ico72 04.05.09, 13:02 Faktycznie najgorzej nie jest, ale max 100zeta bym za to zapłacił Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ringem Re: Rozgrywka: Velvet Assassin 04.05.09, 15:00 Przydałaby się płynniejsza (stabilniejsza!) animacja, więcej ruchów odnośnie tych stealth kill'i (prawie same ciosy w głowę), jacyś bardziej rozgarnięci przeciwnicy, no i aliasing daje po oczach. Jest jeszcze sporo do zrobienia, nie wróżę olbrzymiego sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
olas_trzymiasto Re: Rozgrywka: Velvet Assassin 04.05.09, 16:34 ale z brutalnoscia przesadzili, kuzba mac. no to wbijanie noza w przeciwnikow to juz przegiecie Odpowiedz Link Zgłoś
pico.pl Re: Rozgrywka: Velvet Assassin 04.05.09, 17:46 Że niby co ? Brutalnośc ? Przegięcie ? To ty chyba do tej pory tylko w platformówki grałeś Odpowiedz Link Zgłoś
pico.pl Re: Rozgrywka: Velvet Assassin 04.05.09, 17:49 Polecam "lekturę" takich gier jak: Madworld, Manhunt, The Suffering czy w najbliższym czasie Splatterhouse, trochę się "wyprostujesz" chłopie Odpowiedz Link Zgłoś
vampirepl Re: Rozgrywka: Velvet Assassin 04.05.09, 18:53 VA jest całkiem fajna coś w stylu Hitman i czasami jest dość trudna. Ma swój klimat i mnie wciągnęła. Najbardziej denerwują mnie rzadkie checkpointy i w przypadku śmierci trzeba przechodzić pół misji od nowa. Gra będzie się podobała bardzo cierpliwym osobom. Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Rozgrywka: Velvet Assassin 04.05.09, 19:03 z tego, co czytałem, to tę grę zabijają bugi i to takie kuriozalne - znikający wrogowie, misja nie chce się zakończyć - ergo, kolejny raz niecierpliwość wydawcy spieprzyła ciekawie zapowiadający się tytuł może jednak jakaś łatka wyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
ico72 Re: Rozgrywka: Velvet Assassin 04.05.09, 20:20 Daruje sobie i poczekam na Saboter Odpowiedz Link Zgłoś
elmo-chan Re: Rozgrywka: Velvet Assassin 05.05.09, 10:56 a gamespot dal 7.5 a z reguły bywają dość surowi Odpowiedz Link Zgłoś
nuno25 Re: Rozgrywka: Velvet Assassin 07.08.09, 21:42 Powiem tylko tyle - swietna gra!!!! dawno nie mialem takiej gry w mojej konsoli!!! nie patrzcie sie na recenzje...sa mocno zaniżone... Odpowiedz Link Zgłoś