz jest GameCorner dla portali o nich.
    • Gość: shambler Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa D IP: *.48.rev.vline.pl 31.03.09, 17:53
      Gambler FTW!
      ROOS & ZOOLTAR & PIEKARA & RANDALL & DUCH HOPKIRKA rlz!
    • Gość: gosc Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa D IP: *.acn.waw.pl 31.03.09, 17:55
      ej.

A ten ziutek co recenzje battleforge zrobil to sie chwali ze w secret serwis pisał. I nawet w resecie. Prawda to? Jaką miał ksywkę?
    • y_jak_y Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa D 31.03.09, 17:56
      SS i tyle, kawał historii oraz sterta numerów do dzisiaj spoczywająca w zaszczytnym miejscu na półce.
    • kas_ptas Re: GameCorner Deathmatch XI - Grupa D 31.03.09, 18:02
      SS zmiażdzył przeciwników.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka