Gość: pseudosex IP: *.chello.pl 03.04.09, 17:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciekson Re: GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja 03.04.09, 18:18 Gra pewnie ciekawa, ale sama konsola moim zdaniem jest beznadziejna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszczuch Re: GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.xdsl.centertel.pl 03.04.09, 18:45 Tylko miec taka konsolke i grac ^up pseudo Sex teraz pracuje dla GC. Odsyła wiadomości zwrotne z numeru GG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Washu Re: GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.euronet.net.pl 03.04.09, 18:56 Bardzo fajna recenzja. Szkoda, ze nie stac mnie na sprawdzenie tej gierki. Moze za pare lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.chello.pl 03.04.09, 20:33 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posiadacz ds GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 20:44 Napewno nie grał w Dragonball na ds i Slayers. Wtedy by się przekonał. Ps. Mario Rpg 3 też trzeba spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M461K GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.acn.waw.pl 03.04.09, 23:15 Nic nie pobije , IMO najbardziej klimatycznej gry na handheldy - GTA:VCS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetsuo GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 00:26 A ja gram sobie w nią na PC. Odpowiedz Link Zgłoś
eszuran GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja 04.04.09, 11:07 I to jest prawdziwe GTA. Jak dla mnie seria skończyła się na GTA2, potem były tylko jakieś zbyt długie, zbyt nużące, zbyt wkurzające spin-offy. W Chinatown Wars z chęcią bym zagrał, ale... nie warto dla jednej gry kupować konsoli. Warto dla dwóch, a drugiej tak dobrej na DS nie ma. ------------ kultturystyka.blox.pl - Atari 2600. Próba czasu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k1 GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.chello.pl 04.04.09, 23:36 Chyba każda gra od R* z którą miałem do czynienia raczej zawodziła, choć akurat pierwsze częsci GTA na początku wciągały, ale z kazdym kolejnym miastem coraz bardziej nudziły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAdek GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.4web.pl 05.04.09, 00:00 Chyba nikt tu nie ma DSa, ze tak sie wypowiadacie o slabosci tej konsoli. Nie przez przypadek bije na glowe w sprzedazy wszystkie inne. To rewelacyjny system z niesamowitymi, oryginalnymi grami i dla casuali i dla hardcorów. PSP moze sie schowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: 79.97.108.* 05.04.09, 10:50 @ RAdek "Chyba nikt tu nie ma DSa, ze tak sie wypowiadacie o slabosci tej konsoli" witaj w swiecie PC Fanboyow ... Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja 05.04.09, 11:07 kurcze.. a ja bym nawet i zastanawiał się nad DS'em ale musiałbym mieć okazje przetestować taką zabawkę, bo coś sceptycznie do niej podchodzę... ---------------- Czy jesteś uzależniony (od gier)? fotoforum.gazeta.pl/72,2,1222,93700771.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murdoc GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.acn.waw.pl 05.04.09, 11:17 Gram już w nią i jest naprawdę świetna. Mam nadzieję, że to nie ostatnia pozycja GTA na NDS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.e-wro.net.pl 05.04.09, 18:23 @don_wroc_love - a w co lubisz grać? Jest kupa świetnych JRPG, klasyki w stylu Metroidów, Castlevanii, dużo ciekawych nietypowych gierek jak Professor Layton & Curious Village, no i samą konsolkę obsługuje się bardzo sympatycznie. W Zeldę stylusem gra się obłędnie. A na jesieni wychodzi to: kotaku.com/5063489/studio-ghiblilevel-5-game-the-debut-trailer Czyli Level 5 + Studio Ghibli robią RPG w klimatach z filmów Miyazakiego (Księżniczka Mononoke, W krainie bogów, Nausicaa from the Valley of the Wind) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.4web.pl 07.04.09, 10:55 Nie chce brzmiec fanatycznie, ale DSa mozna kupowac w ciemno - PS3 stoi i troche kurzem obsiada (z przerwami na Killzone 2 i SF4), a DS od 2 lat wiernie mi sluzy i nie ma chwili spokoju. Nie chce promowac cwaniactwa, ale jakis Edge, CycloDs albo EV-Flash bardzo wzbogaca doznania ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeto GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 20:06 omg, "staroszkolne"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmerkel GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 12:02 A gdzie jakieś infa o wersji PSP? Dajcie zapowiedź, cokolwiek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strefa12 GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.chello.pl 20.11.09, 09:40 No właśnie, gdzie jest info o wersji PC-towej? Z recek wynika, że to najlepsza gra dotąd na PSP, a wy nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZSRR GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.chello.pl 08.12.09, 09:33 Jakiej pc-towej? Tego nie ma na PC, tylko PSP i NDS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meksykol GTA Chinatown Wars - tak jakby recenzja IP: *.chello.pl 21.12.09, 09:43 Hehe to by dopiero był numer, gdyby Chinatown Wars wyszło na PC ;P Odpowiedz Link Zgłoś