Dodaj do ulubionych

Need for Speed Shift wygląda obłędnie

IP: *.net.brewet.pl 21.04.09, 10:38
"Ta wygięta blacha." znaczy wygięta w kształt karoserii? bo innych wygięć, w wyniku uszkodzeń np., na screenach nie widać.

pytanie czy przy takich ustawieniach grafiki gra będzie grywalna na normalnym sprzęcie?
Obserwuj wątek
    • Gość: greg Need for Speed Shift wygląda obłędnie IP: *.acn.waw.pl 21.04.09, 10:38
      "Serce mi podpowiada - to będzie dobra gra."

mądrze prawisz! W końcu coś dobrego z serii NFS od czasu Most Wanted.
    • adic83 Re: Need for Speed Shift wygląda obłędnie 21.04.09, 10:46
      Mnie najbardziej rozwala podejście ludków do tej gry- najpierw przy pierwszych trejlerach było chrzanienie po 100 postów że "po kija nowy nfs" że "na bank będzie kicha" że "znowu odcinanie kuponów" itd.

A teraz podniety- "łomatulu jakie to fajne" smile
    • zycie_is_simple Re: Need for Speed Shift wygląda obłędnie 21.04.09, 10:49
      o zgrozo !
    • y_jak_y Re: Need for Speed Shift wygląda obłędnie 21.04.09, 10:50
      co z tego, że wygląda obłędnie jak to GRID pod nową marką? gdzie do cholery jest NFS: Ferrari/Bugatti 2009?
    • Gość: gość Re: Need for Speed Shift wygląda obłędnie IP: *.ds2.agh.edu.pl 21.04.09, 10:59
      ooo need 4 speed s**t xD kolejne gó... naklaniajace do zakladania pedalskich spoilerow na auta... dajcie spokoj
    • y_jak_y Re: Need for Speed Shift wygląda obłędnie 21.04.09, 11:03
      @gość
      od kiedy to spoilery są pedalskie w klasie GT? bo po screenach wygląda to jak wyścigi tej klasy...
    • Gość: Aha Re: Need for Speed Shift wygląda obłędnie IP: 80.50.235.* 21.04.09, 11:09
      adic83 - raczej dojrzale podejscie. Od okolo 8 lat EA raczylo nas absolutna tandeta, pojawily sie screeny i stalo sie jasne, ze tym raze bedzie to chyba cos innego. Wiec co maja robic ludzie: przedwczesnie skakac z radosci czy tez narzekac dla narzekania? To niby jest sensowne podejscie?
    • Gość: koko Re: Need for Speed Shift wygląda obłędnie IP: *.111.226.244.static.crowley.pl 21.04.09, 11:21
      bo to ponoć powrót do korzeni i dużo większy realizm (choć ciągle arcade) niż w poprzednich odsłonach
    • truten_org Re: Need for Speed Shift wygląda obłędnie 21.04.09, 11:33
      Nadal widzę GRID 1,5
    • Gość: fix Re: Need for Speed Shift wygląda obłędnie IP: 89.174.255.* 21.04.09, 11:38
      wyjdzie grid 2 i zmiecie to badziewie doszczętnie smile
    • Gość: Dr Re: Need for Speed Shift wygląda obłędnie IP: *.hsk.com.pl 21.04.09, 11:46
      dokladnie tak jak wyzej.
      kolejny GRID z piekna grafika i nic po za tym.
    • Gość: R111 Re: Need for Speed Shift wygląda obłędnie IP: 82.160.206.* 21.04.09, 12:04
      a nie wiecie może czy będą replaye? modele prawie jak w gran turismo chętnie bym je pooglądał na powtórkach.
    • rafmazz Re: Need for Speed Shift wygląda obłędnie 21.04.09, 12:21
      Patrzac na screeny skojarzenia z GRID sa nieuniknione wink Ja akurat przy tamtym tytule bawilem sie swietnie, zeby tylko nowy NFS nie wypadl gorzej. Oswietleniu, wykonaniu modeli samochodow i otoczeniu blizej do prawdziwych scenerii niz komiksowych odpowiednikow znanych chociazby z poprzedniego NFS-a ( wkoncu nie wszystko musi byc przejaskrawione i kolorowiaste ).
      Mam nadzieje ze model jazdy bedzie przyzwoity i nie zabraknie zniszczen fur.

Jedyne czego moge sie obawiac to tepo powstawanie nowego NFS-a co moze rzutowac na kiepskawa optymalizacje kodu i kosmiczne wymagania na PC. Pozyjemy zobaczymy.
    • Gość: GRID Re: Need for Speed Shift wygląda obłędnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 12:46
      Need for Spit: Shit
    • Gość: SpeedRacer Re: Need for Speed Shift wygląda obłędnie IP: 158.75.205.* 21.04.09, 12:49
      PGR 4 z dodanym tunningiem... same zdjęcia ładnie podrasowane... w PGR 4 w trybie zdjęć można zrobić to samo
    • Gość: m1sza Re: Need for Speed Shift wygląda obłędnie IP: 212.87.11.* 21.04.09, 13:14
      PGR 4 był świetny, więc jak nowy NFS taki będzie to żaden wstyd, ba, zaleta nawet. Ale czuję, że będzie wreszcie dobry NFS. No i ten widok z kokpitu, pycha.
    • Gość: 123 Re: Need for Speed Shift wygląda obłędnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 13:17
      szczerze? jak dla mnie do kitu, co to ma w ogole byc zrobienie z NFS drugiego GRID'a, ktorego i tak nfs nie przebije? I druga glupota - oceniac gre po wygladzie screenow - gratuluje...
    • Gość: sex Re: Need for Speed Shift wygląda obłędnie IP: 193.27.6.* 21.04.09, 13:29
      sex
    • Gość: rambo Re: Need for Speed Shift wygląda obłędnie IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.09, 13:40
      Screeny przerobione,chcą nas oczarować grą.Identycznie było z Far Cry 2 pierwsze screeny wyglądały przepięknie,a sama gra wyglądała tylko dobrze.
      "Serce mi podpowiada - to będzie dobra gra"
      Fajne screeny prawda?Co ma screen do grywalności?
    • Gość: m1sza Re: Need for Speed Shift wygląda obłędnie IP: 212.87.11.* 21.04.09, 14:21
      O rety, ale się czepneli...
      Moje przeczucie opieram na developerze, zapowiedziach i screenach. O grywalności nic nie wiem, okaże się. Może się również okazać, że gra będzie słaba, trudno.
      Sfrustrowani jacyś jesteście. Po pracy/szkole wyjdzcie na dwór na słońce a jak siedzicie w pokoju przed kompem i dlubiecie w nosie to też się ruszcie smile.
    • Gość: Wieńczysław Re: Need for Speed Shift wygląda obłędnie IP: *.eth0.raptor-cl-annet.lubman.net.pl 21.04.09, 15:18
      A na need for speed: prostata też były takie ochy i achy i wyszło gó... ;p Teraz nie bedzie inaczej,
    • Gość: robotwithinme Re: Need for Speed Shift wygląda obłędnie IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.09, 17:08
      Ja powiem tyle - ostatnia DOBRA gra wydana przez EA w jaką grałem to Undying. Dawno, dawno temu.
    • Gość: gawend Re: Need for Speed Shift wygląda obłędnie IP: 213.180.137.* 22.04.09, 09:54
      Electronic Farts - wszystko co tworzy od kilku lat to korporacyjna, taśmowa, tandeta najgorszej jakości, tworzona na zasadzie "bo ciemny lud i tak kupi"
      tyle w temacie
    • Gość: xdfhxdfh Re: Need for Speed Shift wygląda obłędnie IP: 80.51.28.* 22.04.09, 17:51
      Bardziej żałosnego wpisu nie widziałem : "Ja chcę zagrać w tę grę.
      Popatrzcie sami na te obrazki. Modele są przepiękne. Ta wygięta blacha. Te soczyste kolory."
      Przerobione, przepuszczone przez 15 filtrów obrazki, no proszę cię. KAŻDA część NFSa prezentuje się początkowo super-ekstra-odlotowo, a po premierze okazuję się zwykła szmira pokroju Pro Streeta lub Undercover.
      Podobnej reakcji można spodziewać się po 10-latku, ale nie po bloggerze tak dobrej, liczącej się strony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka