Dodaj do ulubionych

Rozgrywka: Velvet Assassin

04.05.09, 13:02
Faktycznie najgorzej nie jest, ale max 100zeta bym za to zapłacił
Obserwuj wątek
    • ringem Re: Rozgrywka: Velvet Assassin 04.05.09, 15:00
      Przydałaby się płynniejsza (stabilniejsza!) animacja, więcej ruchów odnośnie tych stealth kill'i (prawie same ciosy w głowę), jacyś bardziej rozgarnięci przeciwnicy, no i aliasing daje po oczach. Jest jeszcze sporo do zrobienia, nie wróżę olbrzymiego sukcesu.
    • olas_trzymiasto Re: Rozgrywka: Velvet Assassin 04.05.09, 16:34
      ale z brutalnoscia przesadzili, kuzba mac. no to wbijanie noza w przeciwnikow to juz przegiecie
    • pico.pl Re: Rozgrywka: Velvet Assassin 04.05.09, 17:46
      Że niby co ? Brutalnośc ? Przegięcie ? To ty chyba do tej pory tylko w platformówki grałeś big_grin
    • pico.pl Re: Rozgrywka: Velvet Assassin 04.05.09, 17:49
      Polecam "lekturę" takich gier jak: Madworld, Manhunt, The Suffering czy w najbliższym czasie Splatterhouse, trochę się "wyprostujesz" chłopie smile
    • vampirepl Re: Rozgrywka: Velvet Assassin 04.05.09, 18:53
      VA jest całkiem fajna coś w stylu Hitman i czasami jest dość trudna. Ma swój klimat i mnie wciągnęła. Najbardziej denerwują mnie rzadkie checkpointy i w przypadku śmierci trzeba przechodzić pół misji od nowa. Gra będzie się podobała bardzo cierpliwym osobom.
    • szemrany_typek Re: Rozgrywka: Velvet Assassin 04.05.09, 19:03
      z tego, co czytałem, to tę grę zabijają bugi i to takie kuriozalne - znikający wrogowie, misja nie chce się zakończyć - ergo, kolejny raz niecierpliwość wydawcy spieprzyła ciekawie zapowiadający się tytuł

może jednak jakaś łatka wyjdzie?
    • ico72 Re: Rozgrywka: Velvet Assassin 04.05.09, 20:20
      Daruje sobie i poczekam na Saboter
    • elmo-chan Re: Rozgrywka: Velvet Assassin 05.05.09, 10:56
      a gamespot dal 7.5 a z reguły bywają dość surowi
    • nuno25 Re: Rozgrywka: Velvet Assassin 07.08.09, 21:42
      Powiem tylko tyle - swietna gra!!!! dawno nie mialem takiej gry w mojej konsoli!!! nie patrzcie sie na recenzje...sa mocno zaniżone...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka