ilekobietamalat 23.04.09, 14:18 ale wiecie, strzezonego itd.. mam na koncie 4 jajka i jednego szczeniaka. czy moge sobie jeszcze jakiegos szczyla dorzucic? (konkretnie przezucic, mojego nowego czarnego alta ha!) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loola_kr Re: glupie pytanie:D 23.04.09, 14:24 nie możesz... napisze Ci, że się przemęczysz wychowywaniem bo już masz 4 jaja.... a ten szczyl to twój czy z łapanki? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: glupie pytanie:D 23.04.09, 14:27 z lapanki to bede musiala jakies jajo wywalic;D a jak bede miala 3 jajca, to bede mogla przenies sobie szczyla? Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: glupie pytanie:D 23.04.09, 14:29 no właśnie miałam Ci pisać żebyś przeniosła jajo to i dwa szczyle wsadzisz. A jak bedziesz miała 3 młode max to 4 jajo możesz z powrotem wrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: glupie pytanie:D 23.04.09, 14:31 to tak zrobie hihi,alez sie ciesze z mojego alcika;D Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: glupie pytanie:D 23.04.09, 14:40 no bo jest się z czego cieszyć!!! ja mam chyba z 8 jaj i zyje z nadzieją, ze może cosik innego ę wykluje... bo łapanie to u mnie rożnie... ogólnie nie jestem szybka w ręcach Odpowiedz Link Zgłoś