goldenka3 01.05.07, 13:50 nie ma juz tych spotkan mezatek i mam?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: spotkania 01.05.07, 20:21 chyba nie ma,podobno jeden z mezow przeczytal forum i .... teraz dziewczyny szydelkuja w domach,szkoda bo fajne sa. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
beza26 Re: spotkania 01.05.07, 20:39 aleks44 napisał: > teraz dziewczyny szydelkuja w domach,szkoda bo fajne sa. dziewczyny są fajne czy spotkania?:) a propos to jestem młodą mamą i mężatką przy okazji. I też chętnie bym się na takie spotkanie wybrała:). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: spotkania 01.05.07, 21:18 oczywiscie dziewczyny !!!!! wczesniej napisalem slowa "fajne byly",ale wykasowalem bo to czas przeszly i troszke dziwnie brzmialo. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
beza26 Re: spotkania 01.05.07, 22:05 spotkania pewnie tez:) może jeszcze jakieś będzie... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
justa-sz Re: spotkania 01.05.07, 22:10 Spotkania były są i będą :) raz w mniejszym raz większym gronie ale się spotykamy a nasi mężowie potulnie siedzą z dzieciaczkami w domach podczas kiedy my matki, żony plotkujemy i obżeramy się pysznościami Szczerze powiedziawszy tutaj już nie bywamy mamy swoje forum co prawda na razie kuleje ale się rozkręcamy, mam nadzieje że mogę sie tu zareklamować tak więc zapraszam na www.nowosadeczanki.fora.pl pozdrawiam Justyna ( szkrabikowa) Odpowiedz Link Zgłoś
beza26 Re: spotkania 01.05.07, 22:30 Dzięki za informację i zaraz zaglądam na Wasze forum:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: spotkania 02.05.07, 01:43 Aleks,no to znowu zostaniemy sami.buuuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: spotkania 02.05.07, 15:54 rozpaczac nie bede ,a >....i obżeramy się pysznościami do czasu,do czasu,ale ciesze sie ze jest Wam na tym forum fajnie milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś