Dodaj do ulubionych

Recenzja: WWE Legends of Wrestlemania

16.04.09, 23:50
coś dla miłośników Wrestlingu wink
www.youtube.com/watch?v=uK0i5yHBBpE&feature=related
Obserwuj wątek
    • celnik.pl Re: Recenzja: WWE Legends of Wrestlemania 17.04.09, 10:12
      Witam. Gra ukonczona na 870 GS. Moim zdaniem bardzo fajny tytul dla lubiacych wrestling, ale w wykonaniu gwiazd z ostatnich 3 czy nawet 4 dekad. Brak tutaj obecnych gwiazd ja np Cena, ale za to mamy mozliwosc zagrania Hulkiem Hoganem, Bratt Heartem czy Giant Andre. No i najlepsza moim zdaniem w tej grze to mozliwosc przeprowadzenia / walczenia w prawdziwych walkach ktore odbyly sie podczas wczesniejszych Wrestlemanii ( od numeru I az do XV ). Slynna potyczka Austina z Rockiem czy Hogana z Giantem sa tu jak najbardziej na miejscu. Wypas. Mozesz zagrac na takich samych zasadach w jakich odbyl sie oryginalny mecz a gra da kilka wyzwan zwiazanych z tym pojedynkiem, np rzuc przeciwnika w trybuny, pokaz mu fuckii ( stone cold ) czy rozwal, za pomoca plecow przeciwnika, stolik komentatorski. Mozesz tez wybrac opcje aby grac na wlasnych zasadach - zamiast cage match to np hardcore match. Fajne to.
      Pozdrawiam.
    • raven6pl Re: Recenzja: WWE Legends of Wrestlemania 17.04.09, 14:36
      jak dla mnie kiepsko ulepszona wersja smackdown vs raw.. niby mialo by lepsze sterowanie a jest duzo gorsze dlatego zrazilem sie do tej gry po kilku walkach.. wole smackdown jest lepszy choc posiada bledy.. mam nadzieje ze w nast edycji tej gry pozostawia sterowanie tak jak jest..
    • howereq Re: Recenzja: WWE Legends of Wrestlemania 17.04.09, 16:15
      I tak największa wada to sterowanie. W demie nijak nie udało mi się wykonać akurat tego ciosu, który chciałem. Do tego moveset strasznie ograniczony, właśnie przez to felerne sterowanie. No i braki w zawodnikach - gdzie Randy Savage, Razor Ramon(S.Hall) czy Lex Luger? A i wygląd niektórych niekoniecznie się zgadza np. Shawn Michaels, który jest raczej podobny do siebie teraz niż 15 lat temu.
    • clover666 Re: Recenzja: WWE Legends of Wrestlemania 17.04.09, 19:24
      To te zmiany? To jakaś przepraszam, ale parodia recenzji
    • celnik.pl Re: Recenzja: WWE Legends of Wrestlemania 17.04.09, 19:44
      Ale mam byka: Hart ma byc ( Hitman ). Nic to. Co do ciosow: wg mnie jest ok , trzeba tylko poznac na jakiej zasadzie dzialaja: na x360 wykonywane sa za pomoca przycisku A ( sam, z kierunkiem lub podwojne tapniecie ) i w zaleznosci ile naladujemy paseczkow nazwijmy je "mocy" to wykonujesz lepsze rzuty: przy jednym paseczku masz np prosty arm breaker, przy dwoch masz body slam a przy trzech ( mozesz robic finishera ) power bomb - tylko naciskajac jeden button. Jest to bardzo intuicyjne i sie sprawdza. Nie wiem dlaczego macie problemy z wykonywaniem rzutow. For me is ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka