Dodaj do ulubionych

GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja

IP: *.chello.pl 03.04.09, 17:37
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • maciekson Re: GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja 03.04.09, 18:18
      Gra pewnie ciekawa, ale sama konsola moim zdaniem jest beznadziejna!
    • Gość: Mieszczuch Re: GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.xdsl.centertel.pl 03.04.09, 18:45
      Tylko miec taka konsolke i grac

^up pseudo Sex teraz pracuje dla GC. Odsyła wiadomości zwrotne z numeru GG smile
    • Gość: Washu Re: GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.euronet.net.pl 03.04.09, 18:56
      Bardzo fajna recenzja. Szkoda, ze nie stac mnie na sprawdzenie tej gierki. Moze za pare lat...
    • Gość: sex GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.chello.pl 03.04.09, 20:33
      sex
    • Gość: posiadacz ds GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 20:44
      Napewno nie grał w Dragonball na ds i Slayers. Wtedy by się przekonał.
      Ps. Mario Rpg 3 też trzeba spróbować.
    • Gość: M461K GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.acn.waw.pl 03.04.09, 23:15
      Nic nie pobije , IMO najbardziej klimatycznej gry na handheldy - GTA:VCS
    • Gość: tetsuo GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 00:26
      A ja gram sobie w nią na PC.
    • eszuran GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja 04.04.09, 11:07
      I to jest prawdziwe GTA. Jak dla mnie seria skończyła się na GTA2, potem były tylko jakieś zbyt długie, zbyt nużące, zbyt wkurzające spin-offy. W Chinatown Wars z chęcią bym zagrał, ale... nie warto dla jednej gry kupować konsoli. Warto dla dwóch, a drugiej tak dobrej na DS nie ma. smile
      ------------
      kultturystyka.blox.pl - Atari 2600. Próba czasu !
    • Gość: k1 GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.chello.pl 04.04.09, 23:36
      Chyba każda gra od R* z którą miałem do czynienia raczej zawodziła, choć akurat pierwsze częsci GTA na początku wciągały, ale z kazdym kolejnym miastem coraz bardziej nudziły.
    • Gość: RAdek GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.4web.pl 05.04.09, 00:00
      Chyba nikt tu nie ma DSa, ze tak sie wypowiadacie o slabosci tej konsoli. Nie przez przypadek bije na glowe w sprzedazy wszystkie inne. To rewelacyjny system z niesamowitymi, oryginalnymi grami i dla casuali i dla hardcorów. PSP moze sie schowac.
    • Gość: znudzony GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: 79.97.108.* 05.04.09, 10:50
      @ RAdek
      "Chyba nikt tu nie ma DSa, ze tak sie wypowiadacie o slabosci tej konsoli"

witaj w swiecie PC Fanboyow ...
    • don_wroc_love GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja 05.04.09, 11:07
      kurcze.. a ja bym nawet i zastanawiał się nad DS'em ale musiałbym mieć okazje przetestować taką zabawkę, bo coś sceptycznie do niej podchodzę...

----------------
      Czy jesteś uzależniony (od gier)?
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,1222,93700771.html
    • Gość: murdoc GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.acn.waw.pl 05.04.09, 11:17
      Gram już w nią i jest naprawdę świetna. Mam nadzieję, że to nie ostatnia pozycja GTA na NDS.
    • Gość: koko GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.e-wro.net.pl 05.04.09, 18:23
      @don_wroc_love - a w co lubisz grać? Jest kupa świetnych JRPG, klasyki w stylu Metroidów, Castlevanii, dużo ciekawych nietypowych gierek jak Professor Layton & Curious Village, no i samą konsolkę obsługuje się bardzo sympatycznie. W Zeldę stylusem gra się obłędnie. A na jesieni wychodzi to: kotaku.com/5063489/studio-ghiblilevel-5-game-the-debut-trailer
      Czyli Level 5 + Studio Ghibli robią RPG w klimatach z filmów Miyazakiego (Księżniczka Mononoke, W krainie bogów, Nausicaa from the Valley of the Wind)
    • Gość: Radek GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.4web.pl 07.04.09, 10:55
      Nie chce brzmiec fanatycznie, ale DSa mozna kupowac w ciemno - PS3 stoi i troche kurzem obsiada (z przerwami na Killzone 2 i SF4), a DS od 2 lat wiernie mi sluzy i nie ma chwili spokoju. Nie chce promowac cwaniactwa, ale jakis Edge, CycloDs albo EV-Flash bardzo wzbogaca doznania ;]
    • Gość: zeto GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 20:06
      omg, "staroszkolne"...
    • Gość: szmerkel GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 12:02
      A gdzie jakieś infa o wersji PSP? Dajcie zapowiedź, cokolwiek!
    • Gość: strefa12 GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.chello.pl 20.11.09, 09:40
      No właśnie, gdzie jest info o wersji PC-towej? Z recek wynika, że to najlepsza gra dotąd na PSP, a wy nic...
    • Gość: ZSRR GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.chello.pl 08.12.09, 09:33
      Jakiej pc-towej? Tego nie ma na PC, tylko PSP i NDS.
    • Gość: meksykol GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.chello.pl 21.12.09, 09:43
      Hehe to by dopiero był numer, gdyby Chinatown Wars wyszło na PC ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka