rennya 30.04.09, 18:01 www.smocze.yoyo.pl/dragcave.html nie wiem czemu - ale częśc rysunków się nie wyświetla jeszcze popracuję, może będize się wyświetlać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: takie coś zrobiłam 30.04.09, 18:54 wybacz pytanie,ale po co? dragcave.blox.pl/html zrobilam raptem kilka dni temu no chyba ze komus sie nie podoba;P Odpowiedz Link Zgłoś
rennya po co? 30.04.09, 19:31 w ramach kuracji antyanginowej było mi źle to klikałam Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: po co? 30.04.09, 20:41 ach;D to trzeba bylo powiedziec, bo to na bloxie niedokonczone;D to moglad 'dokanczac' ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Re: po co? 30.04.09, 21:16 dawaj zatem uprawnienia - będę doklejać jak mnie natchnie Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Ikobieto 09.09.09, 17:48 kompletnie nie mam czasu ani sily,ale chetnie,jesli sie da, przepisze bloga na kogos innego) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Ikobieto 09.09.09, 19:26 hmmm, zrobilam z ciebie administratora.. o ile ofkors rennya na bloxie to ty;> Odpowiedz Link Zgłoś
rennya juz mozna zerknąć:D 10.09.09, 07:22 cos się pojawiło Ilekobieto - czy dałabys radę uzupełnić tylko swój wpis ze smokami paskowanymi? bo nie mogę Twoich postów edytować a tam jaj brakuje dwóch chyba... ewentualnie moge jaj do zasobów blog dodać a Ty tylko wstawisz, ok?? Odpowiedz Link Zgłoś