ilekobietamalat 07.05.09, 09:12 dino niestety przepadl, ale obiecuje ze jak jakiegos zlapie to od razu ci dam sreberko dotarlo bezpiecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolka55 Re: djhubertus96 07.05.09, 09:15 ulituj sie nade mną żebrzącą mogę być następna w kolejce jakby co no prosze Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: djhubertus96 07.05.09, 09:26 srebrne,złote to sa moje marzenia nr1 dino oczywiście tezi papierkiem nie pogardze Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: djhubertus96 07.05.09, 09:30 na zlotko to i ja poluje;D ale jak zlapie srebnr, dino albo papiurka to bede oddawac;D Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: djhubertus96 07.05.09, 10:01 na złote czekam u looli,tylko cholery nie chcą jajek dawać Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr to ja tak niesmiało 07.05.09, 11:33 stane w kolejce po żółtego dino... dobrze? a jak szczęśliwie złotka sie rozmnożą i Mariolka sie juz ucieszy to Ci dam złotko. Heheh, ja tu planuje te złotka tylko, żeby chciały, bo niechętne są na razie i tyle czekania na marne... Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 dzieki 07.05.09, 12:02 No niestety... dino znikna bez sladu... ale dzieki za probe.... i za srebrne jajko... a i jak zlapiesz dina to mi oddasz, tak?? jak żółte złapiesz to oddaj mariolce... no chyba ze to bedzie niebieskie lub czerwone czy tez zielone... A do loli mam prozbe... juz gdzies pisalem i ustalem w kolejce po zlote jajo... ale przypominam rowniez tu... i nie wiecie przupadkiem kto mi przezucil malego bialego smoczka w paski z jednego konta na drugie?? Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: dzieki 07.05.09, 12:50 To ja przerzucilam? A mialam pewnie nie? jakos tak mi sie pomyslalo, ze skoro masz miejsce, to wolalbys miec co lepsze na jednym koncie. Bo ja na przyklad jedno konto traktuje jako glowne, a pozostale, tylko do przechowywania jajek lub wyrzucania tego, co u mnie nie miesci sie. Nastepnym razem nie bede wyskakiwac przed szereg Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: dzieki 07.05.09, 13:22 moje konto jest do twojej dyspozyji... ja nie mam nic przeciwko... mozesz robic co chcesz... a nawet lepiej ze wylondowalo na moim glownym koncie... dzieki... Odpowiedz Link Zgłoś