Dodaj do ulubionych

Na szybko - i po Świętach

14.04.09, 09:18
No dokładnie... ja też lubię w Święta odłączyć Internet, wyłączyć komórkę itd... ale wczoraj odkurzyłem z siostrą taką stareńką, ale zarąbistą gierkę... "Traffic Giant" Pamięta to ktoś jeszcze?? Tworzy się tam sieć komunikacji miejskiej... Wypassmile 5 godzin wczoraj w to łoiliśmywink
Obserwuj wątek
    • hezron Re: Na szybko - i po Świętach 14.04.09, 09:19
      PS Jak tam podróż w pociągu do Częstochowy, Sławek?wink
    • slawomir.serafin Re: Na szybko - i po Świętach 14.04.09, 09:25
      @hezron - byłem sprytny i wsiadłem na Wschodniej, więc miałem mnóstwo miejsca... przez 20 minut, zanim pociąg nie stanął na Centralnym big_grin
    • hezron Re: Na szybko - i po Świętach 14.04.09, 09:30
      @slawomir.serafin znam ten ból.. przz pół roku mieszkałem w Wawie i w pociągu do mojego rodzinnego Wrocławia zawsze było prze... khem, gęsto od ludzi...wink
    • Gość: anonim Re: Na szybko - i po Świętach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 09:36
      pozdrawiam i życzę dużo przyjemności dzisiejszego dniasmile
    • Gość: mant3z Re: Na szybko - i po Świętach IP: 80.50.237.* 14.04.09, 09:37
      Sławek ciekawe czy będziesz taki mądry jak Cię zwolnią a Pawła i Radka nie tongue_out
      Skończysz jako dostawca pizzy a Radek i Sławek za premie (przyznane za świąteczną pracę), kupią sobie na spółkę ferrari jak Wojewódzki z Kamel'em smile
    • falcion Re: Na szybko - i po Świętach 14.04.09, 09:37
      Widac kazdy odpoczywal w swieta na swoj sposob smile.
    • hezron Re: Na szybko - i po Świętach 14.04.09, 09:47
      @mant3z
      To Wojewdózki z Kamelem też mają furę na spółkę?? Fajna z nich parka, nie ma co...buhahahhhhahahawink
    • rrrafael Re: Na szybko - i po Świętach 14.04.09, 09:47
      No sorry, ja mam święta za tydzień! big_grin
    • Gość: mant3z Re: Na szybko - i po Świętach IP: 80.50.237.* 14.04.09, 09:56
      @Hezron
      Jadąc rano do pracy usłyszałem takiego 'fantastycznego' newsa w ESKA ROCK smile
    • Gość: g0ru Re: Na szybko - i po Świętach IP: *.debica231.tnp.pl 14.04.09, 10:25
      @rrrafael
      Ja też ! smile
    • pankomentarz Re: Na szybko - i po Świętach 14.04.09, 10:31
      A mnie zona zabrala do rodziny, zamknela w szafie laptopla, odlaczyla bezprzeowodowy router i ukradla komorke. I w ten sposob od piatku do poniedzialku nie mialem lacznosci ze swiatem.

Alez bylo fajnie!
    • true_mayonez Re: Na szybko - i po Świętach 14.04.09, 10:57
      a ja miałem skończyć w święta fallouta, ale nie zdążyłemuncertain cały poniedziałek walczyłem z windowsem, bo mi fatal error robił i dopiero późnym popołudniem doszliśmy do porozumienia.

rada na dziś: nie wtykaj do kompa używanych kości pamięci niewiadomego pochodzenia! (a jeśli wiadomego - i tak wtykaj z umiarem).
    • shadow493 Re: Na szybko - i po Świętach 14.04.09, 11:00
      A ja dostałem spóźniony prezent na urodziny - Civilization IV ^^. Wciągnęło mnie jak nie wiem. I tak większość czasu spędziłem z rodzinką obżerając się świątecznymi smakołykami i obgadując proboszcza (no i może organistę ,który jest BEZNADZIEJNY)

A tak w ogóle to było fajnie...
    • pankomentarz Re: Na szybko - i po Świętach 14.04.09, 11:05
      "no i może onanistę ,który jest BEZNADZIEJNY:

Nie słyszałem jeszcze w kościele dobrego onanisty. Myślę, że oni wymagają tego od tych ludzi, żeby jak krowy ryczeli.
    • shadow493 Re: Na szybko - i po Świętach 14.04.09, 11:11
      napisałem "organistę" ,a nie "onanistę".

Aha zapomniałem, kiedy rozwiązanie konkursu BattleForge?
    • Gość: Gość Re: Na szybko - i po Świętach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 11:22
      Cóż ja teoretycznie korzystałem z komputera, ale nie wchodziłem na GG ani NK, a jak już siedziałem, przed monitorem to grałem z bratem w Heroesa III big_grin. Jeżeli chodzi o prace to mój brat musiał pracować w sobotę, niedzielę i jeszcze mógł w poniedziałek, ale zrezygnował z grania w jakimś tam klubie xD
    • hezron Re: Na szybko - i po Świętach 14.04.09, 11:23
      No a jak tam, pamięta ktoś te nTraffic Giant o któym wspomniałem w pierwszym komentarzu?? Czy dla wiekszości to już zbyt odlegla prehistoria...smile
    • hezron Re: Na szybko - i po Świętach 14.04.09, 11:55
      @rty

Idź Ty lepiej dziecko pobaw sie w wojne z kolegami, co?
    • todraf Re: Na szybko - i po Świętach 14.04.09, 11:58
      Pracowali w święta? Zajrzyjcie na polygamie to zobaczycie to znaczy praca w święta.
    • pankomentarz Re: Na szybko - i po Świętach 14.04.09, 12:21
      @todraf

masz na mysli wrzucanie trailerow, reklam i filmikow oraz starych newsow, ktore po prostu maja sie pozniej ukazac?

No rzeczywiscie niezla praca, niezla!
    • truten_org Re: Na szybko - i po Świętach 14.04.09, 15:02
      ja się odłączyłem na święta całkowicie, nawet komórki nie naładowałem i ruszyłem w plener z rodzinką smile
    • mr.lipton Re: Na szybko - i po Świętach 15.04.09, 00:09
      A jak Sławek ma dalej pisać bzdury to może zrobiłby mu ktoś permanentne święta? Dożywocie bez netu brzmi nieźle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka