Gość: Mat48 IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.09, 16:34 Na obrazku jest kobieta czy metroseksualny mężczyzna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eL Re: Powstaje Syberia 3 na PC i może PS3 IP: 212.76.37.* 18.04.09, 16:41 o kurde.. po coraz większych wpadkach Sokala (Paradise a potem Sinking Island) poważnie obawiam sie o ten tytuł, zwłaszcza ze zagrywałem sie w obie części całymi nocami. nie były jakoś szczególnie wybitne ale .. ten KLIMAT.. wieć moze jednak były .. czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Powstaje Syberia 3 na PC i może PS3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 16:44 Syberia 3? Świetnie Uważam Syberię za jedną z najlepszych gier, gatunek przygodówek point-and-click jest w dzisiejszych czasach rzadkością, a jak już powstaje to przeważnie wychodzi gniot (Włatcy Móch na przykład). Syberia albo równie świetny Runaway - uwielbiam te gry, trzeba ruszyć w nich trochę głową i to mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aha Re: Powstaje Syberia 3 na PC i może PS3 IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.09, 16:46 Nie wierze. Sokal mial jedna dobra gre Syberie i to tylko w czesci pierwszej. Nie licze na nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kai Re: Powstaje Syberia 3 na PC i może PS3 IP: *.acn.waw.pl 18.04.09, 17:08 obie czesci byly dobre, czekam na 3cia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pops Re: Powstaje Syberia 3 na PC i może PS3 IP: *.chello.pl 18.04.09, 17:13 Nintendo ? Wyobrażacie sobie sterowanie wiimotem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały gołąbek Re: Powstaje Syberia 3 na PC i może PS3 IP: *.aster.pl 18.04.09, 17:24 YYYYEEEESSSS! W końcu. Najpiękniejsza i najgłębsza przygodówka na świecie. Mam nadzieje że Sokal wrócił do formy po ostatnich słabiznach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eL Re: Powstaje Syberia 3 na PC i może PS3 IP: 212.76.37.* 18.04.09, 17:56 najgłębsza..? z tym akurat pozwolę się nie zgodzić.. grałeś w .. hm. np. Sanitarium? w porównaniu z tym, Syberia to płytka kałuża. głębi w Syberii nie ma zbyt wielkiej, jest nastrój, klimat, a nawet KLIMAT ale jakoś specjalnie głęboka to ona nie jest. co do najpiekniejszej.. cóż.. scenki przerywnikowe były ładne :} ale widziałem ładniejsze przygodówki. a jesli to było 'piękno' w znaczeniu ze wzruszająca i chwytająca za serce.. eh :] wtedy powiem tylko zebyscie przestali ograniczac sie do głośnych tytułów i pograli w inne, czasami bardzo niszowe produkcje była taka stara produkcja.. kurde jak to sie nazywało .. niby prosta.. niby kilka ruchów.. najpierw sterowalo sie kolesiem i podawalo trucizne starszej osobie a potem wcielalo sie w te starszą osobe i wiedząc co nas czeka klikało.. kolejno... to była głębia.. nie do opisania jeśli ktos nie grał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały gołąbek Re: Powstaje Syberia 3 na PC i może PS3 IP: *.aster.pl 18.04.09, 18:02 Są gusta i guściki. Dla mnie Jest piękna i głęboka. Sanitarium to też wspaniała gra ale jednak inny klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eL Re: Powstaje Syberia 3 na PC i może PS3 IP: 212.76.37.* 18.04.09, 18:05 no inny inny. a Klimatu, Syberii odmówić nie sposób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Powstaje Syberia 3 na PC i może PS3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 18:28 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phantom_lord Re: Powstaje Syberia 3 na PC i może PS3 IP: *.ds14.agh.edu.pl 18.04.09, 18:41 ahhh tak poczciwe dobre sony... jedni z wredniejszych na ryknu, zaraz obok m$ i robaczywego jablka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cl Re: Powstaje Syberia 3 na PC i może PS3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 19:42 EA też jest wredne. I Valve oraz ich Steam. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Powstaje Syberia 3 na PC i może PS3 18.04.09, 19:49 @fan --> powiedz parę słów więcej o tym Runaway Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marloon Re: Powstaje Syberia 3 na PC i może PS3 IP: *.chello.pl 18.04.09, 20:07 @nessie-jp Runaway z Syberią nie ma nic wspólnego. Strasznie zakręcona "przygodówka drogi". Sporo niezłego humoru, zagadki niekiedy niesamowicie trudne i świetny klimat. Na tyle dobra, że powstała kontynuacja z podtytułem "Sen Żółwia", jak dla mnie lepsza niż część pierwsza. Aha, wszystko jest w kreskówkowym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Powstaje Syberia 3 na PC i może PS3 18.04.09, 20:14 @marloon --> dzięki. Lubię was, ludzie Przynajmniej wiem, co mam sobie kupić przy kolejnej wizycie w sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cl Re: Powstaje Syberia 3 na PC i może PS3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 20:18 Tia, Runaway 2 - fajna gierka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marloon Re: Powstaje Syberia 3 na PC i może PS3 IP: *.chello.pl 18.04.09, 20:21 @nessie-jp Żaden problem A co do Runaway 2 to w sklepie za 50 zł można znaleźć, ale mówiąc szczerze lepiej poszukać numeru CDA z zeszłego roku, tam był dodany jako pełniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katjaok Re: Powstaje Syberia 3 na PC i może PS3 IP: *.xdsl.centertel.pl 18.04.09, 21:33 Syberia- najładniejsza przygodówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4N0 Re: Powstaje Syberia 3 na PC i może PS3 IP: 94.254.196.* 18.04.09, 22:51 Syberia < TLJ/Dreamfall Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Powstaje Syberia 3 na PC i może PS3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 23:28 Dokładnie, Marloon, świetny opis Runawaya Mi się bardziej podobała pierwsza część, nie wiem czemu, ale to chyba sentyment, w końcu ją przeszedłem z 3 albo 4 razy No a "Sen żółwia" dalej na kompie, gdzieś przed końcem się zatrzymałem i brakuje czasu na dokończenie, a szkoda Podobno ma być trzecia część, więc czekam tak samo jak na nową Syberię Takie gry lubię - point and click, dużo humoru, odpowiedniego klimatu i mega fabuła. W Syberii przeważał klimat, a w Runawayu kreskówkowy styl i humor. Świetne gry, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
eszuran Re: Powstaje Syberia 3 na PC i może PS3 19.04.09, 09:30 Syberia była piękną, imponującą grą, tylko że przy okazji bardzo nudną, zwłaszcza jak się utknęło na jednym z tych wielkich, pustym ekranów, nie wiedząc co zrobić... Przygodówki potrzebują... no, może nie humoru, ale JAKIEJŚ akcji, przedstawianej choćby i w dialogach. Syberia to wielka, ładnie narysowana pustka. Ciekawe, czy trzecia część będzie podobna. ------------- kultturystyka.blox.pl - "absolutnie i ultymatywnie megakultowy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Powstaje Syberia 3 na PC i może PS3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 11:20 eszuran, ale właśnie to jest piękne w przygodówkach Może i irytujące jest to, że czasem nie wiadomo gdzie iść, ale satysfakcja po znalezieniu drogi będzie wtedy jeszcze większa. Dodanie "akcji" zabije tylko grę, do tego gatunku nie pasują mi karabiny i mordy, chodzi tu o klimat, fabułę, tajemnice no i oczywiście humor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saiber Re: Powstaje Syberia 3 na PC i może PS3 IP: *.uznam.net.pl 19.04.09, 11:37 Świetna wiadomość, poprzednie dwie części na stałe wyryły ślad w mojej pamięci. Jedyne co mnie boli to głupota twórców odnośnie multiplatformowości (wiecznie ta kasa, niech idą w cholere). Przygodówki typu point click nie powinny być wydawane na konsole. Tak się składa że mam psychiczny uraz do nich a zwłaszcza do konsoli sony. Wolałbym aby na PC od czasu do czasu pojawiła się gra o której konsole mogą tylko pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: des Re: Powstaje Syberia 3 na PC i może PS3 IP: *.ntlworld.ie 19.04.09, 12:07 @Sailber: Poniewaz masz problem psychiczny, to producenci nie powini robic multiplatformowych gier? interesujaca logika. Dlaczego potrzebujesz gier 'pc only'? jakies kompleksy? o ile strategie istotnie na konsolach musza byc inne, niz na PC, to akurat przygodowki nie wymagaja specjalnie skomplikowanego sterowania. Odpowiedz Link Zgłoś