Dodaj do ulubionych

Aliens vs Predator wciąż żywe!

23.04.09, 12:51
w oba tytuły zakupię niezwłocznie, jak tylko się pojawią
Obserwuj wątek
    • bubu1337 Re: Aliens vs Predator wciąż żywe! 23.04.09, 13:20
      A ja o nowe AVP się bardzo martwię. Mam nadzieję, że Rebellion nie spieprzy kontynuacji tego diamentu.
    • thirder Re: Aliens vs Predator wciąż żywe! 23.04.09, 13:27
      Nigdy nie przeszedłem Aliens Vs. Predator (1) a co dopiero Aliens Vs. Predator 2 i Aliens Vs. Predator 2 - Primal Hunt , dla Mnie to grafika teraz w tych grach jest najsłabszym punktem ( musieli by to odświeżyć trochę) . Może te próby z Aliens : Colonial Marines i Aliens Vs. Predator 3 coś przyniosą (jakąś realną premierę , pewnie będzie wtedy gdy twórcy będą na 10000000 % pewni ) .
    • nechrist_pl Re: Aliens vs Predator wciąż żywe! 23.04.09, 13:28
      oj pogralbym sobie w to cacko na chlebaku. mam nadzieje, ze im sie uda.
    • solusar Re: Aliens vs Predator wciąż żywe! 23.04.09, 13:55
      Też z miejsca składam zamówienie przedpremierowe, oby tego schrzanili.
    • ico72 Re: Aliens vs Predator wciąż żywe! 23.04.09, 13:57
      Juz nie moge sie doczekac, a gdzie tu do 2010 uncertain
    • eszuran Re: Aliens vs Predator wciąż żywe! 23.04.09, 16:19
      Yes, yes, yes! Właśnie zmoczyłem się z radości. smile Obie części AVP są zainstalowane na moim komputerze od chwili premiery, a przechodziłem je dziesiątki razy. Grafika w nich wciąż robi wrażenie - bo choć prosta, jest genialnie zaprojektowana i naprawdę można odnieść wrażenie, że jest się tam, w kolonii na odległej planecie. Nie mówiąc o tym, że scenariusz AVP2 dorównuje scenariuszom filmów, a dwie ostatnie części nawet przewyższa. W ogóle Obcy mają szczęście do gier. Oby te były równie dobre.
      ---------
      kultturystyka.blox.pl - 80's smile
    • szemrany_typek Re: Aliens vs Predator wciąż żywe! 23.04.09, 16:31
      hehehe pamiętam jak z kumplem przechodziliśmy kampanię marines - mało życia, bez amunicji - a na radarze coraz więcej pykających 'punkcików' wink to był klimat

chociaż i tak najlepiej grało mi się alienem
    • theigor777 Re: Aliens vs Predator wciąż żywe! 23.04.09, 18:52
      Alienem gralo sie dziwnie (lazenie i skakanie po scianach) Predatorem za latwo... Za to marines to bylo to !!!
    • pioosz Re: Aliens vs Predator wciąż żywe! 23.04.09, 20:59
      A ja do tej pory pogrywam ;} ale to po sieci ;]

Lubie alienem połazić po scianach poskradać sie, bo granie marines to jest dla mnie po prostu kolejna nudna gra szczelanka ;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka