Dodaj do ulubionych

Trailer: Bane w Batman: Arkham Asylum

15.04.09, 23:28
Wooow, Bane, super big_grin "Człowiek, który złamał Batmana" ten tytuł komiksu, w którym wyeliminował Brucea Wayne'a z "zabawy" w Batmana, pamiętam do dziś big_grin

Widać, że w Arkham był podtrzymywany na "wysuszeniu", ale Joker podaje mu toksynę, której Bane potrzebuje w stałych dawkach by mógł funkcjonować jako napakowana bestia big_grin

Widzę, że póki co otrzymujemy samych totalnych psychopatów big_grin Niiiice!
Obserwuj wątek
    • ajwer-hfp Re: Trailer: Bane w Batman: Arkham Asylum 15.04.09, 23:34
      no właśnie...z tego co pamiętam to Bane złamał kręgosłup Gackowi...o ile go nie zabił... w grze pewnie Bane dostanie baty...chociaż...kto wiesmile
    • rockboy84 Re: Trailer: Bane w Batman: Arkham Asylum 15.04.09, 23:39
      Nie, nie zabił go... złamał mu tylko kręgosłup, a na czas leczenia Waynea zastąpił go Jean Paul (Azrael... za dużo by wyjaśniać kim on był) który zasad Waynea nie uznawał, czyli był bezwzględny dla przestępców, wliczając w to zabijanie... chociaż strój miał fajny big_grin

Scena, gdzie Bane na kolanie łamie Batmana bardzo mnie przybiła smile

P.S. Teraz żałuję, że oddałem moją spoorą kolekcję komiksów o Batmanie do miejscowej biblioteki... ehhh, młody byłem i głupi
    • ajwer-hfp Re: Trailer: Bane w Batman: Arkham Asylum 15.04.09, 23:47
      pewnie czytałem...od kumpla kiedyś dostałem ponad 500 różnych komiksów w tym około 100 o gacku...więc pewnie czytałem to tylko pamięć mnie zawodzismile zostało mi tylko kilka bo się rozeszły...teraz oglądam batman animated żeby się wkręcić do czasu premiery grysmile
    • rockboy84 Re: Trailer: Bane w Batman: Arkham Asylum 15.04.09, 23:54
      To ten nr był smile thebatman.bravepages.com/comics/batman497.jpg
    • ajwer-hfp Re: Trailer: Bane w Batman: Arkham Asylum 16.04.09, 00:10
      zgadza sięsmile pamiętam tą okłądkę. co tu dużo mówić...złamał Batmanowi kręgosłup a nam serca.
    • prezii Re: Trailer: Bane w Batman: Arkham Asylum 16.04.09, 01:09
      Noo, szczylem byłem, na komiksach się wychowałem, głownie tych z biblioteki bo drogie byłysmile, później książki ale Knightfall pamiętam chociaż miałem tylko parę numerów. Bane, totalny i napakowany psychol łamie kręgosłup batmanowi wykończonemu samotną walką z psycholami gotham, rehabilitacja batmana...kto wie czy przez chęć zemsty, czy przez chęć powstrzymania zatracającego się Azraela, nie wiem jak to się skończyło ale powróciły wspomnienia...wspaniałe rysunki, świetny scenariusz, chyba przeszukam internet i dowiem sięsmile
    • wugie.ben Re: Trailer: Bane w Batman: Arkham Asylum 16.04.09, 02:20
      Wow, mam tylko nadzieję, że tego nie spieprzą i powstanie naprawdę dobra gra, a przynajmniej taka na oceny rzędu 75-80%.
    • todraf Re: Trailer: Bane w Batman: Arkham Asylum 16.04.09, 09:09
      Kurde, kiedy premiera?
    • sozza Re: Trailer: Bane w Batman: Arkham Asylum 16.04.09, 10:32
      Nie no znowu Bane przedstawiony jako tępa bestia. Silna, powolna i niemyśląca. Przecież kto przeżywał tą serie z upadkiem Batmana to wie że Bane to był mega inteligentny typ! Że zanim złamał go osobiście na swoim kolanie to skatował Batmana tak bardzo że wynik tej walki był z góry wiadomy. Przecież Batman był zabawką w jego rękach. Przedstawienie Banea w tej grze w której liczyłem że chociaż tam go nie zmarnują jest straszne? Wygląda jak dziwoląg z tymi kablami przypiętymi zapewne nawet do małego palca u nogi. Powinien mieć tylko parę cienkich kabelków z tyłu głowy? No i ten jego rozmiar? Powinni przedstawić go dokładnie jak w komiksie? Poza tym Bane by nie rzucił się tak na Batmana jak to zrobił na tym filmiku? By stanął zastanowił się, zagadał i wybadał sytuacje w więzieniu nie użył by tak sygnalizowanego ruchu? poza tym ?Venom? w jego żyłach nie dawał mu tylko siłę? On był mega szybki! Ahhhh spartolili jego postać w grze a tak liczyłem że następna część będzie właśnie z nim jako głównym przeciwnikiem Batmana. Gdyby był taki jak w komiksie to to by była gra!

• seruch Re: Trailer: Bane w Batman: Arkham Asylum 16.04.09, 11:01
      @sozza
      Tez to zauwazylem, moze nie bedzie tak zle... Poza tym zauwaz ze jak gacek podchodzi do Bane to jest w szoku "kto mu to zrobil?" i odzywa sie Joker. Fabula tak i tyle. Przeciez w srodku gry Bane nie moze usmiercic Batmana. Tu glownym szwarccharakterem jest jednak Joker...
    • rockboy84 Re: Trailer: Bane w Batman: Arkham Asylum 16.04.09, 11:32
      @sozza - 1. Ze stwierdzeniem, że Bane będzie tu powolną i tępą bestią, to poczekaj z osądem do premiery gry; 2. Co masz na myśli z tym rozmiarem? Że za duży jest? No jest, ale taki sam zarzut można rzucić w kierunku Killer Croca... no a z tymi rurami to rzeczywiście przesada smile
    • sozza Re: Trailer: Bane w Batman: Arkham Asylum 16.04.09, 11:54
      @rockboy84
      Jak zobaczyłem rozmiar Killer Croca to też się podłamałem bo takie dwa gacki jakby stanęły na sobie to byłyby mu równe wzrostem. I od razu mi przyszła myśl, że jeśli taki Bane miałby pobić Killer Croca i złamać mu rękę? to musiałby być mu równy rozmiarami? I prosiłem w duchu aby twórcy gry uznali Killer Croca za jakąś mało ważną postać i nie dorabiali do niego takiego samego Banea? Ale niestety moje prośby nie zostały wysłuchane i Bane jest też ogromny sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka