loola_kr 03.05.09, 22:49 Czy nazwę dla affixu daje się raz na zawsze i nie podlega ona zmianie? Bo siedzę i myślę jak nazwać... i nie wiem... a to pewnie będzie jedyny... mam parę pomysłów ale co jeden to głupszy mi się wydaje... ehhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: Konie - affix 03.05.09, 23:06 Moze zapytaj sie na tamtejszym forum. Zazwyczaj odpowiedz jest w ciagu 5 minut Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Konie - affix 04.05.09, 08:42 ty babo skad sie dorobilas dwoch pkt karmy? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Konie - affix 04.05.09, 09:16 szty to ty je hurtem kupilas? bo ja mam tylko jeden pkt Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Konie - affix 04.05.09, 10:47 jak juz wymyśliłam to sie okazało że taka nazwa jest... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr no dobra, mam affix 04.05.09, 11:04 z tego co widzę nazwy zmienić nie można bo jest jedna jedyna, już dla mnie zarezerwowana. Do tej hodowli mogę wsadzić tylko moje własnoręcznie wyprodukowane konie (łudziłam się, że wszystkie ale to byłoby niesprawiedliwe przecież). czyli mam 2 kunie tam Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Konie - affix 04.05.09, 11:07 Ho, ho, ho, ide zaraz popatrzec i popodziwiac No to sie wydalo, ze Lola sie zlamala i kupila pasy, hi, hi, hi No to juz przepadlas, teraz sie nie bedziesz mogla oprzec zeby wiecej nie kupic Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Konie - affix 04.05.09, 11:11 no złamałam się ale więcej nie zamierzam Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: lenka 04.05.09, 11:14 Ach, no niestety juz wrocilam i dzisiaj juz mi nikt obiadu nie poda I to jest w tym wszystkim najgorsze, hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr nie na temat 04.05.09, 11:18 no ale co wypoczęłaś to twoje a gdzie byłaś? P.S. zakładasz chów wsobny winiaków? Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: nie na temat 04.05.09, 12:34 w Turcji bylam, super swietny hotel all inclusive, tak mi sie podobalo, ze moglabym znowu do tego samego hotelu jechac Nie, nie chow wsobny bo nie mam z czego rozmnazac za bardzo, wiec nalapalam tyle bo strasznie chcialabym miec alta Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: nie na temat 04.05.09, 12:58 lenka, my w tym roku jedziemy trzeci raz do Turcji! No uwielbiamy tam jeździć, no. Za rok tez pewnie się wybierzemy. A gdzie dokładnie byłaś? My byliśmy w Side, Incekum, teraz lecimy nad Egejskie do Kusadasi. Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: nie na temat 04.05.09, 16:55 Ja bylam w Turcji po raz pierwszy w zyciu Hotel sie nazywa Voyage Belek w miejscowosci Belek 45 min. transferu z lotniska w Antalyi Tylko lot (3,5 godz.) moglby byc troche krotszy A z Polski ile sie leci, tyle samo ? Odpowiedz Link Zgłoś