Dodaj do ulubionych

Rozgrywka: Mafia 2

19.04.09, 10:04
Ale chyba link do youtube niezgodny z tematem news`a smile
Obserwuj wątek
    • muglorz Re: Rozgrywka: Mafia 2 19.04.09, 10:05
      Chyba się trailerek wykopyrtnął nie w tą stronę suspicious?
    • fuviks Re: Rozgrywka: Mafia 2 19.04.09, 10:18
      www.youtube.com/watch?v=tvQ2UlEXkfk
    • genkamyk Re: Rozgrywka: Mafia 2 19.04.09, 10:18
      ooo, będzie na psp?
    • simon_x Re: Rozgrywka: Mafia 2 19.04.09, 10:31
      heheheh smile mangowa mafia2 na PSP smile
    • tap-chan Re: Rozgrywka: Mafia 2 19.04.09, 10:46
      Oj niedziela rano jest, dajcie spokój. wink Błąd już poprawiony, jak tylko serwer sie zaktualizuje, będzie Mafia.
    • x360suck Re: Rozgrywka: Mafia 2 19.04.09, 11:06
      Bez wątpienia gra jest ładniejsza od GTA4
    • scorpinor Re: Rozgrywka: Mafia 2 19.04.09, 11:07
      Filmik świetny. Grafa wymiata, strzelaniny fajne, ale jest też parę niedociągnięć. Główny bohater mruczy tak pod nosem, że ledwie co któreś jego słowo można zrozumieć (z początku myślałem, że on mówi po prostu po Czesku smile , widać, że będzie sporo skryptów podczas rozgrywki i także jazda samochodem nie prezentowała się jakoś specjalnie okazale. No ale pełna wersja Mafii to i tak 'must have' na bank.
    • kuchar89 Re: Rozgrywka: Mafia 2 19.04.09, 11:07
      Czy ja wiem... Model jazdy mnie nie zachwycił jak to zrobił GTA IV
    • szczuri19 Re: Rozgrywka: Mafia 2 19.04.09, 11:24
      Hmmm - takie to trochę wydaje się cukierkowe, te rury wyglądają jakby były wyciągnięte od Super Mario Bros; polakierowane i włożone do Mafii big_grin
    • super-nyga Re: Rozgrywka: Mafia 2 19.04.09, 11:32
      Tutaj filmik w HD z gameplay'a ktory zrobil na mnie piorunujace wrazenie (filmik inny niz zapodal fuviks)
      www.dagbladet.no/tv/index.html?clipid=31326
      Animacja postaci i filmowowsc miodzio!
    • super-nyga Re: Rozgrywka: Mafia 2 19.04.09, 11:33
      Ups.. Widze, ze juz filmik jest na swoim miejscu i to ten sam;p Radze jednak sprawdzic go lepszej rozdzielczosci (podany przez mnie link)
    • jarowars Re: Rozgrywka: Mafia 2 19.04.09, 11:40
      Mafia II zapowiada się po prostu nieziemsko! Już się doczekać, kuźwa, nie mogę! Kiedy to będzie?! Zamawiam wersję na PS3, jakby co!

Z filmu możemy wywnioskować, że nie będzie apteczek, tylko uzdrawianie samoczynne - w sumie to nawet fajnie, coś takiego jest mimo wszystko bardziej realistyczne niż apteczki na co drugim kroku. Mam nadzieję, że model jazdy i policji będzie podobny co w jedynce, który to jako jedyny w mojej historii gier zmusił mnie do respektowania przepisów ruchu drogowego podczas "spokojnej przejażdżki" (czyt. bez pościgu). Przekraczasz prędkość - gliniarze cię gonią. Trafiasz w słup - tracisz od cholery zdrowia (w wypadku drugiej Mafii można by po prostu dać śmierć na miejscu).
    • xbox-maniak Re: Rozgrywka: Mafia 2 19.04.09, 11:43
      Ten drugi, dłuższy gameplay zrobił na mnie ogromne wrażenie. Głównie za sprawą niezwykle klimatycznej miejscówki, boigatej w różne detale. Nie oczekuję po tej grze jakiejś super oprawy graficznej i bajerów. Oczekuję wciągającej historii i ciekawych, zróżnicowanych zadań. I mam nadzieję że twórcy podadzą chociaż przybliżoną datę premiery, bo nie wiadomo czy zagramy w tym roku czy w następnym. Must have!
    • kuchar89 Re: Rozgrywka: Mafia 2 19.04.09, 12:14
      Jesień 2009..
    • xyzdio Re: Rozgrywka: Mafia 2 19.04.09, 12:17
      Wole słabą grafę niż gó...aty framerate vide. GTA IV (niech mi ktoś powie że mu się podoba sposób w jaki ta gra się zachowuje podczas jazdy po mieście samochodem z dużą prędkością).
      Co do grafiki prezentuje się bardzo ładnie,dodatkowo nie ma na każdym kroku pieprzonego blura jak ma to miejsce w GTA IV.
    • qwerty-tomasz Re: Rozgrywka: Mafia 2 19.04.09, 12:18
      To jest wersja alfa... nawet Physx nie ma jeszcze
      i tak wygląda cudnie i nie klatkuje jak GTA na trailerach
    • super-nyga Re: Rozgrywka: Mafia 2 19.04.09, 12:19
      xyzdio - blur ma miejsce w wersji na PS3, ktora chodzi w nieco nizszej rozdzialce (GTA4 przechodzilem na xklocku i bardziej ta gre kojarze poprzez ostre teksturki anizeli blurwink)
    • peterek2 Re: Rozgrywka: Mafia 2 19.04.09, 12:42
      Dziwne bo ja grając na 360 (tak jeszcze tego badziewia nie skończyłem) widzę w GTAIV blura i okropne klatkowanie indifferent
      A mnie ten gameplay z Mafii rozczarował. Słabe strzelanie, sztywny model jazdy... oby fabuła była dobra.
    • super-nygga Re: Rozgrywka: Mafia 2 19.04.09, 12:47
      s-n ale ty durny jesteś! Grałeś kiedyś w cokolwiek na PS3 w innych warunkach niż z mamą na zakupach w MM?
      Widziałeś kiedyś jakieś 2 multiplatformy na tych samych tv obok siebie na x'ie i ps3? Wątpię bo straszne głupoty wypisujesz.
    • fanus-plejus Re: Rozgrywka: Mafia 2 19.04.09, 12:52
      hehe.. tam gdzie pojawia się super-nyga to zaczyna się wymiana zdań która konsola jest lepsza.. większego trola jak on to świat chyba nie widział smile

A w tym filmiku coś słabo ze strzelaniem jest. Nie wiem czy zauwazyliście, ale z maszynówki to trzeba cały magazynek wypruć żeby kolesia zabić.
    • itizmi Re: Rozgrywka: Mafia 2 19.04.09, 12:57
      Wygląda dobrze. O scenariusz też jestem raczej spokojny.
      Nic tylko czekać...
    • super-nyga Re: Rozgrywka: Mafia 2 19.04.09, 13:02
      Tak.. Akurat posiadam obie konsole i wiem co pisze.. Podaj mi GT albo PSNid obojetnie z ktorej konsoli to ci wysle invaita.. Lacze mam tez szybkie, a wiec nie raz robilem porownywanie demek po tym samym kablu HDMi.. Akurat GTA4 mialem na x360 i z recenzji i newsow bylo chyba na kazdym portalu pisane iz na PS3 GTA4 chodzi w nizszej rozdzialce i posiada nalozony blur.. Dodaje tez test, ktora wersja posiada wiecej klatek na sekundewink
      archiwum.polygamia.pl/eurogamer-porownuje-obie-wersje-gta-iv
      Tak wiec jesli chodzi o framerate i rozdzialke, to wersja na 360 dla przypomnienia jest lepsza.. Nie probujcie przeistaczac faktowwink
    • super-nyga Re: Rozgrywka: Mafia 2 19.04.09, 13:07
      Oczywiscie obie wersje (ta na PS3 i x360) sa wspaniale i rownie dobrze sie przy nich mozna bawic, ale nie piszcie ze czarne jest bialymwink
      Co do Mafii2 to czekam z jezorem na wierzchu.. Zapowiada sie kozacko!
    • cux87 Re: Rozgrywka: Mafia 2 19.04.09, 13:52
      @super-nygga, wez swoja dupe i sie przejdz w ten piekny dzien a nie prowokuj i nie pieprz bzdur. Akurat GTA IV na PS3 posiada nizsza rozdzielczosc, wiekszy blur i znacznie czesciej klatkuje w stosunku do wersji na 360. A jesli Ci sie to nie podoba to po prostu nie komentuj, nedzna podrobko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka